Dodaj do ulubionych

Śpiochy - łączmy się!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:39
Na deptaku przy Świdnickiej o 18 w pn zbieraja sie wszyscy ci, którzy lubia
sobie pospać!!! Razem z qmplami (jest nas już 7 ) zamierzamy sie przyłączyc
do protestu przeciwko porannemu wstawaniu! Kto idzie z nami??? Pidzama na
siebie i w drogę!!! Zrobmy coś szlonego na koniec tych wakacji!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: Śpiochy - łączmy się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:52
      super myśl! nie cierpię wczesnego wstawania!!! melduje obecność ;)
    • wielki_czarownik Oto jak się manipuluje głupim ludem 28.08.05, 13:06
      Od pewnego czasu w różnych częściach Polski pojawiają się osobnicy w pidżamach. No i teraz jakaś firma reklamowa (albo ktoś inny) pod pozorem spontanicznego protestu ściąga sobie darmowych statystów.
      A durne ludzie w to wierzą i dają się manipulować.
      • Gość: zeta Re: po prostu fajna akcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:42
        a nawet jak to jest jakaś firma reklamowa, to co? fajna akcje robią ;)
        • wielki_czarownik Pisz przez proxy następnym razem. /nt 28.08.05, 13:59

• Gość: konot Re: Śpiochy - łączmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:15
      Jak ktoś potrzebuje statystów to się ogłasza w Gazecie-Praca.
    • Gość: rs Re: Śpiochy - łączmy się!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:09
      eeee
      o 18 tej...?
      tak wczesnieee...?
      bladym switem?
      nie e!
    • afrovenator To kolejna marna akcja rmarketingowa. 28.08.05, 17:21
      Ani to śmieszne, ani kreatywne, ani tym bardziej inteligentne.
      • Gość: amcia Re: To nie jest śmieszne?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:53
        dostałam dzisiaj rano z podpisem: "To my rycerze Okrągłego Stołu przybylismy,
        aby uwolnić Księżniczke Polskę od porannego wstawania. Rozgromimy niedobrego
        smoka w pn o 18 na Świdnickiej" ale numer...
        [IMG]www.pjwstk.edu.pl/~s3530/lunatycy/8.jpg[/IMG]
        • Gość: wiki Re: To nie jest śmieszne?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:54
          a ja przyjde i piamke też wezme
          • Gość: kasik Re: To nie jest śmieszne?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.05, 13:57
            To wkrętka RMFu
            • Gość: gerda Re: To nie jest śmieszne?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 14:34
              nie,to akcja wyborcza, mama najomą w sztabie ekhm.. nie powiem jakiej
              partii..niech siewszystko wyjasni o 18, ja ide z kolezankami,mamy juz pizamy,
              hehe
              • Gość: gaga Re: To była IKEA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 14:44
                byliście? a to niezła akcja była!!! śpiochy mialy niezłą pobudkę - obudziły
                ich pobudzająco niskie ceny w IKEA, hihi ;)a jednak to reklama ale trzeba
                przyznać, że łóżka na ulicy załadowane śpiochami wyglądają fajnie:)
                • martusia811 Re: To była IKEA 01.09.05, 15:26
                  Wiedziałam że to reklama .. ale przyznam że fajna :-)
                  • smakosz_buraka Re: To była IKEA 01.09.05, 15:33
                    Miało być w poniedziałek?
    • smakosz_buraka Re: Śpiochy - łączmy się!!! 01.09.05, 15:30
      Ja pójdę pod warunkiem że pójdzie ze mną Rafis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka