Dodaj do ulubionych

EXPO - Moras się kompromituje

IP: *.biskupin.wroc.pl 08.09.02, 20:54
Hej,
kilka dni temu Gazeta Wrocławska napisała, że władze nie mają pomysłu na
wydanie kilku milionów złotych, które ma na promocję EXPO. Niejaki Moras
(szef organizatorów EXPO we Wrocławiu) powiedział, że dziennikarz gazety
dostanie wpierdol. Jeśli to prawda, to IMHO powinni go szybko zmienić, bo co
będzie jak to wyjdzie na zewnątrz... Jestem całym sercem za wystawą u nas,
ale teraz zaczynam mieć wątpliwości.
Tu przeczytałem, nie wiem, czy wierzyć...
wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/205401.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 21:02
      Gość portalu: Remek napisał(a):

> Hej,
      > kilka dni temu Gazeta Wrocławska napisała, że władze nie mają pomysłu na
      > wydanie kilku milionów złotych, które ma na promocję EXPO. Niejaki Moras
      > (szef organizatorów EXPO we Wrocławiu) powiedział, że dziennikarz gazety
      > dostanie wpierdol. Jeśli to prawda, to IMHO powinni go szybko zmienić, bo co
      > będzie jak to wyjdzie na zewnątrz... Jestem całym sercem za wystawą u nas,
      > ale teraz zaczynam mieć wątpliwości.
      > Tu przeczytałem, nie wiem, czy wierzyć...
      > <a
      href="http://wroclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/205401.html"target="_blank">w
      > roclaw.naszemiasto.pl/wydarzenia/205401.html</a

wątpie żeby to była prawda
      zreszta jak wszystko co pisze szacowna g.wrocławska
      chyba tylko nieliczni nie wiedzą z jakim ugrupowaniem jest ona zwiazana
      najbardziej zreszta mnie smieszy ten ich konkurs na najbardziej wpływowego
      Dolnoślązaka.Nazwiska zwyciezców mnie powaliły tak bardzo były znane.Jesli to
      sa osoby najbardziej wpływowe w naszym województwie to juz wiem dlaczego jest
      ono takie biedne.
      Cała sprawa z Morasem to typowo polityczna,przedwyborcza zadyma.Wielokrotnie
      widziałem Morasa i nigdy nie słyszałem chocby słowa kurcze pieczone z jego ust.
      Poza tym zna on wiecej jezyków obcych niż cała redakcja szacownego pisma.
    • Gość: aaaa Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.sfpl.org 08.09.02, 21:32

wladze Wroclawia nie maja, bo bardzo licza ze wyda te pieniadze rzad Polski.
      Ach, jak tu zjesc ciasto i miec ciastko ?? tylko zlodziej moze tak myslec.
      • Gość: Rafis Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.02, 21:41
        Gość portalu: aaaa napisał(a):

>
        > wladze Wroclawia nie maja, bo bardzo licza ze wyda te pieniadze rzad Polski.
        > Ach, jak tu zjesc ciasto i miec ciastko ?? tylko zlodziej moze tak myslec.

bardzo głęboka wypowiedz
        chyba musi miec cos w sobie
        • Gość: Maciek Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 09.09.02, 16:39
          A mnie to pasuje do Morasa. I pomimo, że napisała to Wrocławska - to mógł cos
          takiego walnąć.
          • Gość: max Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 18:15
            pewnie myslal ze gadaz kumplami- zapomnial ze w tym biznesie nie ma kolegow...
          • Gość: luki Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.umwd.pl / 192.168.0.* 17.09.02, 12:29
            moras chyba nasladuje Mecziara ze Slowacji,a ...mzoe trenowal kiedy box?
    • Gość: Julka Re: EXPO - kto się kompromituje? IP: *.cyberia.com.pl 10.09.02, 16:44
      Wierzyć Gazecie Wrocławskiej? A czy pamiętacie, że to samo pismo jeszcze kilka
      lat temu nazywało się Gazetą Robotniczą, która była regionalnym uzupełnieniem
      kłamstw serwowanych przez jedynie słuszny organ, czyli Trybunę Ludu? Ludzie i
      metody się nie zmieniły. Wtedy również pod pręgierz stawiano przyzwoitych ludzi!
      Przyzwoitych, bo za takiego uważam Pawła Morasa, który w żadnym wypadku nie
      zasługuje na takie traktowanie. Nie wierzę więc Robolowi, i red. Czekańskiemu,
      który w usta jednego z najbardziej kulturalnych i błyskotliwych wrocławian
      wsadza takie wulgaryzmy. Ciekawa jestem, dlaczego tej gazecie tak zależy na
      deprecjacji dyrektora Biura Expo? Wszyscy, którzy mieli kiedykolwiek styczność
      z Morasem, zapewne podpiszą się pod tym pytaniem? Od dziś nie wydam ani grosza
      na tę gazetę. A redaktor Cz., próbując kompromitować ekipę zajmującą się expo,
      sam się skompromitował. Chyba nie pierwszy raz...
      Julka
    • Gość: WIG Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.um.wroc.pl 16.09.02, 17:33
      Dziś ukazało się sprostowanie niegodziwego artykułu Gazety Wrocławskiej. Jestem
      przekonany, że prawda jest po stronie Pawła Morasa, którego znam z UM i bardzo
      szanuję. Paweł, trzymaj się! Nie daj się, chłopie, komunistom! Pozdrawiam!
      • Gość: P. Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.96.41.253.unregistered.k.pl 16.09.02, 17:51
        Gość portalu: WIG napisał(a):

> Dziś ukazało się sprostowanie niegodziwego artykułu Gazety Wrocławskiej. Jestem
        >
        > przekonany, że prawda jest po stronie Pawła Morasa, którego znam z UM i bardzo
        > szanuję. Paweł, trzymaj się! Nie daj się, chłopie, komunistom! Pozdrawiam!

No ja rozumiem Morasiku, że powiedziałeś "wpierdol" do dziennikarza i jest to dla mnie najmniej zdrożne z Twoich działań. Ale żebyś sam "in cognito" siebie bronił na forum Wyborczej? :)

Pa,
        P.
        • waldek.s Re: EXPO - Moras się kompromituje 17.09.02, 12:42
          Odwalcie się od Pawełka. Znam Chłopaka i wiem , że czegoś takiego by publicznie
          nie powiedział. No może odbyło się to gdzieś prywatnie a jakiś niedouczony
          pismak robi tanią sensację.
          Poza tym P. jest bardzo inteligentnym gościem.
          Nie zgadzam się z jego poglądami na temat EXPO . Zawsze twierdziłem , że
          niepotrzebnie się brata z bandą zdroja i że zapłaci za to wysoką cenę.

Pozdrowionka Pawełku.
    • Gość: Emigrant Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.mst.gov.pl 17.09.02, 15:01
      Powiem szczerze sprawe znam slabo, ale powiem jedno: jesli ktos zaczyna robic w
      Polsce cos ciekawego i po ludzku pozytecznego, to od razu musi sie znalezc paru
      zajadlych przyjemniaczkow, ktorym niewypowiedziana przyjemnosc sprawia fakt, ze
      mozna sie do czegos przyczepic. Ludzie! W gre wchodzi cos duzego, moze sie tak
      zdarzyc, ze dzieki jednemu Expo Wroclaw moze zrobic krok wprzod naprawde duzy i
      to pod kazdym wzgledem, nawet cywilizacyjnym, a Wam sie chce rozgrzebywac takie
      duperele, czy ktos cos komus powiedzial???? To czemu sie potem dziwicie, ze tak
      nas w swiecie traktuja...
      • Gość: wędzonka Ladnie powiedziane. IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 17.09.02, 19:11
        I prawdziwie.
        • Gość: Rafis Re: Ladnie powiedziane. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 20:28
          tak mądrze
          popieram
          czyli koniec sprawy?
      • Gość: Yani Re: EXPO - Moras się kompromituje IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 05:54
        Emigrant? W Ministerstwie Skarbu Panstwa?
        Pozdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka