Dodaj do ulubionych

AS-BAU developer - czy warto?

12.09.05, 22:25
zbieram opinie na temat as-bau, ponieważ rozważam zakup u tego developera
mieszkania lub domu. bardzo proszę o informacje i uwagi o jakości
inwestycjii, itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 23:18
      zwazywszy na to, jak As Bau potraktowal klientow, ktorzy kupowali mieszkania w
      poblizu lotniska, to raczej bym nie ufala
    • Gość: lesiop Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:29
      Nie, nie warto.

Trzymaj się od nich z daleka...

Prezesunio, były ręczny piłkarz, ładnie umie mówić, dobry w tym jest... :D

Co do całej reszty, poniżej średniej regionalnej i krajowej.
    • miralon Re: AS-BAU developer - czy warto? 12.09.05, 23:35

Raczej nie polecam. Najwiekszym problemem tej firmy jest to ze wszystko jest
      cudownie do momentu wplacenia calej kasy=odbioru mieszkania. Pozniej juz jest
      ZDECYDOWANIE gorzej. Firma nie liczy sie z klientami, nie usuwa usterek. Wybierz
      sie na osiedle przy Drohobyckiej i zapytaj mieszkancow - szczegolnie nowszych
      budynkow - jak AS-BAU reaguje na zgłoszenia usterek i jak traktuje klientów.
      Patrzac na to w jaki sposob budowany jest najnowszy budynek mam nieodparte
      wrazenie ze bedzie on wykonany jeszcze gorzej niz wczesniejsze...
      Popatrz tez na watek o As-BAU na forum Ulice i Osiedla.

Miralon

monika.ga napisała:

> zbieram opinie na temat as-bau, ponieważ rozważam zakup u tego developera
      > mieszkania lub domu. bardzo proszę o informacje i uwagi o jakości
      > inwestycjii, itp.
      • monika.ga Re: AS-BAU developer - czy warto? 13.09.05, 00:15
        dzięki za uwagi. przeczytałam chyba wszystko na forum o as-bau i jestem bardzo
        rozczarowana. zupełnie nie wiem co począć dalej, ponieważ marzył mi się dom w
        krzeptowej dolinie. byłam na drohobyckiej i faktycznie super to to nie wygląda.
        mam małe dziecko i kiedy zobaczyłam plac zabaw nie mogłam się nadziwić, bo
        wiecej to chyba nawet kury w zagrodzie mają. a co z psami? zgroza.
        • Gość: lesiop Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:22
          Krzeptowa Dolina??

Mina jakich mało. Z dwa lata będą tam mieli początek nowego pasa startowego za
          płotami.

Nawet odwalony kolejny "dzom wzorcowy" przy płocie lotniska nie pomoże :D
          • tos123 Re: AS-BAU developer - czy warto? 13.09.05, 08:45
            Potwierdzam,
            w czasie lądowania/startowania samolotu widać majtki stewardes. Choć zapewne
            mogłoby to się podobać, huk jest niemiłosierny :)
        • Gość: kryk Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: 213.25.112.* 13.09.05, 10:20
          Mysle ze "krzeptowa doline" trzeba omijac. Zastanow sie jak dlugo juz AS-BAU
          prowadzi te inwestycje a ile sprzedal. Samoloty, komary...dziurawa droga i malo
          solidny developer. Szukalbym jednak czegos innego. I jak juz napisano - dom
          wzorcowy jest ekstra, ale to tylko dom wzorcowy - typowe dzialanie ktore kiedys
          nazywano "malowaniem trawy na zielono"
          Kryk
    • garym Re: AS-BAU developer - czy warto? 13.09.05, 09:29
      zobacz tu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=22655185
      • Gość: Gostek Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: *.zielman.pl 14.09.05, 04:18
        As Bau ostatnio stara sie nas obciazyc za pielegnacje zieleni przed blokiem na
        Drohobyckiej "sterty kamieni" - rocznie wychodzi to okolo 13 tys złotych
        • miralon Re: AS-BAU developer - czy warto? 14.09.05, 09:24
          Stawka jest kosmiczna. Szczegolnie jesli wezmie sie pod uwage, ze tam prawie nie
          ma zieleni a jedynie "kamienie roznej granulacji" :). Nie zamierzam placic i
          wiem, ze nie tylko ja. I juz nawet nie ze wzgledu na wysokosc stawki a glownie
          ze wzgledu na forme wprowadzania tej oplaty i zgodnosc tego z obowiazujacymi
          przepisami prawa.
          Miralon
          Ps. Przeniesmy te dyskusje na forum Ulice,osiedla
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=22655185
          Gość portalu: Gostek napisał(a):

> As Bau ostatnio stara sie nas obciazyc za pielegnacje zieleni przed blokiem na
          >
          > Drohobyckiej "sterty kamieni" - rocznie wychodzi to okolo 13 tys złotych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka