lonusia 12.10.04, 19:17 Moze to co innego we wlasnym pokoju lub w lozku. Ale lubicie, jak wam chlopak wsadza reke pod sukienke np w kinie lub restauracji? Nawet jak nikt niby nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 19:23 nie znoszę, nie jestem kobyłą na targu przed kupnem. Odpowiedz Link Zgłoś
lonusia Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 19:35 To myslisz, ze oni to robia, zeby sprawdzic czy wszystko masz? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 19:58 Sądzę, że faceci to robią, bo myślą, że kobiety tego od nich oczekują... Odpowiedz Link Zgłoś
lonusia Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 20:05 A ja glupia myslalam, ze dlatego, ze lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 20:07 Cieszę się, ze wyprowadziłam Cię z błędu, nie ma to jak forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
lonusia Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 20:28 Czyli oni sie niejako poswiecaja dla nas pchajac swoje rece komus w majtasy. Trzeba by to im moze jakos wynagrodzic te ich poswiecenie, na przyklad zabrac do kina i kupic obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 21:08 Alpepe, mnie się wydaje, że to raczaej oni to lubią robić i to czy my tego od nich oczekujemy, czy nie nie ma wiekszego znaczenia. Ale o to to trzeba mężczyznę zapytać. A osobiście lubię być dotykana i tulona przez swojego faceta zawsze i wszędzie. Ale zawsze i wszędzie pamiętamy też o tym, że obok są inni ludzie i, że trzeba mieć umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpepe Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:08 oj,kkarolinko, ja żartowałam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 14.10.04, 00:48 No, teraz wiem. Ale byłam po gripexie i miałam niedowład umysłowy :/. Pod tym wzgledem działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkkarolina Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 14.10.04, 00:49 Dalej mam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 19:29 aaa, to ten z hivem ci wsadził i ty się teraz zastanawiasz jak mu się oralnym odwdzięczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanie, Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanie, Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:36 najbardziej lubię to na ulicy , w tramwaju i autobusie, w banku, sklepie i muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
lonusia Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 12.10.04, 19:38 To jednak czasem ktos to lubi jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 20:07 nie lubię jak ktoś to może zobaczyć, ale czasami takie gierki mogą być zabawne i stanowić zapowiedź miłego wieczoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka jasne;-) IP: *.pl 13.10.04, 23:07 macanie publiczne jest super pod warunem ze nikt nie widzi a najlepsze jest macanie wzajemne. Niech żyją radosne macanki!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 14.10.04, 12:09 Moj facet niestety jest bardzo przyzwoity. nawet jakbym chciala sie troche dluzej z nim pocalowac wsrod ludzi to raczej mnie hamuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
sweetsusana Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 14.10.04, 12:43 moj ma to samo. na poczatku naszego zwiazku nie wiezialam czy on sie mnie wstydzi czy co . Ale juz sie przyzwyczailam on juz taki jest Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? 14.10.04, 12:10 nooo, to to był temat, myślałam, że go nikt nie reanimuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 12:12 No peeewnie,sama tez luuubię macnąć swojego faceta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kobiety, czy lubicie byc macane publicznie ? IP: 217.153.180.* 14.10.04, 12:54 jasne, ja uwielbiam. ostatnio jechaliśmy z moim ukochanym w autobusie pełnym ludzi, i całkiem nieźle sobie poszaleliśmy:) Odpowiedz Link Zgłoś