Dodaj do ulubionych

Ustrzel Cimoszewicza

IP: *.agumo.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 14.09.05, 21:08
Czy ten z PO różni się czymś od kandydatów Samoobrony ?
Oczywiścvie , że nie walczą w ten sam sposób.
Broń nas Panie przed takimi parlamentarzystami !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: yarek ludzka twarz polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:13
      Chciałem pokazać ludzką twarz polityki - tłumaczy mądrala z platformy Jeszcze przed wyborami PO pokazuje ludzka twarz polityki - czyli pogardę dla wszystkich co nie znami. Obawaim sie że po wyborach tę pogargę odczujemy wszyscy. A chłokaki jak zwykle będa krecić swoje lody. Przykra perspektywa
      • Gość: Paweł Z. Re: ludzka twarz polityki IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.09.05, 21:28
        Każdy człowiek ma swoje słabości. Platformersi także.
        Ej, poskubie nas to bractwo przez najbliższe 4 lata.
        • Gość: Zazer Re: ludzka twarz polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:32
          Tak w ogóle, to Cimoszewicz był jedynym kandydatem mającym w ogóle do czynienia
          z kapitalizmem. Przecież taki Tusk to nie wiadomo, z czego żyje - na pewno nie
          z działalności gospodarczej. O kaczorze nawet szkoda gadać. Jeden Lepper coś
          jeszcze z codziennej ekonomii pewnie widział, chociaż on akurat wiele z tego
          nie wyciągnął.
          • aeea Bosze !!! I tacy mądrzy ludzie mają rządzić Polską 15.09.05, 07:26
            Ja bym to zrozumiał gdyby taką grę zrobił Lepper ale po PO można by się było
            spodziewać jakiegoś wyższego poziomu. Jak widać niestety nie. Ciężkie czasy nas
            czekają jak takie oszołomstwo dostanie się do władzy.
            • Gość: Wojtuś klasa III c w naszej podstawówce też była taka zabawa jak w PO IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.09.05, 07:43
              A w naszej podstawówce też była taka zabawa jak w PO, bo na jednej z lekcji
              Krzyś domalował Kasi na zdjęciu cycki! Zobaczyła to pani i zaprowadziła do
              dyrektora. Ale wszystkie dzieci się śmiały!
              • e-emilka A lud patrzy i ze zdumienia przeciera oczy 15.09.05, 09:20
                A lud patrzy i ze zdumienia przeciera oczy
                Głupota polityków już nas niczym nie zaskoczy
                • reduta_ordona A gdzie jest link??? 15.09.05, 09:24
                  Dlaczego pisze się artykół a nie ma odwagi by zamieścić link?
                  • Gość: kamil Re: A gdzie jest link??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 09:45
                    www.wyszkowski.wroclaw.pl proszę bardzo, ja uwolniłem bawoła i zostało mi 36
                    sekund
                    • qbekq Grałem w tą grę - OPINIE 15.09.05, 13:39
                      Grałem w tą grę i bardzo szybko mi się znudziła. W ogóle nie wciąga. Całość
                      pachnie amatorszczyzną tak jakby twórca gry nie znał Flasha. Ogólnie lipa.
                      Jeśli polityk osiągnie poziom taki jak ta gra to marnie widzę los Polski.
                      • magic.j UWAGA na trojana zawartego w Action Script !!!!!!! 15.09.05, 14:03
                        Plik flashowy może zawierać kod Action Script który oprócz dobrej zabawy może
                        nam pogrzebać w komputerze. Uruchamiając nieświadomi plik flasha nigdy nie
                        wiemy jakie polecenia Action Script zostały użyte do stworzenia tej gry i czy
                        gra jest tylko grą.
                        • Gość: eeeh Re: UWAGA na trojana zawartego w Action Script !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:16
                          Bzdura, action script może co najwyżej zapisać flashowe ciasteczko. Poza tym
                          nic nie może namieszać w komputerze.

Sama gra to mało udany żart, ale Wyborcza robi z igły widły.
                        • brody Re: UWAGA na trojana zawartego w Action Script !! 15.09.05, 16:23
                          zapewniam, ze gra jest tylko gra. i nic nie zagraza komputerom

--
                          Łukasz WYSZKOWSKI - kandydat PO do Sejmu RP
                          www.wyszkowski.wroclaw.pl/
                      • Gość: sklepowa Ciekawe jak ta zabawa w sie skonczy... IP: *.cybernet.ch 15.09.05, 15:30
                        Ja tez czarno widze...
                    • error_not_found Re: A gdzie jest link??? 15.09.05, 19:39
                      Co za shit! Pod każdym względem. Jak dla mnie mogliby wywalić tego prostaka z
                      PO. To wstyd mieć takiego kandydata.
      • Gość: Woj Re: ludzka twarz polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:30
        Cóż, gó..arz bez fantazji po prostu. Trywialniejszy "dowcip" ciężko byłoby
        wymyślić.
        • Gość: Józek Re: ludzka twarz polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:02
          Młody i głupi z PO, bierze przykład z mentalności Miodowiczów.I tacy będą
          posłowie,Pan Tusk powinien się wstydzić
          • Gość: Czachor Re: ludzka twarz polityki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 09:29
            Oj Józek Józek, rozumiem, że ktoś Ci nie darował tej nocy stąd ta frustracja,
            pewnie notowania Twych kandydatów pikują w dół to też cię martwi... Panie
            Wyszkowski na pewno zjednał sobie Pan tym fajnym żartem kilkaset głosów, tych
            których śmieszą zachowania kowboi o czystych rękach, notorycznej tendencji do
            pomyłek w wypełnianiu deklaracji majątkowych, którzy pełni buty drwili przez
            lata z prawa i napędzali koniunkturę firmom ubezpieczeniowym po 1997 roku
            (zwłaszcza jeślichodzi o ubezpieczenia od powodzi) ja się bardzo cieszę, ze Pan
            go zestrzelił. Jeszcze pare osób trzeba tymi gumowymi strzałami zatrzymać,
            niech Pan powsadza na tego bizona innych paranoików. Panie Józku proszę niech
            Pan się zrelaksuje i da Pan radę 3 minuty to sporo czasu, życzę sukcesów w grze
            i więcej optymizmu.
            • Gość: bojakk Re: ludzka twarz polityki IP: 195.66.184.* 15.09.05, 10:53
              Wiesz Czachor, Tusk i cala ta jego banda niczym sie nie roznia od pozostalej
              choloty, ktora siedzi w sejmie. Wszyscy tak naprawde chca sie nachapac i zajac
              dobrze platne i niczego nie wymagajace stolki. Sek w tym, ze niektorzy nie ida
              po trupach, a inni tak i wlasnie wyszlo na to, ze PO idzie do wladzy po trupach.
              Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie jest to zenujace, bo jak ktos nie ma
              respektu w wieku 23 lat, to poznij moze byc tylko gorzej.
          • Gość: odpowidz ludu Re: ludzka twarz polityki IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 15.09.05, 12:16
            beda nieustepliwi i nie bede wymigiwac przed kamerami TV.
            Tacy powinni byc mlodzi...
      • san_cai Re: ludzka twarz polityki 15.09.05, 08:14
        Zapewne bardzo kreatywny czlowiek. PO słynie z kreatywnych ludzi np. dwaj
        "smutni panowie" Miodowicz i Brochwicz.
        Tylko pozazdrościć.
    • Gość: KED Ot i cała Platforma Obywatelska... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.09.05, 21:57
      • krystin3 Re: Ot i cała Platforma Obywatelska... 14.09.05, 22:21
        I TACY LUDZIE CHCĄ RZADZIĆ POLSKA??? PRAWDZIWY DISNEYLAND.MILIONY SPADAJACE Z
        NIEBA PRZERABIALIŚMY JUŻ W 1990 r.
    • sapere ech,,, zawistnicy 14.09.05, 22:49
      widzę, że co niektórym szczęki poopadały bo nie każdy sztab wyborczy ma
      kreatywnych ludzi. Natomiast Łukasz Wyszkowski jest kreatywny, co udowodnił
      zamieszczeniem na stronie wyborczej dowcipnej i jakże aktualnej gierki w
      technologii flash.

Anyway... premiera gry nastąpiła dosłownie chwilę przed rezygnacją
      Cimoszewicza, możemy więc - z przymrużeniem oka - umówić się, że strzał był
      celny. Wszystkich, którzy sądzą, że jest to jedyny element kampanii Łukasza
      zapraszam na jego stronę internetową

www.wyszkowski.wroclaw.pl

przekonacie się tam, że ten młody człowiek ma wiele do powiedzenia, a gra jest
      jedynie elementem, który miał przyciągnąć uwagę społeczeństwa (Pani, Pana... o
      i Pana również ;-) do strony najmłodszego kandydata PO w okręgu wrocławskim.

Bo przecież, gdyby nie pretekst, jakim jest gra internetowa, nikt z czytających
      te słowa i inne doniesienia, informujące o istnieniu gry, nie pofatygowałby się
      zapewne na www.wyszkowski.wroclaw.pl .

Wyszkowski udowodnił, że nawet dysponując mizernym budżetem kampanii, można
      zainteresować swoją kandydaturą media (a zatem i wyborców) skuteczniej, niż
      wówczas, gdy wyda się dziesiątki czy setki tysięcy na bilboardy, city-lighty,
      ogłoszenia prasowe, spoty radiowe i telewizyjne itd.

Na tym właśnie polega siła niekonwencjonalnego kandydata, który prowokując grą,
      uzyskał darmowy czas reklamowy w mediach elektronicznych, a zapewne trafi
      również do gazet (lub czasopism).

I tego najbardziej Wyszkowskiemu zazdroszczą sfrustowani konkurenci. A ja -
      znudzony bezbarwną i sztampową kampanią innych partii - serdecznie gratuluję!
      • Gość: aldona Re: ech,,, zawistnicy IP: *.plusgsm.pl 14.09.05, 23:42
        gra jest zabawna i wyważona, nie zgadzam się z przedmówcami. uważam, że to
        rzeczywiście strzał w dziesiątkę, pomysł przedni, a efekt - no cóż, program
        pierwszy w wiadomościach o 19.30 też urywek puścił z informacją o grze. Niech
        koledzy przyśli parlametarzyści może by się trochę tą kreatywnością zarazili a
        nie serwowali nam ton ulotek w skrzynkach, bilbordów czy poprzybijanych na
        drzewach plakatów jak to robi Członek Zarządu Urzędu Marszałkowskiego (nie
        wicemarszałek jak na plakacie widnieje)niejaki Borutko, nawiasem mówiąc
        odpowiedzialny za Ochronę Środowiska - To dopiero jest kreatywność...
        • krystin3 Re: ech,,, zawistnicy 15.09.05, 00:01
          co to za kreatywność? na poziomie prowincjonalnego liceum ?chyba trochę innych
          atutów oczekuje się od kandydatów ?jako alternatywę proponuję Gulczasa też jest
          bardzo kreatywny
        • Gość: ciach Re: ech,,, zawistnicy IP: *.dami.pl / 82.139.15.* 15.09.05, 01:45
          proszę bardzo...
          "cięcie" było o wiele wcześniej niz strzelanie
          też polecam obrebalski.pl/tnijpodatki
        • Gość: andromeda Re: ech,,, zawistnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:15
          Jakim kosztem mozna wzbudzać zainteresowanie? Ta gra jest w złym guście,
          ciekawe, czy władze PO pozwoliły używac swojego logo na kołczanie. Jełśi
          chłopak chce zainteresować swoją osoba niech wymyśli cos, co nie będzie godzić
          w innych. Akcja młodych z PO z obudzeniem premiera i prezydenta była niezła,
          ale ta gra to przegięcie. Nie przepadam za Cimoszewiczem, ale nie można nikogo
          obrażać. Będe głosować na Platformę, ale raczej nie na Pana, panie Łukaszu. Z
          drugiej strony, czytając stronę www, chyba lepszym miejscem byłby samorząd
          wrocławski, gdyż Pan Łukasz nastawiony jest i na popieranie DOlnego Śląska i
          tutaj już coś robi (centrum przedsiębiorczości), powinien więc kontynuować to,
          w czym jest dobry.
        • Gość: kozi Re: ech,,, zawistnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:02
          może niech się taką kreatywnąścią nie zarażają bo możemy się stac krajem
          trzeciego świata:/
      • Gość: ja Re: ech,,, zawistnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:53
        No i mam linka wielkie dzięki:)
      • Gość: Łysy Re: ech,,, zawistnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 04:09
        sapere napisał:

> widzę, że co niektórym szczęki poopadały bo nie każdy sztab wyborczy ma
        > kreatywnych ludzi. Natomiast Łukasz Wyszkowski jest kreatywny, co udowodnił
        > zamieszczeniem na stronie wyborczej dowcipnej i jakże aktualnej gierki w
        > technologii flash.
        >

Istnieje pewna subtelna granica między dowcipem a dobrym smakiem... chyba jest
        za młody, żeby wchodzić w świat "wielkiej polityki".

> Anyway... premiera gry nastąpiła dosłownie chwilę przed rezygnacją
        > Cimoszewicza, możemy więc - z przymrużeniem oka - umówić się, że strzał był
        > celny. Wszystkich, którzy sądzą, że jest to jedyny element kampanii Łukasza
        > zapraszam na jego stronę internetową
        >
        Brawo za zamysł :)))

> www.wyszkowski.wroclaw.pl
        >
        > przekonacie się tam, że ten młody człowiek ma wiele do powiedzenia, a gra
        jest
        > jedynie elementem, który miał przyciągnąć uwagę społeczeństwa (Pani, Pana...
        o
        > i Pana również ;-) do strony najmłodszego kandydata PO w okręgu wrocławskim.
        >
        Przyciągnął, a i owszem, podobnie jak ktoś tam odpowiadał, linka dostałem,
        dziękuję :))) .... hahahaha

> Bo przecież, gdyby nie pretekst, jakim jest gra internetowa, nikt z
        czytających
        >
        > te słowa i inne doniesienia, informujące o istnieniu gry, nie pofatygowałby
        się
        >
        > zapewne na www.wyszkowski.wroclaw.pl .
        >

I tak się nie pofatygowałem, mimo "kreatywnej" zachęty.

> Wyszkowski udowodnił, że nawet dysponując mizernym budżetem kampanii, można
        > zainteresować swoją kandydaturą media (a zatem i wyborców) skuteczniej, niż
        > wówczas, gdy wyda się dziesiątki czy setki tysięcy na bilboardy, city-lighty,
        > ogłoszenia prasowe, spoty radiowe i telewizyjne itd.
        >

Tu akurat ciężko nie przyznać racji, zainteresowanie napewno wzrosło, ortodoksi
        Platformersów są z Wami :) Budżetu nie znam tego kandydata, ale jeśli ma
        tworzyć nową jakość PO i polskiej polityki to brawo...

> Na tym właśnie polega siła niekonwencjonalnego kandydata, który prowokując
        grą,
        >
        > uzyskał darmowy czas reklamowy w mediach elektronicznych, a zapewne trafi
        > również do gazet (lub czasopism).
        >

Pewnie, obok Pana Leppera.

> I tego najbardziej Wyszkowskiemu zazdroszczą sfrustowani konkurenci. A ja -
        > znudzony bezbarwną i sztampową kampanią innych partii - serdecznie gratuluję!
        >

Podsumowując:

Obrażanie kogoś chyba nie jest najlepszą promocją siebie, chyba każdy zauważa,
        jak i zresztą sapere, że najbardziej widoczną rzeczą jaką zrobił ten kandydat
        to szkalowanie kogoś...

A może Pan Wyszkowski chciał się komuś przypodobać ?... Dla wszystkich
        chciałbym przekazać innego linka :)))

www.arcor.de/ecards/images/picture0/f_pict/Karriereleiter.swf
        To cały komentarz do sytuacji...

Pozdrawiam
      • aeea Re: ech,,, zawistnicy 15.09.05, 07:32
        sapere napisał:

> zamieszczeniem na stronie wyborczej dowcipnej i jakże aktualnej gierki

Dowcipnej? Jest takie powiedzenie: Poznać głupiego po śmiechu jego
        Ale ci z PO i tak nie pojmą o co chodzi. Taki ograniczony typ ludzi. Wystarczy
        spojrzeć na zagubiony wyraz twarzy Tuska. On jakieś leki bierze?
        • brat44 Re: ech,,, zawistnicy 15.09.05, 08:06
          Przykro nam kolego,że strciłeś swojego kandydata, a Twoja formacja pod wodzą
          jakiegoś buraka z oleju idzie na dno. Ale żeby swoje frustracje rozładowywyać
          na młodym człowieku. Oj nieładnie. Pomysł Wyszkowskiego na grę jest ciekawy.
          Niestety nie wszyscy zostali przez Boga zaopatrzeni w odpowiedni zapas dystansu
          do siebie i swoich poglądów, a to źle świadczy o Was nie o młodym.
          A Tobie polecam leki zwalczające chroniczną czerwonkę mózgu.

Pozostający w szczerym ubolewaniu po wycofaniu...
          Braciaszek

• aeea Re: ech,,, zawistnicy 15.09.05, 08:15
            Zawiodę cię ale nie miałem zamiaru głosować ani na Cimoszewicza ani na żadnego
            innego pseudopolityka. Żaden z nich nie zasłużył na otrzymanie mojego głosu.
            Ani PO za rządy AWS+UW ani SLD za rządy ostatnich 4 lat. Nie ma na kogo
            głosować a młodzi jaki reprezentują poziom to widać właśnie po chłoptasiu (nie
            pamiętam nazwiska, bo nie warto) który umieścił grę na stronie. Wolałbym z jego
            ust usłyszeć jakie ma pomysły na rozwój Polski ale jak widzę jego największym
            atutem ma być gra nie pomysł na rozwój naszego kraju.
            • brat44 Re: ech,,, zawistnicy 15.09.05, 08:38
              o braku pomysłów i programu piszesz bo wiesz, że ów młodzian nie posiada
              programu czy dlatego, że taki argument może człowieka łatwo zdyskredytować
              człowieka.
              A zanim znów napiszesz coś nieuprzjmego zwględem kogokolwiek, nawet jeśli ten
              ktoś jest z PO i obdarzon zostałeś ku takiej osobie definicyjnym obrzydzeniem,
              sprawdź swoje źródła.... proszę.

podaje linka do programu www.wyszkowski.wroclaw.pl/program.html jest na
              stronie, lae widać Cibie bardziej interesowała gra, którą wyśmiewasz niż
              poszukiwania programu, ot i tyle n aten temat.

Nadal ubolewający,
              Braciaszek
              • aeea Re: ech,,, zawistnicy 15.09.05, 08:46
                Szkoda o mojego czasu na chłoptasia o mentalności Leppera. Wystawił sobie
                opinię grą która zdyskredytowała go w moich oczach bez względu o kim ta gra by
                była. Takie zachowanie polityka jest żałosne i nie ma nic wspólnego z dbaniem o
                dobro państwa. Chłoptaś sam sobie zapracował na taki wizerunek. Ja go poważnie
                traktował nie będę a czemu to może sam zrozumie jak mu lat przybędzie i
                zmądrzeje.
                • brat44 Re: ech,,, zawistnicy 15.09.05, 08:57
                  aeea napisała:

> Szkoda o mojego czasu na chłoptasia o mentalności Leppera.

Oki aeea, więc nie rozumiem dlaczego tracisz czas na pisanie postów o nim, ja
                  znam go i pomagam mu w kampanii, ale Ty czujesz się zniesmaczony, czemu dałeś
                  już wyraz. Mimo tego dalej piszesz, tracąc swój czas.

Czyżby partyjne sumienie gryzło i wzywało do walki. Spieszę donieść bo nie wiem
                  na ile posiadasz dystansu do swej osoby, żę przedostatnie zdanie jest
                  złośliwością i nie bierz jej zbytnio do siebie;-).

Pozdrawiam,
                  Braciaszek
                  • Gość: Leperowiec Re: ech,,, zawistnicy IP: *.dialup.sprint-canada.net 20.09.05, 07:12
                    Sluchajcie Polacy!Dosc rzadow ludzi ktorzy maja pokonczone fakultety
                    komunistyczne, wybierzcie czlowieka z polskim sercem aby sluzyl tak umeczonemu
                    narodowi jak najlepiej.Pamietajcie, idzcie na wybory i glosujcie na Samoobrone,
                    to jest jedyne wyjscie aby wszystkich cwaniakow wziasc za morde i pokazac im
                    publicznie co zlego zrobili dla Polski, Tylko LEPER moze to zrobic, dawni
                    komunisci robia z Niego czlowieka zwyklego-nerwowego ale tylko dlatego bo sie
                    Go boja. On i Jego poplecznicy duzo wie i moim zdaniem On zrobilby w Polsce
                    porzadek
                    • neti13 Re: ech,,, zawistnicy 20.09.05, 07:15
                      Gość portalu: Leperowiec napisał(a):

> Sluchajcie Polacy!Dosc rzadow ludzi ktorzy maja pokonczone fakultety
                      > komunistyczne, wybierzcie czlowieka z polskim sercem aby sluzyl tak
                      umeczonemu
                      > narodowi jak najlepiej.Pamietajcie, idzcie na wybory i glosujcie na
                      Samoobrone,
                      >
                      > to jest jedyne wyjscie aby wszystkich cwaniakow wziasc za morde i pokazac im
                      > publicznie co zlego zrobili dla Polski, Tylko LEPER moze to zrobic, dawni
                      > komunisci robia z Niego czlowieka zwyklego-nerwowego ale tylko dlatego bo sie
                      > Go boja. On i Jego poplecznicy duzo wie i moim zdaniem On zrobilby w Polsce
                      > porzadek
          • Gość: Byk Re: ech,,, zawistnicy IP: *.w86-192.abo.wanadoo.fr 15.09.05, 09:34
            * Braciszek* to kuzyn Tuska - to wyjaśnia ton jego bełkotu!
          • Gość: PO - Kuzyn Brat 44 - kuzyn Tuska IP: *.w86-192.abo.wanadoo.fr 15.09.05, 09:37
            Wszystko jasne! I PO herbacie!
            • brat44 Re: Brat 44 - kuzyn Tuska 15.09.05, 09:48
              Kurde stary toż to jest temat na nowy wątek, lae mam lepszy pomysł na
              tytuł"Brat 44 niełśubny syn, zaginiona matka lub trzeci ojciec Tuska" na będą
              się wypowiadać najlepsi fachowcy z tematu majora WSI.
              Natomiast po trzech tygodniach picia herbaty z niemytych garów usłyszałem
              słowa Wielkiego Towarzysza, który przestrzegał przed PO, ponieważ Tusk poprzez
              ciotkę brata wujka od strony kuzyna ze strony syna jest spokrewniony z
              Ajatollahem Chomeinim.
              Jestem nie tylko kuzynem, ale mamą, tatą, córką, żoną, synem, wujkiem etc,
              etc. No i jeszcze powiem że Tusk to ja.

Pozdrawiam w bólu i schizofrenii
              Braciaszek
              • Gość: Łysy Re: Brat 44 - kuzyn Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:08
                brat44 napisał:

> Kurde stary toż to jest temat na nowy wątek, lae mam lepszy pomysł na
                > tytuł"Brat 44 niełśubny syn, zaginiona matka lub trzeci ojciec Tuska" na będą
                > się wypowiadać najlepsi fachowcy z tematu majora WSI.
                > Natomiast po trzech tygodniach picia herbaty z niemytych garów usłyszałem
                > słowa Wielkiego Towarzysza, który przestrzegał przed PO, ponieważ Tusk
                poprzez
                > ciotkę brata wujka od strony kuzyna ze strony syna jest spokrewniony z
                > Ajatollahem Chomeinim.
                > Jestem nie tylko kuzynem, ale mamą, tatą, córką, żoną, synem, wujkiem etc,
                > etc. No i jeszcze powiem że Tusk to ja.
                >
                > Pozdrawiam w bólu i schizofrenii
                > Braciaszek

Ja myślę, że tym wątkiem powinien się zająć pułkownik Miodowicz, ponoć ma
                świadka :)))

Pozdrawiam :)))
          • Gość: złośliwiec Zabawa na poziomie jaskiniowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:43
            Wiesz synku, masz ten sam poziom argumentacji, co te buraki z Rawicza
            wywieszające na strzelnicy tarcze z papieżem :P
            Strzelanie do wizerunku kogokolwiek swiadczy tylko o jednym - strzelający jest
            troglodytą i jego miejsce jest w jaskini, a nie w społeczeństwie XXI wieku.
            • Gość: SAR Re: Zabawa na poziomie jaskiniowca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 10:13
              złośliwcze, tam się strzela z gumowy strzał przeczytaj "?". A propos
              Cimoszewicz strzelił kiedyś również w 1997 roku mówiąc do powodzian, że mogli
              się ubezpieczyć. wtedy strzelił tym ludziom prosto w serducho, Kurde tacy
              amnezjacy jesteście?
            • Gość: epi Re: Zabawa na poziomie jaskiniowca IP: *.fema.pl / *.icm.edu.pl 15.09.05, 20:18
              nareszcie mądra wypowiedż
        • Gość: JOLUNIA55 Re: ech,,, zawistnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:20
          Nie widzę w tej gierce naprawdę nic zanawnego ani kreatywnego.To zwykłe
          chamstwo.Czy to,że Bractwo Kurkowe strzelało swego czasu do fotografii Ojca
          Świętego też było kreatywne.A może niech ten kandydat zapisze się do Młodzieży
          Wszechpolskiej lub utworzy koalicję z Lepperem i jego partia,następnie niech
          wyjdą na tory i strzelają do wszystkiego co się rusza,lub do wszystkich co mają
          inne poglądy.Wraca era nieżyjącego Hitlera?
          • Gość: Joluń Re: ech,,, zawistnicy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 09:54
            Ech sory ale ja widzę tutaj ogromną różnicę gdy kurkowcy strzelali do tarczy z
            Ojcem Świętym z tym co robi kandydat z grą. Nie wiem czy przeczytałaś
            imienniczko droga "?" tam się strzela z gumowych strzał (krzywdy chyba one nie
            zrobią) choć skutecznie jak widać zatrzymują. Czasami trzeba wywałać mały
            skandal by ludzie zrozumieli jak sa w konia - no w żubra robieni, nie powinni
            dać się w te miłe zwierzęta robić. Słuchajcie muzyczka jest rewelacyjna - w
            końcu "... bój to jest nasz ostatni..." ahoj czerwona gwardio, Państwu już
            dziękujemy.
      • Gość: JRK Re: ech,,, zawistnicy IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 09:44
        NO TAK GRA ZABAWNA I FAJNA. OCZYWISCIE JAK JAK SZCZELANIE DO PAPIERZA PRZEZ BRAC
        KURKOWA. WTEDY TO BYLA AFERA. JAK MOZNA SZCZELAC DO TWARZY CZLOWIEKA. A TERAZ
        PO. MAM NADZIEJE ZE TEN MLODY PAN NIE DOSTANIE SIE DO PARLAMENTU. BO JAK TACY
        BEDA ZADZIC TO WIEMY WSZYSCY CO BEDZIE. SZCZERZE MOWIAC TO PO POWINNO USUNAC
        TEGO PANA Z PARTII BO PSUJE REPUTACJE KARTYGODNE
      • l-ewa Niech kandydatki z PO 15.09.05, 11:31
        zrobią marsz gołych, a też będzie się o nich mówiło i też małym kosztem...
      • Gość: kozi Re: ech,,, zawistnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:00
        przeyciągnac do jego strony?? Tanią sensacją?? A to jak Fakt. Tylko jedno mnie
        martwi że tacy ludzie będą rządili naszym krajem. Bo normalni ludzie jak
        Cimoszewicz niestety nie wytzrymują w zetknięciu z takimi baranami.
    • Gość: fs Re: Ustrzel PO IP: 217.17.32.* 15.09.05, 08:12
      Niestety tacy idioci reprezentują Platformę obywatelską jaka jest ona cała
      wstyd narodowi jak będzie na nią głosował od zabawy do czynów droga krótka
    • korado9 Re: Ustrzel Cimoszewicza 15.09.05, 08:19
      Ależ Panowie z GW tak nie można! Trzeba podać więcej przykładów. U nasz na wsi
      ostatnio to szołtys (ón też chyba z PO jest)to sie nawet ulotką Cimoszewicza
      podtarł jak go przy drodze przycisło.
    • Gość: baranek Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: 195.187.51.* 15.09.05, 08:20
      PO + PIS = AWS, AWS - PO = PIS, AWS - PIS = PO, czyli powtórka z "rozrywki" ...
      • Gość: SAR Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 09:37
        Proszę choć baranek to taki mądry... a co to LPR+PISS=?
    • anwb Re: Ustrzel Cimoszewicza 15.09.05, 08:35
      To potwierdza slusznosc decyzji Cimoszewicza. Nie ma sensu walczyc z
      szambonurkami (przepraszam tych prawdziwych - oni ciezko pracuja).
    • Gość: ~~ Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 08:50
      Jeśli tacy ludzie będą zasiadać w Sejmie to pozostaje tylko emigracja :-(
      • Gość: ? Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:01
        nie rozpatrzaj-może jeszcze nauczą się rozkradać kraj jak:Pęczak ,Sobotka
        Jagiełło ,Jakubowska,Miller itd itp.Znowu będziesz czuł się szczęśliwy
        • l-ewa oni to umieją 15.09.05, 11:38
          a teraz sa wygłodzeni...
      • Gość: SAR Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.05, 09:43
        Gościu kurde emigruj już dziś, nie wiem czy widzisz w sejmie siedzi gro
        gorszych, zdejmij czerwone okulary i na Kubę bo Białoruś może być tylko
        chwilowym przystankiem, pewnie tacy jak Łukasz szybko będą się starali tam
        normalność wprowadzić i co wtedy? znów będziesz musiał się przeprowadzać?
    • nauma Re: Ustrzel Cimoszewicza 15.09.05, 09:02
      A niedawno odsądzano od czci i wiary bractwo kurkowe, które na tarczach miało
      śp. Wojtyłę. Może by tak grę - ustrzel papieża? Np. jadącego na ośle,
      symbolizującym autorów takich gier?
    • Gość: wyborca Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.09.05, 09:04
      ten czlowiek chyba niedoroł do bycia posłem jaka partja tacy posłowie.
    • Gość: cyt To ja cie synek kopne w dupe i powiem że niechciał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:11
      em.
    • Gość: Jacek Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.09.05, 09:12
      I jak ludzie mają nie tracić wiary w polityków jeśli ten pan zasługuje w ogóle
      na miano polityka. Bawią się gorzej niż dzieci w piaskownicy a my mamy ich
      utrzymywać. Pieniądze w błoto.
    • cyklista Młodość z zasadami 15.09.05, 09:16
      To hasło wyborcze Łukasza Wyszkowskiego
      • rs_gazeta_forum Re: Młodość z zasadami 15.09.05, 14:50
        ;-)))
    • Gość: geronimo Młodość z zasadami ? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.05, 09:17
      Chłopaczek na swojej stronie podpiera się hasłem "młodość z zasadami". Ciekawe
      czy takich zasad nauczył go Tusk. Jeżeli tak to pogratulować. Piękne cztery
      lata nam się szykują. Z "zasadami" oczywiście. Jednak mam nadzieję, że
      wcześniej ustrzelą go wyborcy.
      • cyklista Re: Młodość z zasadami ? 15.09.05, 09:22
        To są te "same "zasady co Tuska - człowieka z zasadami, i Miodowicza - #¤%& z
        zasadami.
      • Gość: swoje zdanie Re: Młodość z zasadami ? IP: *.tsk.trzebnica.pl / *.tsk.trzebnica.pl 15.09.05, 12:09
        widac ze forum gosci gowniarzy z SLD...
        wiem ze szykujecie sie na opozycje w sejmie,ale najpierw musicie uzyskac 5% i to
        nie w sondazach na zamowienie :P
        • Gość: Jacek Re: Młodość z zasadami ? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.09.05, 12:19
          Jeśli ktoś jest oburzony czyjąś głupotą to nie musi od razu być z SLD. Ludzie
          mają dość Lepperyzacji polityki a ta Lepperyzacja już zaatakowała Platformę i
          to najgorsze że zaatakowała nowe pokolenie.
    • Gość: tik Nie robiłbym afery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:21
      ...z jakiejś niemądrej gry wymyślonej przez szarego członka PO. Czy tylko to ma
      Wyborcza na Platformę? Wspomnijmy Jakubowską, Jagiełłę, Pęczaka i innych, od razu
      zobaczymy właściwe proporcje.
      • cyklista Re: Nie robiłbym afery... 15.09.05, 09:25
        > Wspomnijmy Jakubowską, Jagiełłę, Pęczaka i innych,
        No właśnie, Wyszkowski, Jaskiernia, Giertych, Jakubowska, Miodowicz, Pęczak, ...
        • Gość: kk NIEDOKOŃCZONA LISTA... IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 15.09.05, 09:48
          a gdzie LEWANDOWSKI Janusz ( obecnie europoseł PO) co to krakowska prokuratura
          chce ale nie może bo pan europoseł w rozjazdach a PO idzie do władzy (to
          prokurator ma nosa) ; nastepny nijaki poseł CHLEBOWSKI (PO)- co to jakoś nie
          potrafił gospodarować w gminie którą rządził (m.in. długiiiiiii !!!! i nie
          tylko)a teraz spokojnie posłuje i kandyduje ; kolejny pan poseł PO co to naciął
          jeszcze FSO w Warszawie na okragłe DWA MILIONY NOWYCH ZŁOTYCH i jakoś nadal mu
          ufaja ludzie z zasadami ; dalej PALIKOT kandydat na posła z 1 miejsca listy PO
          w Lublinie - to ten co za frajer "kupił" Polmos i jak tylko wstapił do PO tuz
          przed wyborami to od razu kandydat nr 1 ( pamietaj rodaku : pijąc wódę
          wspierasz PO ) ; o takich "drobiazgach jak Katarasińska co to jej słowa że nie
          piła przed jazdą samochodem wystarczą "ludziom z zasadami" żeby kandydowała
          jako "uczciwa, wiarygodna, doświadczona" nie warto wspominać ( zreszta przecież
          miała tylko 0,25 promila a przecież można mieć 0,2 - 0,05 to przecież tyle co 0
          po użyciu właściwych "zasad")
    • Gość: mitek Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.05, 09:26
      Wściekłe psy o psychice Dzierżyńskiego, umysłach infantylnego debila będą
      rządzić Polską.Od najwyższego urzędu,poprzezInstytut Pierd....tych Niewąsko,po
      wojewodę.Skompromitują ją na długie,długie lata.
      • quasimodos1 Re: Ustrzel Cimoszewicza 15.09.05, 16:05
        Mitkowi już dziękujemy, właśnie odgryzł sobie język i zmoczył spodnie i
        niestety na tym się jego udział w dyskusji zakończył. Pozdrowienia dla Mitka.
    • Gość: Bebe Ustrzel Cimoszewicza - To tylko PO-SB! IP: *.w86-192.abo.wanadoo.fr 15.09.05, 09:26
      To tylko przedsmak rządów PO ~! Slużby Miodowicza są już przygotowane
      i sprawdzone (utrącony Cimoszewicz). Ale to tylko przedsmak dziłań , które
      nastąpią! /mają nato całe 4 lata/! Do urn narodzie - służby Miodowicza ,
      Tuska i JM Rokity czekają - i mają potrzebę waszych głosów przychylnych SB!/To
      taki nawyk z PRL-u/
      • sothis666 chrzanicie jak potluczeni, Towarzyszu:) 15.09.05, 09:43
        > To tylko przedsmak rządów PO ~! Slużby Miodowicza są już przygotowane
        > i sprawdzone (utrącony Cimoszewicz). Ale to tylko przedsmak dziłań , które
        > nastąpią! /mają nato całe 4 lata/! Do urn narodzie - służby Miodowicza ,
        > Tuska i JM Rokity czekają - i mają potrzebę waszych głosów przychylnych SB!/To
        > taki nawyk z PRL-u/

Gra to wyglup, fajny zresztą, i nie ma sie co nad rozwodzić.
        Wcale się kandydatowi PO nie dziwię, jestem z wroclawia i dla nas wybór pomiędzy kolegami tow. Cimoszewicza a PO jest wyborem między tym:
        miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2914844.html
        a tym:
        miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,2905722.html
        TO tylko sie liczy a nie wywody obrazonych, egzaltowanych, panienek, brr.
        • rs_gazeta_forum Re: chrzanicie jak potluczeni, Towarzyszu:) 15.09.05, 14:54
          sothis666 napisał:
          > Gra to wyglup, fajny zresztą,

Lubisz wygłupy, to dopisz sobie w stopce rymowankę:
          "Gra wygłup, Wyszkowski przygłup". Poziom postów ci się nie obniży, a moze
          podwyższy.
    • Gość: Subcomm Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.bartimpex.com.pl 15.09.05, 09:27
      Łukasz Wyszkowski - Smutek w kopalni cynku....
    • kkopytko To jest gra na skalę naszych możliwości ! 15.09.05, 09:28
      Wiesz, co robi ta gra? Ona odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa.
      To jest gra na skalę naszych możliwości! Ty wiesz, co my robimy tą grą? My
      otwieramy oczy niedowiarkom! Patrzcie, mówimy, to nasze, przez nas wykonane i
      to nie jest nasze ostatnie słowo.

Jaśli następne czyny i słowa mają być podobne to niech lepiej to będzie
      ostatnie słowo tego pana.
    • jolunia55 Re: Rynsztok 15.09.05, 09:30
      to co zrobił młodzieniec z PO nie jest oznaką jego dowcipu ani kreatywności.To
      oznaka zwykłego chamstwa.Może się mylęTo jak nazwać strzelanie do fotografii
      Ojca Świętego przez Bractwo Kurkowe w jednym mieście,które miało miejsce
      całkiem niedawno?to też była krearywność?Może niech ten pożal się Boże kandydat
      zmieni barwy partyjne i zapisze się do Młodzieży Wszechpolskiej albo do
      Samoobrony.Niech połączą swoje siły,wyjdą na tory i strzelają do wszystkiego co
      się rusza,albo mówi inaczej.Czy wraca era nowego Hitlera?Jestem bezpartyjna/to
      dla tych co za chwilę mnie obrzucą błotem za ten tekst/
    • Gość: golem_t Pomysł na grę o Tusku IP: 195.116.43.* 15.09.05, 09:30
      Into: Końcówka przemówienia Tuska do wyborców. Schodzi z mównicy
      Sama gra: Na zapleczu pod plakatem z napisem "człowiek z zasadami" proponuje
      graczowi zagranie w 3 karty - tak jak w filmie jak "rozpętałem II wojnę
      światową". Karty są z logami Platformy Obywatelskiej, Kongresu Liberalno-
      Demokratycznego i Unii Demokratycznej. Oczywiście gracz ma wskazać kartę z
      logo PO. Gracz ma na początku kreśloną pulę i wygrywa. W pewnym momencie
      zaczyna przegrywać (niezależnie jaką wskaże kartę zawsze to ta zła). Po każdej
      turze może się wycofać ale gdy zaczyna przegrywać próba wycofania kończy się
      interwencją posła pułkownika Miodowicza - i jeśli gracz nie ma pieniędzy to
      traci fant (coś z ubioru).
      Koniec: gdy już nie fantów wyświetla się wezwanie do zapłaty z podanym
      rzeczywistym) kontem komitetu wyborczego Donalda Tuska i z przegraną sumą
      (wynikłą ze straconych fantów).
      Ciekawe gdy ktoś zrobił takiego flasha i umieścił na stronie kandydata na posła
      PIS-u, SLD, SDPL to co by się działo?
      • Gość: Miodek płk ! Re: Pomysł na grę o Tusku IP: *.w86-192.abo.wanadoo.fr 15.09.05, 09:44
        Tylko nie umieszczać zdjęcia Tuska - nie przejdzie - wszystkie sytemy go
        odrzucaja/tylko naród go wielbi bo przypomina im czasy PRL - SB/
      • Gość: Łysy Re: Pomysł na grę o Tusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:15
        Tak się nie robi... to nie Tusk propaguje tą grę, dlategoteż nie należy się na
        nim odgrywać.

Swoją drogą już kiedyś powstała podobna gra na stronie jakiegoś innego
        ortodoksa, ale nie pamiętam partii, ale była o lepperze, że coś tam latało z
        podobizną Leppera i strzelało się do tego (chyba muchy), nie pamiętam.
        Reasumując, z racji, że ktoś tam o kreatywności się wypowiadał, pomysł na grę
        jest ordynarnie zerżnięty i jest tylko powieleniem czyjegoś pomysłu... tyle.

Pozdrawiam
        • Gość: :) Re: Pomysł na grę o Tusku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:34
          z vtego co sie orientuje, to był to kandydat(tu niespodzianka) PO, niejaki
          moras.moze wiec po prostu powtórka pomysłu, skoro tamto "chwyciło", to tez
          chwyci.moge sie załozyc, ze za obie gry odpowiedzialna jest ta sama osoba
          • Gość: Łysy Re: Pomysł na grę o Tusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:21
            heh chyba masz rację :))) Ciekawe o kim będzie następna wersja ?? Kogo
            obstawiasz ??:)))
            • Gość: :) Re: Pomysł na grę o Tusku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:15
              no nie wiem, może pisiorki koczana.
              w sumie cała platforma się "swietnie" promuje, nie ma co
              • Gość: Jacek Re: Pomysł na grę o Tusku IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.09.05, 16:27
                Chcecie strzelać z pisiorków czy do pisiorków? :)
              • Gość: Łysy Re: Pomysł na grę o Tusku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 16:27
                Każdy orze jak może :)))) Nie umieją inaczej to się promują tak... swoją drogą
                chyba mają kogoś normalniejszego, czemu buractwo wystawiają do wyborów ?...
    • kklement Jesteście stadem wykastrowanych baranów. 15.09.05, 09:31
      Najeżdżając na tego kolesia robicie z siebie durni, towarzysze szmaciaki.
      Akcenty humorystyczne są normą we współczesnym marketingu politycznym. Na
      Zachodzie pojawiają się billboardy, na których politycy mają nosy a la Pinokio,
      w Wielkiej Brytanii były plakaty z Blairem ustylizowanym na wampira. Cóź, tylko
      że tamtejsze demokracje są od naszej postepeerelowskiej o wiele starsze, a
      ludzie mądrzejsi. Nasze skretyniałe społeczeństwo - przez was na tym forum
      reprezentowane - nadal uważa, że w polityce chodzi o to, żeby wszyscy się ze
      wszystkimi zgadzali, uśmiechali się do siebie i padali sobie w ramionach. A
      władzę niech sprawuje Polska Zjednoczona Partia. Tymczasem politycy MAJĄ mieć
      różne poglądy, mają o te swoje poglądy ostro walczyć, także kopiąc czasem
      innych polityków po kostkach. Jeśli taki facet ma być u władzy, to ja chcę,
      żeby to był człowiek z charakterem, a nie mdła ciota. Popieram go nie tylko
      dlatego że ma odpowiadające mi poglądy i pomysły, ale dlatego że umie je
      realizować. A do tego trzeba mieć oprócz dużej porcji ogłady i kompromisowości
      także całkiem sporą porcję cojones.

Strona tego kandydata jest dość porządnie zrobiona, 99% jej zawartości jest na
      poważnie. Dołożył tę gierkę, żeby ktokolwiek o tej stronie usłyszał - udało
      się ! - i żeby pokazać, że nie jest kolejnym przykładem nawiedzonego
      szczękościska, jakich pełno w naszej polityce.

Aha, i na koniec - czy tak samo się oburzaliście, gdy kilkanaście miesięcy tenu
      w podbnej grze żaba polowała na muchy w Chamoobronowych krawatach ?
      • Gość: Tuskowe stado! Re: Jesteście stadem wykastrowanych baranów. IP: *.w86-192.abo.wanadoo.fr 15.09.05, 09:39
        Autor: kklement : rodzina TUSKA /do sprawdzenia/
      • jolunia55 Re: Jesteście stadem wykastrowanych baranów. 15.09.05, 09:42
        Wyślij mu swoje zdjęcie niech do niego postrzela.Po co ma się narażać jakiejś
        części polaków/tej nazwanej przez Ciebie baranami/A swoją drogą jakim trzeba
        być baranem,żeby ubliżać innym.Na stadion do pseudokibiców,tam się będziesz
        mógł powyżywać.A przy odrobinie szczęścia dostaniesz pałą w łepetynę to
        zmądrzejesz.
        • kklement Mam nadzieję, że trawa Ci dziś smakuje :D 15.09.05, 09:43
      • Gość: złośliwiec Re: Jesteście stadem wykastrowanych baranów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:47
        Co innego żaba, polująca na muchy, żartobliwe plakaty, a co innego - strzelanie
        do wizerunku kogokolwiek! To już jest prymitywizm na poziomie troglodyty!
        Podejrzewam, że byłbym tak samo oburzony, gdyby na stronie SLD umieszczono
        tarcze strzelecką z wizerunkiem Tuska czy Kaczorków.
        • kklement Pracujesz jako przedszkolanka ? 15.09.05, 09:50
          Bo tylko to by tłumaczyło Twoje podejście: jak żaba łyka muchy to cacy, jak
          ludzik na ekranie komputera strzela z kuszy do karykatury, to be. Żałosne,
          żałosne ...
          • Gość: Łysy Re: Pracujesz jako przedszkolanka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:24
            Żałosne...? To taka będzie norma jak Platformersi wygrają ?
      • Gość: Łysy Re: Jesteście stadem wykastrowanych baranów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 10:21
        Najwyraźniej inna mentalność i kultura nas charakteryzuje. Ja np. nie mam
        ochoty oglądać jak się błotem obrzucają. Proponuję Ci kolego się przenieść do
        Rosji i głosować na Żyrinowskiego - to idealny kandydat dla Ciebie.

Pozdrawiam
      • Gość: ehhh Re: Jesteście stadem wykastrowanych baranów. IP: *.pl 15.09.05, 13:49
        Moze i ktoś tak robi , ale nie dodaje przytym, że robi to dla tego ponieważ w
        kampani jest za dużo pustych haseł.
        Można przy okazji zrobic grę który facet na kominie to Donald
    • Gość: wn=ma Re: Ustrzel Cimoszewicza IP: *.supra.com.pl / *.supra.com.pl 15.09.05, 09:41
      Idioto, nie dorosłeś do jakiejkolwiek funkcji publicznej. Ani rozumu, ani
      polityki w tym, co robisz nie ma. Może zmienisz miejsce akcji na Oświęcim.
      Takich głąbów PO powinna odstrzelić w przedbiegach. Życzę spokojnego życia
      idioty poza polityką
    • zoolook A storm in a teacup 15.09.05, 09:46
      Dziwny jest ten swiat, gdzie z Lepperow, Witaszkow czy innych Giertychow mozna
      sie smiac zawsze i wszedzie. Osmieszac ich, wyszydzac, wylewac pomyje i nikt
      temu sie nie sprzeciwia, bo wypada robic sobie jaja z Samoobrony czy tez LPR-u.
      Mozna tez grac w gry komputorowe typu GTA czy Mortal Combat i tam mordowac,
      gwalcic i palic, ale nie mozna grac w gre o niskim poziomie realizmu (zero krwi,
      zartobliwa konwencja), bo ktoz zasiada na zubrze... Ano Pan Marszalek,
      bezpartyjny fachowiec, ktory powrocil do polityki po setkach telefonow i maili
      od zrozpaczonego elektoratu, ktory poczul sie opuszczony. Czlowiek, o ktorym do
      dzis mozna przeczytac we Wroclawiu na murach "Cimoszewicz utop sie". Mogl sie
      ubezpieczyc od perfidnych atakow w kampanii wyborczej. Trzeba bylo byc
      przezornym... Jego decyzja o wycofaniu sie zabezpieczyla go jedynie a moze az
      przed ujawnieniem transakcji gieldowych.
      Poza tym gra na stronie jest jak sie domyslam tylko dodatkiem-deserem. Przeciez
      jest tam program kandydata - z reszta chyba powaznego skoro studiuje i do tego
      pracuje.
      Wiecej usmiechu na codzien wszystkim zycze! :)))
      • Gość: Łysy Re: A storm in a teacup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:27
        Studiowanie jest wyznacznikiem powagi ??:)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka