Dodaj do ulubionych

Grunwaldzki nie pomógł

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.09.05, 21:30
dzisiaj na dworzec z psiego pola jechalam 1,5h!!! zastanawiam sie tylko
dlaczego tak rzadko zmieniaja sie swiatla od strony ulicy wyszynskiego skoro
ruch na ulicy szczytnickiej rzekomo sie zmniejszyl.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wielka wyspa Re: Zamiast świateł Policję postwaić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.05, 21:42
      Zamiast świateł Policję postwaić i niech ruchem kieruje , a nie na
      Kochanowskiego czai sie na nadrabiający stracony czas.
      A już zaczełem chwalić policję, a oni tylko statystyki poprawiają .
      • busmen Re: Zamiast świateł Policję postwaić 12.09.05, 22:38
        W czasie wakacji tramwaje chodziły rzadziej, średnio co 15 minut, teraz co 12
        minut - informuje rzeczniczka prasowa Zarządu Dróg i Komunikacji Ewa Mazur.

A ja myślałem, że tramwaje jeżdżą :^))
        • Gość: Rudakazia Re: Zamiast świateł Policję postwaić IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.05, 09:34
          A ja myślałam,a raczej widziałam,że tiry do wczoraj jednak jeździły
          Wyszyńskiego i to w nadmiernej, jak na mój gust ilości. A oni tu ściemniają, że
          do wczoraj nie jeździły.Czy tam nie mogły jeździć...
      • Gość: luks Re: Zamiast świateł Policję postwaić - śmiech.... IP: 62.233.177.* 13.09.05, 00:14
        chyab żartujesz.. jeszcze nigdy postawienie policjanta nie poprawiło sytuacji na
        żadnym skrzyżowaniu.....
        • Gość: zg Re: Zamiast świateł Policję postwaić - śmiech.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:10
          Za to mozna karac za blokowanie skrzyżowań!
          • Gość: artek Re: Zamiast świateł Policję postwaić - śmiech.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:56
            > Za to mozna karac za blokowanie skrzyżowań!
            a to by dopiero zablokowało przejazd!
      • Gość: Jarus Re: Zamiast świateł Policję postwaić IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 16.09.05, 09:02
        Pare osob juz zginelo na Kochanowskiego, bo mieli nieszczescie trafic na
        nadrabiajacych stracony czas...
    • Gość: om Re: Grunwaldzki nie pomógł IP: *.Korbank-do-Telbank.Korbank.PL 13.09.05, 09:25
      wszystkiemu winien ziajka, a jeśli nie, to tak, przecież ktoś musi i nie wiem
      dlaczego pani ewa mazur tego nie powiedziała i szempliś też wstrzymał się od
      takiego głosu
    • Gość: Kowal Re: Grunwaldzki nie pomógł IP: *.maths.ox.ac.uk 13.09.05, 13:24
      > dzisiaj na dworzec z psiego pola jechalam 1,5h!!!

To nie lepiej pociagiem?
      • Gość: q Re: Grunwaldzki nie pomógł IP: 81.219.224.* 13.09.05, 14:53
        pociągiem ok 25 minut, ale rzadko kursują....
    • Gość: kolowr Masakra na drogach od 5 wrześńia :((((( IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.09.05, 20:21
      nie ma co gadać, te "otwarcia" otworzyły chyba tylko drogę do większych korków.
      jeżdżę rano z kromera na grabiszyńska - koszmar - 40 minut to minimum kombinując
      nie zawsze zgodnie z przepisami :(((( centrum - załadowane na maxa, most pokoju
      0 też, przez most milenijny - na osobowicekij koszmar, a potem jeszcze przy
      klecińskiej. dzis pojechałem na muchobór i na około do grabiszyńskiej - chyba
      oszczędziłem z 10-15 minut, ale i tak przez wykopki tam kolejny korek :((((

tragedia!!!!

obwodnica sródmiejska to powinien być priorytet budowlany jeśłi chodzi o drogi
      we wrocłąwiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ekole Re: Grunwaldzki nie pomógł IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.05, 22:03
      Dzisiaj od mostu Zwierzynieckiego do Pl. Grunwaldzkiego samochodem jechalam 45
      min.Bylo to ok. 10,30. Przeciez tak nie mozna normalnie funkcjonowac.
      • martouf Re: Grunwaldzki nie pomógł 13.09.05, 23:15
        > Dzisiaj od mostu Zwierzynieckiego do Pl. Grunwaldzkiego samochodem jechalam 45

No tak, przydałby się jakiś inny most z WW, co? :)))
        • Gość: artek Re: Grunwaldzki nie pomógł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 07:26
          > > Dzisiaj od mostu Zwierzynieckiego do Pl. Grunwaldzkiego samochodem jechal
          > am 45
          > No tak, przydałby się jakiś inny most z WW, co? :)))
          to jest niezła metoda. po co miasto sie ma napraszać z obwodnica przez ww,
          niech postoją trochę w smrodku, zaraz się zaczna napraszać o nowy most.
      • Gość: Fakir Re: Grunwaldzki nie pomógł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.05, 08:07
        a nie szybciej: dojazd tramem do Hali (lub zaparkowac pod nią - nie wiem skąd
        jedziesz), 10 min piechotka(w korku tam stoi wszystko), jestes na grunwaldzie,
        dalej (o ile jest dalej) tram. No chyba ze powiesz ze jedziesz np na Wilkszyn :))0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka