Dodaj do ulubionych

Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury?

IP: 192.168.3.* 31.01.02, 17:26
Nie pierwszy raz spotykam sie na łamach prasy (ostatnio w tym tygodniu)z
wypowiedzią Zbigniewa Wodeckiego ,że przez 6 m-cy wykręca 80 000 km.W skali
roku daje to 160 000 km.Jezdząc w ten sposób "świątek,piątek i sobota" daje nam
to 438,3 km każdego bożego dnia!(ze nie wspomne o wolnych weekendach,bądz tylko
weekendach w pracy! ;-)
Mam propozycje dla pana Wodeckiego: przesiadka na TIRa,zawsze jakiś grosz przy
okazji wpadnie,a i fani będą zadowoleni ;0)

serdecznie pozdrawiam ;-)
p.s. jeśli jednak jest tak w istocie, jestem pełen uznania dla pana Zbigniewa :-
)

Obserwuj wątek
    • kropka. Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? 01.02.02, 00:51
      Może tak być. Jak sie ma w poniedziałek koncert w Szczecinie, w środę w
      Przemyslu, w czwartek w Poznaniu, a na sobote do Krakowa przez Warszawę, to tak
      może być. Ten zawód tak ma.
    • Gość: andy Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: 212.76.35.* 01.02.02, 08:25
      ja mieszkam i pracuję w wawie, czasami robię jakiś wypad w weekend i wykręcam
      średnio ok. 150 km dziennie, co daje ok.4500km/miesiąc... sam nie wiem jak i
      gdzie...
      pozdr.
      • Gość: wuj Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 09:18
        A ja znam jeden autobus liniowy (przewozy międzynarodowe) , co wykręcił ok. 360
        000 km w ciągu roku. Równo się liczy przebieg na dzień, może ktoś zna lepszy
        wynik - pomińmy samoloty.Pzdr
      • Gość: Remo Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: 192.168.0.* 01.02.02, 15:00
        Gość portalu: andy napisał(a):

> ... sam nie wiem jak i gdzie...
        > pozdr.

Może to początki alzheimera?
    • Gość: malko Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 10:21
      Radiowa Trójka (IMHO zdecydowanie najlepsza stacja radiowa w Polsce) podała
      kiedyś ile pieniędzy wydają na paliwo posłowie RP. Rekordzista wydaje 6000PLN
      miesięcznie. Prawie wszystko na stacji benzynowej w rodzinnej wiosce. Liczyłem
      kiedyś, że przyjmując średnie spalanie 8 litrów i średnią prędkość 70km/h,
      poseł spędza ok. 15 pełnych dób w samochodzie. Ciekawe czy bywa wobec tego na
      posiedzeniach sejmu, bo ciągle jeździ wokół swojej wioski. Z daleka śmierdzi
      przekrętem.
      Pan Wodecki niech jeździ ile chce. Jeździ za swoje pieniądze, a nie podatników.
      • Gość: Sven Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: 212.191.129.* 01.02.02, 11:00
        Znajac temperament naszych poslow bezpieczniej byloby przyjac
        srednia predkosc 140 km/h ;-)

A Zbigniew to jak siegne pamiecia opowiadal o tych duzych
        przebiegach. Moze byc w tym sporo prawdy. Osobiscie bardziej
        podziwiam jego fryz niz przebiegi. Toz to prawdziwy budyn.
        Przepraszam - musialem :-)))

Pozdrawiam

• Gość: PUK Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: 10.9.33.* 01.02.02, 11:04
          Kiedyś w jakiejś niemieckiej telewizji był reportaż
          a gościu, który specjalnie przerobionym Citroenem XM
          przewozi we Francji "sorry" - zwłoki.
          Twierdził, że rocznie potrafi przejechać 200.000 km.
          To daje średnią ponad 550 km dziennie odliczając np 5 dni
          na święta. I to w jakim "towarzystwie"...
          • Gość: xxxx Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: *.telia.com 01.02.02, 11:18
            "skorki"
            • Gość: Sven Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: 212.191.129.* 01.02.02, 11:57
              To Ty Michal? Dowcipas jestes :-)
              Ja tam bym metra nie przejechal w takim towarzystwie.
              Pozdrawiam
          • Gość: Artur Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: *.eranet.pl 02.02.02, 08:37
            Chodzi o białego XM combi z trzema (!!!!) osiami? Gościu musiał chyba zmienić
            rodzaj przewożonego towaru, bo czytałem kiedyś o nim reportaz chyba w
            Autobildzie z 10 lat temu. Facet rozwoził prasę, ale faktycznie przebiegi miał
            jak w Twoim poscie

pozdrawiam

Artur
            • Gość: PUK Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: 10.9.33.* 05.02.02, 13:07
              Nie biały to on nie był, tylko czarny, a osie miał dwie.
              Ale widać takie przebiegi sa do wykręcenia.
    • Gość: Zet Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? IP: 9.67.96.* 05.02.02, 17:16
      P. Rutkowski (ten słynny detektyw) jakiś czas temu chwalił się, że wykręca
      rocznie powyżej 200 tys.
      • letalin Re: Czy Zbigniew Wodecki opowiada bzdury? 05.02.02, 21:51
        O Wodeckim słyszałem historyjkę jak to miał pecha dwa razy w krótkim czasie
        wjechać pod krakowski tramwaj. Kiedy wjechał po raz trzeci motorniczy wysiadł ,
        popatrzył i powiedział : "O Wodecki! A chłopaki na zajezdni przed panem
        ostrzegali!"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka