Dodaj do ulubionych

Wole Andzie!

IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 20.09.01, 20:24
Andzia przynanajmniej szczery jest.
Dwa dni temu przegladnalem czat Jana Chaladaja.Do dzisiaj wsrzymywalem sie z
komentarzem.po przeczytaniu jednak jego wypowiedzi na podsumowaniu pracy RM.i
opniach o Bodziu Z. nie moge sie powstrzymac od tych kilku slow.
Jest beczelnym, przewrotnym i manipulowanym przez PZPR pionkiem.Zwlaszcza z
b.sekretarzem PZPR Owczarkiem (siechnickim).Twierdzi, ze na 1 miejsc na liscie
przepuscil go Janusz Krason, zreszta rowniez manipulowany,ale bez szans.
Pytanie 1: gzie byl Chaladaj w czasie powodzi 1997r.?
Kto jeszcze oprocz niego widzial Zdroja polewajacego sie woda w celach
charakteryzacyjnych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bronio Re: Wole Andzie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.01, 21:30
      Nie ma Andzi-straszna nuda.
      • Gość: Jajaccek Re: Wole Andzie! IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 20.09.01, 21:45
        Ale za to cenzura zdjela artykul o zananym wroclawskim aktorze; Bogdanie
        Zdrojewskim.
        • Gość: Bronio Re: Wole Andzie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.01, 21:48
          Wielka sensacja.Nuda aż piszczy.
          • Gość: Jajaccek Re: Wole Andzie! IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 20.09.01, 22:04
            To wymysl cos wesolego.
            • Gość: Bronio Re: Wole Andzie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.01, 22:11
              Mnie rozwesela,że Ty podobnie jak ulubieniec Andzi -Roberto ,również Musisz na
              wszystkie posty odpowiedzieć. Ale może tak ma być.
              • Gość: michał Re: Wole Andzie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 22:14
                UWAGA: Bronio - Birbant i Słoniu to jedna i ta sama osoba ,pisze z tego samego
                komputera.
                • Gość: Bronio Re: Wole Andzie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.01, 22:19
                  Detektyw jaki czy co?
                  • Gość: michał Re: Wole Andzie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 22:25
                    Detektyw - nie ,mam znajomego we wrocławskim Dialogu ,który może sprawdzać
                    wszystkich abonentów tej sieci łączących się z forum Gazety i z innymi forami.
                    Tak więc oszuści wpisujący się tu pod wieloma nikami ,korzystający z usług
                    Dialogu miejcie się na baczności Wielki Brat czuwa. Po co kombinujesz jak tak
                    łatwo można cię sprawdzić?
                    • Gość: Bronio Re: Wole Andzie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.01, 22:27
                      Po jaką cholerę cokolwiek sprawdzać?Mania przesladowcza?
                      • Gość: michał Re: Wole Andzie! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 22:34
                        Tak z czystej ciekawości ,nic mnie tak nie denerwuje jak podszywanie się pod
                        kogoś innego. Zastanawiam się po co to robisz? Przecież jesteś inteligentnym
                        człowiekiem i masz na tyle wiele ciekawego do powiedzenia na tym forum ,że
                        mógłbyś to robić pod jednym stałym nikiem. Prawda Bronku? Pamiętaj nikt nie
                        lubi oszustów.
                        Dobranoc.
                        • Gość: Jajaccek Re: Wole Andzie! IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 21.09.01, 00:10
                          Michale,wiem o tym i nie przeszkadza mi to, bowiem post wyslany na FORUM, jest
                          wlasnoscia wspolna.Kazdy moze zrobic z nim co mu sie podoba.namiare swojej
                          wiedzy i kultury.Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka