Dodaj do ulubionych

Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.09.05, 06:09
Swietny pomysl. Tak wlasnie funkcjonuje zaplecze wielkiego sportu wyczynowego
na Zachodzie. Duza ilosc malych klubow, bez nadmiernych ambicji zostania
potentatami, natomiast skrojonych na ludzka miare, gdzie moga ludzie grac dla
przyjemnosci, a od czasu do czasu wyrasta talent. Oby sie to powiodlo

ww - kanada
Obserwuj wątek
    • Gość: fanEM Re: Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu IP: 80.51.194.* 08.09.05, 08:39
      brawo, jestem za... proszę o info o meczach
    • Gość: andrzej z Wro-wia Re: Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu IP: *.ok.ae.wroc.pl 08.09.05, 08:42
      Brawo panie Jarku! Zawsze wydawał mi się Pan osobą ponad przeciętną czyli KIMŚ.
      Liczę, że sponsorzy to ludzie z wizją a nie ze słomianym zapędem! Powodzenia!
    • yotyot Re: Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu 08.09.05, 09:53
      ja też brawo , czekam na mecze i kolejne tego typu drużyny. Za jednym śląskiem
      powinno ich być z 5 we Wrocławiu. (tak na moje wyczucie)

• Gość: desperados Re: Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 08.09.05, 09:56
        no prosze a jednak mozna znalezc sponsora na koszykowke, prawda panie G$?
        swietny pomysl, zbierac chlopakow z wronby, wrobasketu i budowac druzynke :D
        (zart)

powodzenia zyziu
        • Gość: myślę Re: Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:18
          Sląsk ma swoje grupu młodzeżowe,ma nawet 2 ligę więc myślę ,że kto gra w kosza
          to gra w Sląsku.Popatrzcie jakich zawodników miał Turów aby wyjść z 2 ligi to
          nie byli zawodnicy z WRONBy itd. Myślę że Zyziu znalazł sobie pracę.
          • Gość: Anton Re: Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:29
            Bezsensowna negacja. Brawa dla Zyzia. Popieram w 100%. Tylko nazwa drużyny
            dziwna. Przydałby się jakiś człon brzmiący sensownie. Powodzenia!
            • Gość: Kama Re: Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 08.09.05, 12:35
              Nazwa spox, bo w skrócie VBL :) Generalnie extra idea ;)
    • Gość: kajet brawo Zyziu IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 10.09.05, 13:33
      właśnie dzięki takim ludziom Wrocław jest jaki jest!
    • Gość: Paweł P Re: Nowy zespół koszykarski we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:20
      A czy jest mozliwsc prowadzenia jeszcze szkólki młodziezówej w tym klubie >??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka