Gość: matys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:09 chodze i jest straszny zasów, srednia mi spadala o 1,5!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: Gimnazja publiczne IP: *.mofnet.gov.pl 11.01.06, 11:32 czesc wszystkim czytającym ten wykaz gimnazjów, którzy wkrótce muszą podjąć ważną decyzję. Byłabym bardzo wdzięczna gdybyście umiescili swoje opinie dotyczące tych szkół (opinie rodziców również bardzo mile widziane). Może dzieki temu bedzie troche łatwiej sie zdecydować. Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gimnazja publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:17 naprawde super strona dużo można się dowiedzieć o gimnazjach i to bardzo ulatwia sprawe !!!!!! dzięki za zrobienie tak wspaniałej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania6 szukaj!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 22:51 Właśnie przeczytałam listę.Jestem w szoku bo nie wiem jakie gimnazjum mam wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: szukaj!!! IP: *.os1.kn.pl 01.10.06, 10:23 tak naprawde to to co pisza to mało sie sprawdza w rzeczywistości,niestety,tutaj sobei laurke wystawiaja a naprawde jest jak wszedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Re: szukaj!!! 01.10.06, 14:34 Nie martwcie się, moi drodzy. Nawet jeśli nie dostaniecie się do wymarzonego gimnazjum, macie szansę zajść tak daleko, jak chcecie. Wszystko zależy od tego, czy będziecie się systematycznie uczyć i rozwijać swoje zdolności. Ja słyszałam dużo dobrego o gimnazjum na Jeleniej. Podobno jest tam bardzo wysoki poziom. Pozdrawiam i życzę wiele sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Gimnazja publiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.12.06, 16:07 Zapraszam do gim. 29 :) Naprawde świetne gimnazjum. Świetni nauczyciele, świetne osoby w szkole. Jesteśmy 4 we Wrocławiu. Poziom jest bardzo wysoki, ale trzeba się uczyć, ze gdzieś poźniej zajść. Pozdrawiam i zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Gimnazja publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 09:18 tragedia i jak tu znalesc dobre gimnazjum! nie radze isc do laudera salezjanek i urszulanek bo was zakatuja nauka! ciqagle takie zaostrzone przepisy blleleeeeeeeeeeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Gimnazja publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:14 Polecam jako rodzic 15-latki gim. nr I na Jeleniej, dobry poziom, choć corka narzeka na kilku nauczycieli, za malo się przykładaja do pracy, ale wymagania za to mają b.duze.Dzieci w ty gimn. są z duzym potencjałem średnia z jaką przyjmują top chyba 5,0, a moze i wiecej. ogólem jest to dobra szko.ła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Gimnazja publiczne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.07, 21:14 najbardzij podobaja mi sie 26 14 i 13! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo46 Re: Gimnazja publiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:45 a czy znacie gimnazjum katolickie przy Szkockiej wiem że nie uczą tam księża ani siostry jaki jest poziom nauczania i atmosfera w szkole słyszałam że jest w porządku a co wy sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś