Dodaj do ulubionych

PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!!

28.08.05, 15:51
poszukuję dobrego pediatry - pomózcie
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 29.08.05, 21:56
      Nasza pani doktor jest bardzo dobrym pediatrą (i nie tylko), ale nie wiem w
      jakiej okolicy Cię interesuje, bo z drugiego końca miasta chyba nie będziesz
      dojeżdżać? Chodzimy do dr Piorek z Praktyki Lekarzy Rodzinnych przy Traugutta
      (koło pl. Wróblewskiego) 3429660.
      • bianka1977 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 30.08.05, 21:20
        Państwy czy prywatny, bo to zasadnicza różnica...
        • monika.ga Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 21.09.05, 15:33
          prywatny: dr danuta greczner tel 0602 616 275. korzystamy z jej usług od blisko
          5 lat, od urodzenia się dziecka. nigdy mnie nie zawiodła, przyjedzie na czas,
          doradzi, cierpliwa, sympatyczna a przede wszystkim myśląca. pozdrawiam, monika.
    • inga_iga Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 21.09.05, 18:28
      Przyłanczam się do prośby- z tym,że mnie interesuje pediatra państwowy ze
      względu na szczepienia itp. bo na razie jezdze z traugutta na róży wiatrów i
      mam już troche dość.
      • zona_mi Inga_iga 21.09.05, 20:51
        Pani dr, którą poleciłam kilka postów wyżej przyjmuje właśnie na ubezpieczenie
        i na Traugutta - przy pl. Wróblewskiego.
        • inga_iga Re: Inga_iga 04.10.05, 23:53
          zona_mi bardzo dziękuje za informacje:) mam jeszcze jedną ogromna prośbę o
          dokładny adres
          Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz.
          • zona_mi Re: Inga_iga 05.10.05, 22:35
            ul.Traugutta 35b/24
            To jest w oficynie koło szkoły, na przeciwko kościoła. W podwórku pomiędzy
            Traugutta a Bossaka. Patrząc na szkołę - po prawej stronie.
            Gdybyś nie mogła trafić, to daj znak ;)
            • inga_iga Re: Inga_iga 09.01.06, 08:52
              zona_mi
              Dziękuje Ci bardzo- barzdo przyjemna przychodnia i jeszcze sympatyczniejsza
              pani doktor.
              Bardzo dziękuje za namiary i cierpliwe tłumaczenie:)
              • zona_mi Re: Inga_iga 23.01.06, 09:34
                O, dopiero teraz przeczytałam :)
                Cieszę się, że Ci się spodobało.
                Prawda, że dr Małgosia jest godna polecenia? :)
                Pozdrawiam
                • inga_iga Re: Inga_iga 23.01.06, 18:09
                  Zoniu jak najbardziej:) Przesympatyczna i kompetentna osoba. Ciesze się,że
                  wreście znalazłam świetnego lekarza, który ma czas dla pacjenta.
      • skarolina Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 06.10.05, 00:24
        Na Komuny Paryskiej (bodaj 78) jest praktyka lekarzy rodzinnych, a w niej dr
        Zuzanna Wolak - Listwan. Jest lekarzem rodzinnym, ale i też pediatrą, z tego co
        mi wiadomo. Leczyła nas wszystkich, moją córkę od urodzenia do 3-go roku życia i
        byłam bardzo zadowolona. Jeździłam do niej nawet po przeprowadzce, z drugiego
        końca miasta, dopóki nie znalazłam tutaj równie dobrego lekarza (jeździłam ponad
        3 lata).
        • efka30 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 12.10.05, 23:22
          Ale do Wolak-Listwan ciężko sie teraz zarejestrowac...kolejki sie straszne
          porobiły. Dlatego z niej zrezygnowałam.
          • maczek1 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 10.01.06, 11:29
            Ja chodzę do dr Leny Szwarc-Kalety. Przyjmuje tylko prywatnie. Po długich
            poszukiwaniach pediatry jesteśmy wreszcie zadowoleni i chodzimy do tej Pani
            doktor z synkiem już od roku.
            • babsee Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 10.01.06, 12:57
              czy u dr.Leny Szwarc Kalety leczysz dziecko homeopatycznie czy normalnie? jzu
              gdzies ją polecano a ja szukam pediatry ( niekoniecznie państwowego) który by
              wreszcie zdiagnozwoał prawidłowo moja córeczkę.I czy jak sie zadzwonipo wizyte
              w razie choroby to przeyjeżdza?
              • maczek1 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 10.01.06, 13:46
                Ja u dr Leny leczę dziecko tak jak trzeba, tzn jak trzeba homeopat to homeopat
                a jak trzeba antybiotyk to antybiotyk. Przez rok wizyt antybiotyk przytrafil
                nam sie raz.
                My trafilismy do Pani doktor z polecenia. Nasz synek ciagle chorowal, dwa razy
                byl w szpitalu w ciagu pol roku swego zycia z powodu obturacyjnego zapalenia
                oskrzeli. Wczesniej bylo tak, ze tydzien w tydzien bieglam do lekarza bo byl
                chory. Az trafilismy do Niej. Wyprowadzila nam dziecko na prostą. Nie
                antybiotykiem tylko lekami wziewnymi. Teraz jest spokoj. Chodzimy tylko na
                kontrole co jakis czas i na szczepienia.
                Nie wiem jak jest z przyjazdem do domu podczas wizyty bo nie korzystalam z
                takiej opcji. Zawsze jednak przyjmie u siebie, o kazdej porze dnia i nocy i w
                kazdy dzien, nawet w Wigilię. Podczas leczenia ma sie z Nią kontakt
                telefoniczny bo chce byc informowana o stanie zdrowia. A czesto bywa tak, ze
                jak maly nawet zakaszle to dzwonie i podpytuje co robic. I wtedy Pani doktor po
                wywiadzie mowi czy przyjezdzac czy moze wystarczy sam syropek z cebuli:)))
                Ja jestem zadowolona. Pamieta kazde dziecko, zawsze ma czas i wizyty trwaja
                tyle ile potrzeba a nie na akord.No i co najwazniejsze. Nasze dziecko przestalo
                chorowac. teraz zdarza nam sie ewentualnie katarek, ale rzadko
                • edki16 Re: Do babsee 10.01.06, 16:31
                  Już Ci raz polecałam dr Kaletę, leczę u niej dzieci juz 12 lat i nigdy mnie
                  zawiodła. Pozdrawiam Edyta
    • 12345i0 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 10.01.06, 17:05
      Podpisuje sie pod wczesniejszymi postami. Dr L.Szwarc- Kaleta jest swietnym specjaliśtą. Odkąd zaczełam leczyc u niej synka jest zdrowy a to jest dla mnie najwazniejsze.
      polecam
    • czamon Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 10.01.06, 23:19
      czy mozna prosić o jakis namiar na doktor L.Szwarc- Kaleta
      • edki16 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 11.01.06, 01:25
        Dr Lena Szwarc-Kaleta ul. Moniuszki 4 tel. 0-71 348 29 51
        • asiawoy Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 11.01.06, 14:48
          a ile kosztuje wizyta u p. Leny Szwarc-Kalety?
          • edki16 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 11.01.06, 19:00
            Wizyta kosztuje 50 zł
            • enya26 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 13.01.06, 16:23
              Ja tez polecam dr Lenę.Ja leczylam się u niej bo jest też spec.od płuc.Moja
              Mala odpukac,nie choruje ,ale jakby co to migiem do niej!!
              • basha Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 23.01.06, 13:01
                A czy ta Pani Kaleta nie przyjmuje czasem również na NFZ?
                • edki16 Re: PEDIATRA godny polecenia we W-wiu!!! 23.01.06, 16:13
                  Niestety nie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka