Gość: ref IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 00:09 Glupszego programu juz chyba nie mozna bylo wymyslic czy ktos to wogule oglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ IP: *.chem.uni.wroc.pl 21.09.01, 09:17 Gość portalu: ref napisał(a): > Glupszego programu juz chyba nie mozna bylo wymyslic czy ktos to wogule oglada? W ogole to nie wiem. Ja nie ogladam. Wystarczy mi zajawek, zeby sie zorientowac, ze to nie dla mnie. A wlasciwie dla kogo? Otoz lada chwila bedziemy mieli wyniki wyborow. Podsumujcie sobie elektoraty LPR, Samoobrony, Alternatywy... To jest ten poziom. I co, malo ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 12:30 ja raczej sadze, ze nie ogladaja tego w/w elektoraty, lecz raczej ludzie, ktorzy do wyborow w ogole nie pojda, bo zamiast interesowac sie zyciem publicznym i sprawami kraju, ogladaja takie bzdury i sie nimi fascynuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ IP: *.pl 22.09.01, 16:45 oglądanie tego typu programów to jedno (wolny wybór) a komentarz to drugie. Oglądałem jeden odcinek i mimo dwu fakultetów do dzis nie wiem o co tam chodzi? Coraz częściej podejrzewam że to "gladiatorzy intelektu" bo innego normalnego wytłumaczenia nie znam ........ bonczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 18:24 macie racje GŁUPOTA !!!! Niema pieniedzy w Polsce a na durne Amazonki jest kasa? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ 22.09.01, 19:38 Dla mnie Gladiatorzy to kompletna głupota, ale jak ktoś lubi oglądać ten program to jest jego sprawa. Na szczęscie jest teraz tyle różnych kanałów, ze każdy może wybrać sobie coś interesującego do oglądania... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ 22.09.01, 19:47 Czy ta audycja jest w Polskim Radio ? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ 22.09.01, 20:09 Niii Hrabio ten program leci na TV4 i całodobowo na platformie cyfrowej Polsatu... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 19:56 Gość portalu: Bartosz napisał(a): > macie racje GŁUPOTA !!!! Niema pieniedzy w Polsce a na durne Amazonki jest kasa > ? Bartoszu, coś Ci się chyba pokręciło!!! Co wspólnego ma brak pieniędzy w naszym pięknym kraju a durne Amazonki czy inne Gladiatory, równie dobrze mogłeś zapytać czemu Wrocławianie jeżdżą drogimi samochodami a nie ma pieniędzy na metro we Wrocku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sailer Do Roberto! IP: *.97.252.64.snet.net 23.09.01, 21:33 Moj Drogi i Szlachetny! Nie wystarczy zmienic kanalu, zeby pozbyc sie problemu. To typowa reakcja krotkowzrocznych, napuszonych glupcow. Jesli jestes mlody, madry i bogaty to wcale nie znaczy, ze cala reszta spoleczenstwa jest taka sama. Niestety! Na tym Forum dajesz popisy niespotykanego samozadowolenia. Gratuluje. Ale czasami wyciagnij glowe z wlasnej dupy i rozejrzyj sie. Wlasnie trabia na odwrot. Ale Ty nadal bedziesz tu pisal, ze Wroclaw to metropolia, zyja w nim sami zajebisci ludzie i ze Zdrojewski to fajny gosc. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Do Roberto! 23.09.01, 21:44 Mam dobre samopoczucie i co? Zazdrościsz mi? Pracuję w zawodzie który lubię, mam wspaniałą rodzinę żonę dziecko, niedługo przeprowadzam sie do nowego domku pod Wrocławiem i co mam wiecznie na wszystko narzekać i kłamać, że jest mi bardzo żle ??? Do tego wszystkiego doszedłem sam, ciężką pracą i wieloma wyrzeczeniami, wszystko to co osiagnęłem i co posiadam nie spadło mi z nieba... Ciężką pracą można szybciej dojść do czegoś niż wiecznym narzekaniem na wszystko i na wszystkich... Poczytaj sobie wssystkie moje wpisy (choć to trudne bo jest ich na forum bez liku) , gdzie ja bezkrytycznie wychwalam Zdroja i twierdzę że jest naj naj najlepszy i nie ma i nie maił żadnych wad i potjnięć. Poczytaj sobie moje wpisy dokładnie, ja nie podnmniecam się tym, ze Wrocław jest naj naj i że to miasto jest już "pełną gębą" europejskie... Jest jeszcze tak wiele do zrobienia w naszym mieście, zę na wykonanie tego wszystjkiego nie starczy pewnie i 50 lat... Pozdrawiam i proszę zanim coś napiszesz, to wcześniej postaraj sie przeczytać wszystkie wpisy danej osoby, której chcesz coś zarzucić na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Do Roberto! IP: 156.24.231.* 28.09.01, 00:16 Gość portalu: Sailer napisał(a): > Moj Drogi i Szlachetny! Nie wystarczy zmienic kanalu, zeby pozbyc sie problemu. > > To typowa reakcja krotkowzrocznych, napuszonych glupcow. Jesli jestes mlody, > madry i bogaty to wcale nie znaczy, ze cala reszta spoleczenstwa jest taka > sama. Niestety! > Na tym Forum dajesz popisy niespotykanego samozadowolenia. Gratuluje. Ale > czasami wyciagnij glowe z wlasnej dupy i rozejrzyj sie. Wlasnie trabia na > odwrot. Ale Ty nadal bedziesz tu pisal, ze Wroclaw to metropolia, zyja w nim > sami zajebisci ludzie i ze Zdrojewski to fajny gosc. Spokojnie Homer! Nie wiem czy Zdrojewski to fajny gosc ale na pewno najlepszy prezydent! I nie mow tym tonem do Roberto, bo to nie Twoja mama tylko... no wlasnie, to fajny gosc! Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platnik Re: GLADIATORZY - głupota jakich malo_ IP: 64.124.150.* 23.09.01, 21:40 a gladiatorzy głosowali ciekawe na kogo Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: GLADIATORZY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.09.01, 23:03 wprost przeciwnie - za 4 lata będą kandydować jak S. Florek. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: GLADIATORZY 27.09.01, 22:55 Właśnie lookam sobie na Gladiatorów (wersja 24 h na platformie Polsatu)...nudy nudy i jeszcze raz nudy...towarzystwo zabawia się właśnie w wampirów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec GLADIATORZY a piaskownica IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:46 dostali takie wygody : basen, hydromasaż, ch wie co jeszcze a wystarczyła by im zwykła zasikana piaskownica Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: GLADIATORZY a piaskownica 28.09.01, 00:00 ...powinni mieć takie "wygody", jakie mieli uczestnicy Dwóch Światów mieszkajacy w weijskim domku (tylko boję się, ze wtedy zwierzęta w tym programie padły by z głodu i smrodu)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: GLADIATORZY a piaskownica IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 00:35 obecność kozy w pokoju mogłaby ujawnić zoofilistyczne zapędy niektórych uczetników programu. to by była jazda : "tv4: mee, meee, meeeee, nie wierć się! stój spokojnie!, meeeee eeee" "dziecko: mamo, dlaczego wyłączyli obraz?" Odpowiedz Link Zgłoś