kaszunia 08.09.05, 02:37 Czy nikogo tu nie ma z XVII LO Ja mam takie sobie wspomnienia, ale może jestem jedyna? Absolwenci odezwijcie się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miroslawc Re: Siedemnastka 17.09.05, 21:03 > Czy nikogo tu nie ma z XVII LO > Ja mam takie sobie wspomnienia, ale może jestem jedyna? > Absolwenci odezwijcie się Jestem choćby ja, pierwszy rzut absolwentów z XVII LO - rocznik '95 :) Sćiągnęli nas tam informatyyką, która szybko zniknęła i w końcu okazało się iż byliśmy absolwentami klas ogólnych z poszerzonymi językami (klasa A miała angielski :) Pozdrawiam Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawels Re: Siedemnastka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:38 Im wiecej czasu upływa tym lepsze wspomnienia..Fajna to była szkoła, fajni ludzie. Byłem pierwszym rocznikiem, ciekaw jestem jak było potem.Pozdrawiam Pawel P.S. Mirek podaj swojego maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda M Re: Siedemnastka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:22 A kto pamięta panią Cieślińską od geografii? Pani Sępowicz nauczyła mnie dyplomacji, może jeszcze to pamięta, przyniosłam jej kwiaty na przeprosiny. Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1986 Re: Siedemnastka 28.11.05, 17:09 To ja też się zgłaszam. Skończyłam ją w tym roku, a już nachodzą mnie miłe wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Siedemnastka IP: *.magma-net.pl 27.12.05, 14:19 Ja dopuiero zacząłem tam chodzić. Fajna szkoła....ciekawe czy wiele sie w niej zmienilo po tylu latach :) Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Ola, to ty? 23.06.06, 16:14 Hej, tu Antena. Przedtem Sp65. Kasza, taką miałaś ksywkę. Taaaaak. Odpowiedz Link Zgłoś