Dodaj do ulubionych

Poniatowskiego

IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 29.08.05, 22:03
Cześć,
wynająłem mieszkanko w nowej plombie wśród kamienic na Poniatowskiego. Okolica wygląda nieciekawie. Jestem z Wa-wy, więc nie
bardzo orientuję się w topografii miasta. Wydało mi się, że bliskość Ostrowia to duży atut.... ale mam pytanie, czy ta okolica
jest szczególnie niebezpieczna ??? Czy może jest równie niebezpieczna jak inne częśći Śródmieścia ???? Proszę o opinię.
Pozdrawiam,
Darek
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Poniatowskiego IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 29.08.05, 22:39
      Mogłeś wybrać ciekawsze okolice, ale są we Wrocku gorsze miejsca.
      Przyzwyczaisz się, a jak nie to zawsze można coś zmienić :)).
      Powodzenia w poznawaniu miasta !
    • Gość: twoj_stary Re: Poniatowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.05, 22:47
      no z pewnoscia mogles wybrac lepiej ale na cale szczescie to juz jest sam
      kraniec tej nieciekawej okolicy, szczegolnie, ze jedyna nowa plomba jest prawie
      na przeciwko szpitala, czyli na poczatku ulicy, za pare miesiecy ma rozpoczac
      sie budowa cantrum biurowo-handlowo na placu bema co troche powinno podniesc
      ogolny poziom tamtej okolicy
      • Gość: silas Re: Poniatowskiego IP: *.glzy.uf.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:48
        nie jest tak tragicznie, ale nie zapuszczałbym się wieczorami w kierunku
        Oleśnickiej,Żeromskiego czy też dalej w tamtym kierunku
        • Gość: stg Re: Poniatowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:55
          Mieszkam jakieś 200 m od twojej plomby. Okolice placu Bema są bardzo
          bezpieczne. Nie ma się czym martwić. Do Rynku masz 10 min. na piechotę, a
          najblizszy sklep całodobowy jest na rogu Bema i Sienkiewicza.
    • Gość: kola Re: Poniatowskiego IP: 80.51.231.* 30.08.05, 12:52
      Okolica nie ma zbyt dobrej opinii. Może to wynika z dawnych czasów? Ze
      statystyk policyjnych wynika, że blokowiska na południu miasta (Huby) albo na
      peryferiach (Nowy Dwór, Kozanów) są bardziej niebezpieczne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka