Dodaj do ulubionych

dosc psycholi na motorach!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 11:56
Ostatnio przy okazji tragedii redakcja deklarowala, ze przyjrzy sie wyscigom, szalencom szarzujacym na wroclawskich ulicach. I cisza!
A przeciez co wieczor na Gadowiance bezmozgowcy na motorach zasuwaja tam i z powrotem rozkrecajac maksymalnie obroty.
Czekamy na kolejna tragedie? Wtedy temat bedzie ciekawy?

Niezaleznie od kwestii bezpieczenstwa sam halas rozlegajacy sie co kilka minut w srodku nocy jest trudny do wytrzymania.
Sprawa niestety przerasta wroclawska drogowke.

W Polsce praktycznie nie ma torow wyscigowych, na ktorych w cywilozwanych krajach mozna zostawic nadmiar adrenaliny - ale to nie powod zeby sprawdzac 'jak szybko rozpedze sie do 200' w srodku osiedla!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocławianin Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.magma-net.pl 08.09.05, 12:41
      to się przeprowadz na wieś i będziesz miał spokój.Proste
      • Gość: bezsenny Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 12:48
        Rozumiem, ze jazda z predkoscia powyzej 150 km/h w srodku miasta jest powszechnie aprobowanym zachowaniem, naturalnym w duzych skupiskach miejskich.
        Szkoda czasu na dyskusje, mam tylko mala prosbe - nie podpisuj sie 'wroclawianin' bo chluby miastu nie przynosisz...
        • Gość: , Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:03
          Do wariatów na motorach powinno się strzelać ze śmigłowców.
      • Gość: Fakir Re: dosc psycholi na motorach!! IP: 195.117.40.* 08.09.05, 14:28
        jakbys nie wiedział - ulice w mieście to nie tor motocyklowy, na wsi zreszta tez
        nie nie... Czasami mam wrazenie ze coraz więcej niedorosniętych dziaciaków na
        tym forum zagościło...
      • Gość: tynkarz Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:06
        > to się przeprowadz na wieś i będziesz miał spokój.Proste

te, wroclawianin, Ty to chyba miastowy nie jestes, he? ;)
    • Gość: Optymist Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 08:35
      > Sprawa niestety przerasta wroclawska drogowke.
      No i widzisz jaką mamy rewelacyjną Policję. Ledwie się upomniałeś i już zmienili komendanta i zajmą się problemem ;-)

"Nowym szefem wrocławskiej policji jest insp. Wiesław Pałaszewski. W pierwszej kolejności chce się zająć drobną przestępczością i drogowymi piratami
      - Z naszych badań wynika, że te sprawy najbardziej dokuczają wrocławianom - tłumaczy"

miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2907919.html
    • Gość: wrocławianin Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.magma-net.pl 09.09.05, 08:55
      jak się wam nie podoba to wypad na wieś!!
      oby mniej takich trujących dupe jak wy!!
      bo dziecinne to są właśnie wasze śmieszne problemiki
      • Gość: feniks Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.09.05, 11:07
        Ale my nie chcemy być tacy prymitywni jak ty więc nie skorzystamy z porady.
    • Gość: wrocławianin Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.magma-net.pl 09.09.05, 11:12
      prymitywny to jestes ty i tobie podobni z tymi smiesznymi wymyslonymi
      problemami. puknij sie w głowe prostaku.szkoda ze tego typu ludzie mieszkaja we
      wrocławiu.wstyd!!!wypad na wieś jak sie nie podoba życie w mieście.
      • Gość: bezsenny Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 11:26
        Misiu pluszowy - wysmazyles juz trzeci post tej samej "tresci".
        Widac, ze nie masz nic do powiedzenia poza "wypad na wieś".
        Brak ci jakichkolwiek argumentow - zachowujesz sie jak male dziecko w piaskownicy, ktore na kazde zdanie odpowiada "twoj stary".
        Po raz wtory prosze - nie uzywaj nicka sugerujacego zwiazek z Wroclawiem - to ze sie osmieszasz nikogo nie obchodzi, ale szkoda opinii miasta.
        • Gość: wrocławianin [...] IP: *.magma-net.pl 09.09.05, 14:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: xXx Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.magma-net.pl 09.09.05, 18:46
        Sądząc po treści Twoich postów nie podejrzewam że urodziłeś się we Wrocławiu -
        za duża słoma wychodzi Ci z butów. Pozostaje Ci życzyć bliskiego spotkania z
        pędzącym motocyklistą zaś wszystkich przeprosić że żyjesz w tym mieście.
        • Gość: wrocławianin Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.magma-net.pl 09.09.05, 23:48
          Sądząc po treści Twoich postów podejrzewam że jestes wieśniakiem
          bo duża słoma wychodzi ci z butów.Życze ci bliskiego spotkania z psychologiem,
          który może wyleczy twoje kompleksy...
          aha i jak tak pragniesz to życze ci spotkania z rozpędzonym TIR-em popier******
          jeden!
          • Gość: xXx Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 10:35
            Muszę Cię rozczarować, ale jestem rodowitym mieszkańcem Wrocławia. Nie mam
            słomy w butach, nie znam zapachu krowiego łajna, który zapewne nie jest Ci obcy
            i uczynił tak ogromne spustoszenia w Twoim i tak już małym umyśle.
    • wielki_czarownik Partyzanci 09.09.05, 16:43
      Partyzanci mieli skuteczne sposoby na hitlerowców na motorach. Pójdź do biblioteki, pożycz książkę, przeczytaj i pod żadnym pozorem nie wprowadzaj w życie! ;)
    • Gość: wrocławianin Re: do wszystkich poj**** typu "bezsenny" IP: *.magma-net.pl 09.09.05, 23:55
      życze wam żeby te motory jezdziły pod waszymi oknami dzień i noc!!!
      sam chętnie utrudnie wam nocne spanie :)
      • Gość: Fakir Re: do wszystkich poj**** typu "bezsenny" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.05, 09:55
        strasznie zakompleksiały typ z ciebie - czy jakiś motocykl nie wybieznikował ci
        głowki z tym co w srodku być moze masz?
        • Gość: wrocławianin Re: do wszystkich poj**** typu "bezsenny" IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 10:21
          kompleksy to chyba wy macie...
          nie stać was na samochód albo motor to wyzywacie innych poj******
          • nepirg Re: do wszystkich poj**** typu "bezsenny" 10.09.05, 10:53
            NIe mam samochodu, nie mam motoru, nie mam samolotu, nie mam statku ale jak
            inni, lubie sobie W NOCY pospać. I o to tutaj chodzi.
            • Gość: wrocławianin Re: do wszystkich poj**** typu "bezsenny" IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 12:28
              to kup sobie tzw. stopery i po kłopocie
            • Gość: wrocławianin Re: i jeszcze jedno IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 12:30
              ale jak niektórzy, lubie sobie pośmigać motorem w nocy.I o to tutaj chodzi.
              I ani ty, ani tobie podobni nie zabronicie mi tego :)
              • nepirg Re: i jeszcze jedno 10.09.05, 13:07
                Ja akurat mieszkam przy takiej ulicy, że motocykliści mi krzywdy większej nie
                robią, więc mi rybka kiedy jeździsz i na złość mi nie zrobisz :P Nie mniej mam
                nadzieję, że w miare szybko skończysz jak tobie podobny matoł, który na A.
                Krajowej walnął sobie w słupek ze światłami dla pieszych.
                • Gość: anker Re: i jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:25
                  daj spokoj neprig. to jakis burak, ktory przyjechal niedawno do Wroclawia i
                  probuje udawac miastowego.

tak, "wroclawianin" - odpowiedz sobie i nam, szczerze, skad i kiedy tu
                  przyjechales? pewnie twoja odpowiedzia bedzie jak zwykle proba obrazania innych
                  i to dowiedzie, ze jestes tepym, bezmozgim cwokiem ze wsi.
                  • nepirg Me ostatnie słowo w tej sprawie ;) 10.09.05, 13:32
                    Poprostu wkurzają mnie buraki, które dla własnej przyjemności szaleją na
                    drogach, powodując zagrożenie dla innych, w tym dla mnie. Stąd moje życzenia
                    wylądowania na latarni. Bez odbioru :P
                  • Gość: wrocławianin Re: i jeszcze jedno IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 15:32
                    a więc tępy bezmózgi ćwoku ze wsi, pragnę ci zakomunikować że mieszkam we
                    Wrocławiu od urodzenia
                    • Gość: Fakir Re: i jeszcze jedno IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.05, 07:32
                      Co jak z twoich wypowiedzi wynika - zaszczytu temu miastu nie przynosi...
                • Gość: wrocławianin Re: do nepirg IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 15:33
                  matołem to jest twój stary że cie spłodził poj**** jeden!!!
                  a ja mam nadzieje ze ktos ciebie rozp******
                  • Gość: jesiotr Re: do nepirg IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.09.05, 16:12
                    Jesteś idealnym przykładem tępego, ograniczonego umysłowo debila dla którego
                    jedynym celem w życiu jest pobluzgać i pościgać się potem na swoim motorku ze
                    szrotu.
                    • Gość: Timino Re: do nepirg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:25
                      takich bezmózgów jak Wrocławianin powinno sie sterylizować i poddawać
                      lobotomii. Swiat pełen debiłów a la Wroclawianin. Dlatego pięc tysiecy ludzi
                      rocznie ginie na drogach. Zeby gineli sami "wroclawianie" byloby OK. ale
                      niestety, przez takich przygłupów giną niewinni. RZygać się chce.
                      • Gość: wrocławianin do bezmózgiego timino IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 17:15
                        zanim sie nastepnym razem wypowiesz to naucz sie polskiego języka analfabeto
    • Gość: wrocawianin do debili typu bezsenny i całej tej reszty IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 17:18
      dalsza dyskusja z wami i waszymi śmiesznymi argumentami nie ma najmniejszego
      sensu, gdyż musiałbym zniżyć się do waszego wątpliwego poziomu inteligencji.
      Wasze wypowiedzi wsakzują na duże problemy z psychiką i samoakceptacją, w
      związku z czym radzę wizytę u psychologa albo lepiej u psychiatry.
      Może jeszcze nie jest za późno?
      • Gość: boleslav Re: do debili typu bezsenny i całej tej reszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 18:21
        > Wasze wypowiedzi wsakzują na duże problemy z psychiką i samoakceptacją, w
        > związku z czym radzę wizytę u psychologa albo lepiej u psychiatry.
        > Może jeszcze nie jest za późno?

na nas nie, na ciebie tak [*]
        • Gość: wrocławianin Re: do debili typu bezsenny i całej tej reszty IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 19:38
          jeb** sie cioto
          • Gość: tom Re: do debili typu bezsenny i całej tej reszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:44
            ale tu wszyscy maja ubaw z ciebie, dzieciaku :P. betewu - kiepska prowokacja :P
            • Gość: wrocławianin Re: do debili typu bezsenny i całej tej reszty IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 19:54
              polewke to ja ma z was i z tych waszych kiepskich wypocin i frustracji i tej
              waszej bezradności
              mozecie mnie pocałować w du**
              nie chce mi sie juz z wami gadać, bo reprezentujecie zbyt niski poziom
              inteligencji.
              nara zakompleksione wieśniaki
      • Gość: koloko Re: do debili typu bezsenny i całej tej reszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:55
        Bezmózgi gość portalu: wrocawianin napisał(a):
        > sensu, gdyż musiałbym zniżyć się do waszego wątpliwego poziomu inteligencji.
        > Wasze wypowiedzi wsakzują na duże problemy z psychiką i samoakceptacją, w

Bezmózgi gość portalu: wrocawianin napisał(a):
        > jeb** sie cioto

Bardzo ciekawe...
    • verdiprati Do Wrocławianina - Dobra wiadomość z Zielonej Góry 10.09.05, 19:52
      miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,2903302.html
      • verdiprati Do Wrocł. Uważaj, żeby ci rączki nie urwało 10.09.05, 19:54
        :)
      • Gość: wrocławianin Re: do verdiprati IP: *.magma-net.pl 10.09.05, 19:57
        i co w związku z tym???
        widać ze inteligencją nie grzeszysz bo wrzucasz wszystkich do jednego worka.
        wasza głupota polega na tym, ze dla was wszystko co głośne to niebezpieczne.
        Aha i idąc twoim myśleniem, to jak złapią jednego pijanego kierowce samochodu
        to oznacza że wszyscy piją...
        bardzo ci współczuje twojej głupoty
    • Gość: bezsenny uderz w stol... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.05, 10:21
      I tak - przez jednego infantylnego chlopca, ktory bladego pojecia nie ma o prowadzeniu dyskusji, za to ma motorynke i obsesje zwiazana z homoseksualizmem - zamiast rozmowy o bezpieczenstwie mamy tradycyjna forumowa pyskowke.
      :]
      • Gość: wrocławianin Re: uderz w stol... IP: *.magma-net.pl 13.09.05, 13:00
        bo normalna rozmowa z takim idiotą jak ty jest niemozliwa!
      • Gość: Fakir Re: uderz w stol... IP: 195.117.40.* 13.09.05, 13:04
        Jest jeden skuteczny sposób który doprowadza takich frustartów do furii -
        ignorowac.
    • Gość: wrocławianin Re:poczytajcie sobie de**** to cos o waszym... IP: *.magma-net.pl 13.09.05, 13:58
      chorym myśleniu
      motoryzacja.interia.pl/news?inf=665579
      • verdiprati Re:Też poczytaj sobie debilu 13.09.05, 20:39
        wiadomosci.onet.pl/1246532,2677,kioskart.html
    • Gość: wrocławianin Re: dosc psycholi na motorach!! IP: *.magma-net.pl 13.09.05, 13:59
      i nastepnym razem pier****** sie w łeb zanim cos napiszecie
      • Gość: bezsenny historia choroby - kompendium IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.05, 14:30
        Widze ze masz straszne problemy ze swoja psychika - samodzielnie nie skleciles ani jednego sensownego postu, umiesz jedynie wylewac swoje frustracje i kompleksy.
        Gdybys umial czytac ze zrozumieniem, zrozumialbys, ze pierwszy post w tym watku nie byl ogolna analiza i potepieniem w czambul wszystkich motocyklistow, tylko zwroceniem uwagi na konkretne jednostki, szalejace - niemalze codzienie - w konkretnym miejscu we Wroclawiu. Chwali ci sie, ze umiesz chociaz wkleic linka na forum, szkoda tylko ze nie stalo inteligencji na posluzenie sie kontrargumentami, ewentualnie sklecenie samodzielnego zdania - nie bedacego atakiem, czy obelga.

Nie ludze sie, ze pojmiesz na czym polega twoj problem, jednak gdybys chcial aby jakis fachowiec ci wyjasnil - pokaz mu swoje wypowiedzi z tego i sasiedniego watku. Dla ulatwienia zebralem je ponizej:

"to się przeprowadz na wieś i będziesz miał spokój.Proste"
        "jak się wam nie podoba to wypad na wieś!!
        oby mniej takich trujących dupe jak wy!!
        bo dziecinne to są właśnie wasze śmieszne problemiki"
        "prymitywny to jestes ty i tobie podobni z tymi smiesznymi wymyslonymi
        problemami. puknij sie w głowe prostaku.szkoda ze tego typu ludzie mieszkaja we
        wrocławiu.wstyd!!!wypad na wieś jak sie nie podoba życie w mieście."
        "Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu." - tu opisywales swoje problemy zwiazane z homoseksualizmem
        "Sądząc po treści Twoich postów podejrzewam że jestes wieśniakiem
        bo duża słoma wychodzi ci z butów.Życze ci bliskiego spotkania z psychologiem,
        który może wyleczy twoje kompleksy...
        aha i jak tak pragniesz to życze ci spotkania z rozpędzonym TIR-em popier******
        jeden!"
        "życze wam żeby te motory jezdziły pod waszymi oknami dzień i noc!!!
        sam chętnie utrudnie wam nocne spanie :)"
        "kompleksy to chyba wy macie...
        nie stać was na samochód albo motor to wyzywacie innych poj******"
        "to kup sobie tzw. stopery i po kłopocie"
        "a więc tępy bezmózgi ćwoku ze wsi, pragnę ci zakomunikować że mieszkam we
        Wrocławiu od urodzenia"
        "matołem to jest twój stary że cie spłodził poj**** jeden!!!
        a ja mam nadzieje ze ktos ciebie rozp******"
        "zanim sie nastepnym razem wypowiesz to naucz sie polskiego języka analfabeto"
        "dalsza dyskusja z wami i waszymi śmiesznymi argumentami nie ma najmniejszego
        sensu, gdyż musiałbym zniżyć się do waszego wątpliwego poziomu inteligencji.
        Wasze wypowiedzi wsakzują na duże problemy z psychiką i samoakceptacją, w
        związku z czym radzę wizytę u psychologa albo lepiej u psychiatry.
        Może jeszcze nie jest za późno?"
        "jeb** sie cioto"
        "polewke to ja ma z was i z tych waszych kiepskich wypocin i frustracji i tej
        waszej bezradności
        mozecie mnie pocałować w du**
        nie chce mi sie juz z wami gadać, bo reprezentujecie zbyt niski poziom
        inteligencji.
        nara zakompleksione wieśniaki"
        "i co w związku z tym???
        widać ze inteligencją nie grzeszysz bo wrzucasz wszystkich do jednego worka.
        wasza głupota polega na tym, ze dla was wszystko co głośne to niebezpieczne.
        Aha i idąc twoim myśleniem, to jak złapią jednego pijanego kierowce samochodu
        to oznacza że wszyscy piją...
        bardzo ci współczuje twojej głupoty"
        "bo normalna rozmowa z takim idiotą jak ty jest niemozliwa!"
        " Re:poczytajcie sobie de**** to cos o waszym...chorym myśleniu
        motoryzacja.interia.pl/news?inf=665579"
        "i nastepnym razem pier****** sie w łeb zanim cos napiszecie"

" dość psycholi typu "bezsenny"
        i ich kretyńskich postów, którymi próbują leczyć swoje chore kompleksy na tym
        forum!"
        "i w dodatku mających zapędy homoseksualne!"
        "ten "bezsenny" to jakis psychol, który powinien szybko sie leczyć!!
        poj** jeden!!"
        "goń się frajerze"
        "uważaj żeby twój wujek nie zrobił z twojej dupy garażu pedale zaj*****"
        "idz do swojego wujka ściągnać mu skóre ty zaj***** cioto."
        "ciekaw jestem po kim jestes taki popier****
        pewnie po rodzinie"
        "i co żal ci dupe ściska ze cie nie stac na motor????"
        • Gość: wrocławianin Re: historia choroby - kompendium IP: *.magma-net.pl 13.09.05, 14:34
          ty sie człowieku lecz na głowe, bo chyba masz jakąś obsesje na moim punkcie...
          idz do psychiatry popier***** jeden
          • Gość: Timino Re: historia choroby - kompendium IP: *.makler.local / 195.187.134.* 13.09.05, 14:38
            Wrocławianin, tylko sterylizacja. Kliniczny przypadek dzieciaka, ktory ma motor
            i chce sobie poszaleć. Zadne argumenty nie trafiają. jak zdechniesz na płocie
            albo drzewie, odbędzie sie to z korzyścią dla społeczenstwa. Jak jednak
            zabijesz kogos niewinnego, powinno się wpuscic cie do dołu ze szczurami. żeby
            wolno ogryzły ci kostki.
    • Gość: wrocławianin Re: Ok teraz chwila prawdy IP: *.magma-net.pl 13.09.05, 14:50
      Nieźle można was podpuścić.Mała prowokacja i jesteście tacy śmieszni.Mamy tutaj
      niezłą polewke z waszych wypocin.Lepiej wyskoczcie na piwo i sie wyluzujcie bo
      niedługo wam pikawy strzelą z tych nerwów.
      Nara przygłupy
      • Gość: Timino Re: Ok teraz chwila prawdy IP: *.makler.local / 195.187.134.* 13.09.05, 15:04
        Nie chlopcze, to nie byla polewka. Ty na serio tak myslisz a jak dotarło do
        tępej łepetyny, ze mamy rację, wymiękłeś jak mały pisiorek.
        • Gość: bezsenny Re: Ok teraz chwila prawdy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.05, 15:14
          "wymiękłeś jak mały pisiorek"

hej timino
          nie czytasz tubylczych artykulow - to politycznie niepoprawne jest ;-)
          • Gość: Timino Re: Ok teraz chwila prawdy IP: *.makler.local / 195.187.134.* 13.09.05, 15:15
            No faktycznie, narazilem sie Pisowi.... o cholera:) Wroclawianin, odwołuje,
            wymiękłeś jak mały fredzio, tak bedzie lepiej.
    • Gość: wrocławianin Re: IP: *.magma-net.pl 13.09.05, 15:20
      typowa reakcja na taką wiadomość heheh
      nawet nie macie pojęcia ilu ludzi ma tu z was ostrą polewke :)
      wiem jest to dla was frustrujące, ale dzieki wam moglismy sie pośmiać z waszej
      naiwności i głupoty
      nara wam naiwne pisory
      • Gość: Timino Re: IP: *.makler.local / 195.187.134.* 13.09.05, 15:29
        Jednak cie to męczy chłopcze..najpierw polewałes sam, teraz stoi juz za toba
        spora grupa ludzi. Gdzie oni stoją? za plecami? Jestes czujny...:)?
        • Gość: wrocławianin Re: IP: *.magma-net.pl 13.09.05, 15:36
          a może nauczysz się czytac???
          przeczytaj jeszcze raz dokładnie mój wcześniejszy post:
          "Nieźle można was podpuścić.Mała prowokacja i jesteście tacy śmieszni.Mamy
          tutaj niezłą polewke z waszych wypocin.Lepiej wyskoczcie na piwo i sie
          wyluzujcie bo niedługo wam pikawy strzelą z tych nerwów.Nara przygłupy"

prosze zwróć szczególną uwage na słowo Mamy (jeśli nie wiesz to oznacza ono
          liczbę mnogą, ale pewnie skad ty mozesz wiedziec, skoro zakończyłeś edukacje na
          poziomie przedszkola)
      • wromario póki co... 13.09.05, 16:03
        wzbudzasz politowanie...
        coś mi się wydaje, że nie tylko moje ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka