Dodaj do ulubionych

No Panie Dutkiewicz

08.09.05, 20:41
Do tej pory byłem krytyczny wobec Pana rządów, ale ta inwestycja LG to rzeczywiście sukces. Gratuluję.
Oby więcej takich działań.
Jeszcze tylko więcej zdecydowania przy pozbawianiu stołków nieudaczników różnej maści i będzie super.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: No Panie Dutkiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 20:48
      hmmm
      a Whirlpool, volvo, siemens,HP, capgemini, wrozamet, 3M i jeszcze kilka to nie
      sukces? ;)
      • wielki_czarownik Ale 08.09.05, 20:56
        To jest sukces na miarę naszych możliwości.
        • Gość: lolek Re: Ale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 21:13
          oooooooooo
          to wysoko oceniasz nasze możliwości :)
          Ja bym to nazwał inwestycją naszych marzeń, która zwiększy nasze możliwości co
          ostatecznie sprawi że i marzenia będą większe...
    • Gość: Artur Re: No Panie Dutkiewicz IP: 83.147.131.* 08.09.05, 21:14
      Dutkiewicz nie mial nic wspolnego z negocjacjami polskiego rzadu z LG.
      Teraz tylko spija smietanke...
      • Gość: :) Re: No Panie Dutkiewicz IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.09.05, 21:35
        O czym Ty bredzisz. Jak on nie mial nic wspolnego to ja jestem kosmita. Nie
        tylko ze mial to jeszcze mial na ich przebieg ogromny wplyw, zreszta tak samo
        jak obaj wojtowie Kobierzyc. To byla doskonala wspolna robota, nad ta
        inwestycja pracowalo wiele osob z obu gmin. W zasadzie nie wiem dlaczego tak
        piszesz jezeli nie masz pojecia. Placa Ci przed wyborami.
      • Gość: hehehe Re: No Panie Dutkiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 21:57
        Gość portalu: Artur napisał(a):

> Dutkiewicz nie mial nic wspolnego z negocjacjami polskiego rzadu z LG.
        > Teraz tylko spija smietanke...

No pewnie, ze nie miał. LG uległo twojemu urokowi :-)
    • Gość: Emeryt Re: No Panie Dutkiewicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 21:34
      A może ta inwestycja, to podziękowanie Koreańczyków za pomoc udzieloną przez
      Wrocław sierotom koreańskim w latach 1950-tych? Wrocław oddał dom dziecka w
      Złotnikach przy ul. Kieleckiej dla tych sierot. Kilka lat tam przebywały.
      A swoją droga jestem ciekaw kto ten dom teraz kupił?
      • ciociarewolucji Re: No Panie Dutkiewicz 08.09.05, 23:02
        Brawo!!! Kolejny sukces!!! Dziś podpisano umowę o budowie gazociągu.
        Dutkiewicz sam zabiegał o tę budowę. Jeździł do Moskwy i Berlina. To jego
        sukces.
        Wiesz ilu wroclawian będzie budowało ten gazociąg? Ha, wiele, wiele tysięcy
        (chyba).
    • Gość: Jacek Negocjacje prowadził rząd czy Dudkiewicz? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.09.05, 22:59
      Wydawało mi się, że negocjacje prowadził rząd a nie Dutkiewicz.
      • Gość: Artur Re: Negocjacje prowadził rząd czy Dudkiewicz? IP: 83.147.131.* 08.09.05, 23:01
        Jestem ciekawy co na Wasze rewelacje powiedzialby premier polskiego rzadu...ze
        Dutkiewicz prowadzil negocjacje i to dzieki niemu mamy LG.Jestescie smieszni
        • adgonzo inwestycje 08.09.05, 23:11
          pochodzę z drugiego końca Polski.... tzw. Polski B czy tam C.... czyli z
          podkarpacia. Jeśli jeszzce narzekacie na brak perspektyw... to zapraszam
          właśnie pod granice ukraińską... Jarosław,Lubaczów, Przemyśl .. te rejony... ja
          z tamtąd pochodzę(tutaj we Wrocławiu studiuję ) ... tam nie ma nic....
          dosłownie NIC, ... pola, lasy.... ludzie to co posadzą, to co uchowają to jest.
          Jak ktoś ma pracę za 700 zł to sie cieszy jak małe dziecko.

UNIA EUROPEJSKA da nam pracę i pieniądze...... buhahaha
        • Gość: do Arturka Re: Negocjacje prowadził rząd czy Dudkiewicz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 23:25
          Gość portalu: Artur napisał(a):

> Jestem ciekawy co na Wasze rewelacje powiedzialby premier polskiego
          rzadu...ze
          > Dutkiewicz prowadzil negocjacje i to dzieki niemu mamy LG.Jestescie smieszni

Ty jesteś najśmieszniejszy
          • Gość: Jacek Re: Negocjacje prowadził rząd czy Dudkiewicz? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.09.05, 23:27
            > Ty jesteś najśmieszniejszy

A w sprawie mojego pytania możesz coś więcej napisać czy tylko na tyle cię stać?
    • wielki_czarownik Negocjacje 08.09.05, 23:20
      Nie chodzi o to kto siedział przy stole i podpisywał papierki. Wiadomo, że tak zwaną czarną robotę odwalił nie rząd ale nasze lokalne samorządy które biegały, skakały i starały się wypaść jak najlepiej.
      • Gość: Jacek Re: Negocjacje IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 08.09.05, 23:24
        Czyli mi wychodzi że to nie Dutkiewicz tylko rząd naszego kraju oraz samorząd
        Kobierzyc bo tam będzie inwestycja. W dalszym ciągu nie wiem za co chwalić
        Dutkiewicza. Jak na razie jedyne co robi to pcha się przed kamery i aparaty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka