monika.ga 12.09.05, 22:25 zbieram opinie na temat as-bau, ponieważ rozważam zakup u tego developera mieszkania lub domu. bardzo proszę o informacje i uwagi o jakości inwestycjii, itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 23:18 zwazywszy na to, jak As Bau potraktowal klientow, ktorzy kupowali mieszkania w poblizu lotniska, to raczej bym nie ufala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiop Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:29 Nie, nie warto. Trzymaj się od nich z daleka... Prezesunio, były ręczny piłkarz, ładnie umie mówić, dobry w tym jest... :D Co do całej reszty, poniżej średniej regionalnej i krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
miralon Re: AS-BAU developer - czy warto? 12.09.05, 23:35 Raczej nie polecam. Najwiekszym problemem tej firmy jest to ze wszystko jest cudownie do momentu wplacenia calej kasy=odbioru mieszkania. Pozniej juz jest ZDECYDOWANIE gorzej. Firma nie liczy sie z klientami, nie usuwa usterek. Wybierz sie na osiedle przy Drohobyckiej i zapytaj mieszkancow - szczegolnie nowszych budynkow - jak AS-BAU reaguje na zgłoszenia usterek i jak traktuje klientów. Patrzac na to w jaki sposob budowany jest najnowszy budynek mam nieodparte wrazenie ze bedzie on wykonany jeszcze gorzej niz wczesniejsze... Popatrz tez na watek o As-BAU na forum Ulice i Osiedla. Miralon monika.ga napisała: > zbieram opinie na temat as-bau, ponieważ rozważam zakup u tego developera > mieszkania lub domu. bardzo proszę o informacje i uwagi o jakości > inwestycjii, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.ga Re: AS-BAU developer - czy warto? 13.09.05, 00:15 dzięki za uwagi. przeczytałam chyba wszystko na forum o as-bau i jestem bardzo rozczarowana. zupełnie nie wiem co począć dalej, ponieważ marzył mi się dom w krzeptowej dolinie. byłam na drohobyckiej i faktycznie super to to nie wygląda. mam małe dziecko i kiedy zobaczyłam plac zabaw nie mogłam się nadziwić, bo wiecej to chyba nawet kury w zagrodzie mają. a co z psami? zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiop Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:22 Krzeptowa Dolina?? Mina jakich mało. Z dwa lata będą tam mieli początek nowego pasa startowego za płotami. Nawet odwalony kolejny "dzom wzorcowy" przy płocie lotniska nie pomoże :D Odpowiedz Link Zgłoś
tos123 Re: AS-BAU developer - czy warto? 13.09.05, 08:45 Potwierdzam, w czasie lądowania/startowania samolotu widać majtki stewardes. Choć zapewne mogłoby to się podobać, huk jest niemiłosierny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryk Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: 213.25.112.* 13.09.05, 10:20 Mysle ze "krzeptowa doline" trzeba omijac. Zastanow sie jak dlugo juz AS-BAU prowadzi te inwestycje a ile sprzedal. Samoloty, komary...dziurawa droga i malo solidny developer. Szukalbym jednak czegos innego. I jak juz napisano - dom wzorcowy jest ekstra, ale to tylko dom wzorcowy - typowe dzialanie ktore kiedys nazywano "malowaniem trawy na zielono" Kryk Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: AS-BAU developer - czy warto? 13.09.05, 09:29 zobacz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=22655185 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: AS-BAU developer - czy warto? IP: *.zielman.pl 14.09.05, 04:18 As Bau ostatnio stara sie nas obciazyc za pielegnacje zieleni przed blokiem na Drohobyckiej "sterty kamieni" - rocznie wychodzi to okolo 13 tys złotych Odpowiedz Link Zgłoś
miralon Re: AS-BAU developer - czy warto? 14.09.05, 09:24 Stawka jest kosmiczna. Szczegolnie jesli wezmie sie pod uwage, ze tam prawie nie ma zieleni a jedynie "kamienie roznej granulacji" :). Nie zamierzam placic i wiem, ze nie tylko ja. I juz nawet nie ze wzgledu na wysokosc stawki a glownie ze wzgledu na forme wprowadzania tej oplaty i zgodnosc tego z obowiazujacymi przepisami prawa. Miralon Ps. Przeniesmy te dyskusje na forum Ulice,osiedla forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=186&w=22655185 Gość portalu: Gostek napisał(a): > As Bau ostatnio stara sie nas obciazyc za pielegnacje zieleni przed blokiem na > > Drohobyckiej "sterty kamieni" - rocznie wychodzi to okolo 13 tys złotych Odpowiedz Link Zgłoś