Dodaj do ulubionych

Interwencja policji?

26.08.05, 16:45
Mieszkam od podwórza, na którym stoi oficyna.Jakaś idiotka ma owczarka niemieckiego i jamnika, któe szczekają całe noce ,można oszaleć.W końcu pękłam i zadzwoniłam na Straż miejską-była 2 w nocy.Panowie policjanci przyjechali paradnie autkiem po godzinie, wjechali na podwórko i............nic.Nie wysiedli nawet z suki, cos tam pogadali, a pies szczekał jak szlony,a owczarek mu odszczekiwał.Podwórze drżało w posadach bo oficyny tworzą studnię i dżwięki się powęgują bardziej niż normalnie.Popatrzyli i juz mieli sobie jechac, ale oślepiłam ich latarką wię jeden wysiadł i spytał czy wiem które to mieszkanie.To ja miałam się dowiedzieć? Szok.Skoro nie wiedziałam, odjechali.Następnego dnia to samo więc znowu dzwonię w desperacji.Tym razem panowie pofatygowali się na górę........ale do mnie.Wyciągnęli mnie z łóżka, spisali moje dane, numer butów itd, ale do winnych znowu nie poszli, polecili mi się dowiedzieć czyje to psy.Po jaką ciężką cholerę tracą paliwo z naszych podatków żeby wojażować po mieście? Obłęd, a ja dalej nie śpię jak te bydlaki całe noce szczekają.Spytałam dlaczego do mnie mogli zapukać, a do nich nie- bo nie- tyle.Polski cholerny cyrk na kółkach.
Obserwuj wątek
    • aeea Re: Interwencja policji? 26.08.05, 17:16
      Przeważnie szanuję policjantów ale od informacji jakie mnie dochodzą na ich
      temat czasami jeży mi się włos na głowie.

miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,2885791.html
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,7810690,wiadomosc.html?ticaid=1131
      Do Prokuratury Okręgowej w Zamościu trafił film, na którym widać, jak
      policjanci okładają pałkami po głowach kibiców klubu Hetmana Zamość. Film
      nagrany cyfrowym aparatem pokazuje, że kibice spokojnie stali na przystanku
      autobusowym.

Dotkliwie pobity został 16-letni zamościanin, który przebywa w stanie
      krytycznym na oddziale intensywnej terapii dziecięcej szpitala klinicznego w
      Lublinie. Chłopak przeszedł trepanację czaszki. Jest w stanie śpiączki. Lekarze
      nie dają mu większych szans na przeżycie.

Do zdarzenia doszło w ubiegłą niedzielę w Świdniku. Trzecioligowa drużyna
      Hetmana Zamość rozgrywała mecz z Avią Świdnik. Kibice twierdzą, że tuż o meczu
      zostali zaatakowani przez policjantów. Okoliczności zdarzenia zbada zamojska
      prokuratura. (mn)

Poniżej jest film z zajścia nagrany przez kibiców.
      miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,2885791.html
      • Gość: Jacek Re: Interwencja policji? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.08.05, 17:19
        I pałą i pałą i pałą przez łeb tak polska policja zarabia na chleb
        (a w międzyczasie na komisariacie Psie Pole molestuje Wrocławianki)
      • kkopytko Re: Interwencja policji? 26.08.05, 17:31
        > Poniżej jest film z zajścia nagrany przez kibiców.
        > miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,2885791.html

Brak słów. Mam nadzieję że skur...(inaczej go nazwać nie można) pójdzie siedzieć
    • kkopytko I znów policjant pójdzie siedzieć 26.08.05, 17:27
      Oglądałem kiedyś film o tym policjancie ze Słupska co zabił 14-letnie dziecko
      pałką. Pokazywali go w więzieniu. Wrak człowieka. Palił jednego za drugim a gdy
      mówił to mu się ręce trzęsły. Ten film powinni obejrzeć wszyscy policjanci ku
      przestrodze aby im się nie wydawało że wszystko mogą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka