Dodaj do ulubionych

Rybak: Sprawa dla prokuratora

13.09.05, 16:28
przekonanie, co pana redaktora nie opuszcza, nie jest niestety poparte żadnym
argumentem. szkoda zatem, że dostrzega pan w tej wrednej policji akcję
polityczną, a nie dostrzega we własnej gazecie oraz nawet własnym artykule.
poczytaj pan Biblię o dostrzeganiu belki, może będzie to dla pana choćby
chwilowa inspiracja.
Obserwuj wątek
    • Gość: nowa spokojnie, to tylko kolejny wydumany skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:13
      • Gość: Tadeuszz Re: spokojnie, to tylko kolejny wydumany skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:10
        Policja ma zawsze rację, nawet wbrew faktom. A przemontować taśmę to nic
        trudnego.Zwłaszcza gdy jest w rękach zainteresowanych.
      • Gość: Posterunek 13 spokojnie, to tylko kolejny milicyjny skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:44
        Wydumany - wszyscy wiemy, że policja ma zawsze rację.

I nie ma co dumać, tu nie Duma.
    • Gość: Paweł Z. Re: Rybak: Sprawa dla prokuratora IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 22:24
      Różnica jest taka, że policja powinna być apolityczna.
      A "Gazeta Wyborcza" nie jest i nie musi.
    • Gość: To ja napisałem Re: Rybak: Sprawa dla prokuratora IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 14.09.05, 23:38
      Artykuł nie jest o polityczności policji tylko o jej bezkarności.
      Ponieważ ostatnio wielokrotnie spotkałem się z chamstwem , niekompetencją,
      wynoszeniem sie ponad prawo panów policjantów to wiem o czym pan Rybak pisze.
      Są sprawy o ktorych nawet na policje nie donoszę . Nie donoszę też do
      prokuratury o łamaniu prawa przez policję.
      Ponieważ nie wierzę że można to bractwo ruszyć.
      Chodzi mi o komisariat Krzyki.
      Nie wierzę też, że zmiana komendanta na Krzykach coś zmieni.
      Jak tak dalej pójdzie to zacznę kibicować mafii.
      Dlatego cieszę się, że pan Marcin ma jeszcze wiarę ,iż policję można zmienić.
      Trzeba zacząć od tego aby oni zrozumieli ,że nie są świętymi krowami.
      Gdy zmienią się metody ich pracy to moze społeczeństwo zacznie z nimi
      współpracować. Inaczej afera będzie gonić aferę i jeszcze nie jeden generał
      trafi do pudła. I nie jeden obywatel zejdzie na drogę przestępstwa bo skoro
      policja łamie prawo to dlaczego "ja nie mogę".
      • Gość: Nie ma o czym mowi Re: Rybak: Sprawa dla prokuratora IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 15.09.05, 08:27
        1. Demonstrantów było ponad 15, co sami publicznie, w obecności świadków przyznali porykując przez głosniki.

2. Złamali prawo

3. Policja miała prawo interweniować.

4. Demonstranci nie chcieli opuscić miejsca w którym nielegalnie się zgromadzili, ignorowali polecenia - policja miała prawo uzyć siły aby ich usunąć.

• Gość: Lesio P. Re: Rybak: Sprawa dla prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:24
          Szkoda, że w tym czasie popełniono we Wrocławiu setki prawdziwych przestępstw, a
          policji tam nie byo, bo była zajęta działaniami propagandowymi - ochroną kolegów
          w zielonych mundurach.
    • Gość: art Re: Rybak: Sprawa dla prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:19
      Policja dla wybiórczej zawsze była wredna, a stała się jeszcze wredniejsza, gdy zatrzymała serdecznego kolegę dziennikarzy, "zabawiającego" się w najlepsze z nieletnimi.
      • Gość: Spisek! Re: Rybak: Sprawa dla prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:26
        Aha czyli sądzisz, że ludzie demostrują przeciw zabijaniu cywili w Iraku po to,
        żeby dokopać policji? I że finansuje to Michnik?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka