holyfido 22.09.01, 12:31 To ja z nowymi informacjami o spektaklach. Wczoraj była premiera "Szczatków..." na sali komplet, aptem czterdzieści osób :-) Mała zmiana w cenie biletu. Przedstawienie jest za DARMO!!! :-)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natasha Re: Zakład Krawiecki ;-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 18:43 Gracie do środy, czy mam błędne informacje? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
holyfido Re: Zakład Krawiecki ;-) 23.09.01, 11:41 21.09 do 26.09 Czyli jak w łeb strzelił do środy :-)) I nie gramy a grają nie jestem z teatru. Sala 40 osobowa i o komplecik nietrudno, muszą przepraszać i wypraszać. Nie wszyscy się mieszczą. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: Zakład Krawiecki ;-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 14:21 > I nie gramy a grają > nie jestem z teatru. OK. pomyłka. W takim razie wybiorę się w poniedziałek i mam nadzieję, że się zmieszczę (swoją drogą nie zajmuję aż tak dużo miejsca ;))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: Zakład Krawiecki ;-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 17:17 hrabiaa napisał(a): > Cóz to oni szyją, ci krawcy ? Ino Sztukę szyją jaśnie panie Hrabio, Sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: Zakład Krawiecki ;-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 19:25 NIe zmieściłam się :( Tłoczno tam jak nigdy! Na szczęście zdołałam zapisać się na środę. Chętnym radzę jak najszybciej zarezerwować miejsca, bo już się kończą! Odpowiedz Link Zgłoś
holyfido Re: Zakład Krawiecki ;-) 25.09.01, 19:35 Ze swojej strony mogę tylko dodać, że zawsze jest im przykro, że muszą wyprzaszać widzów. Te czterdzieści miejsc jest ważne ze względu na spójność artystyczną spektaklu. Widz i aktor nie są oddaleni od siebie jak w każdym teatrze, ale są blisko siebie, na wyciągnięcie ręki. Widz jest jakby nie obserwatorem, ale uczestnikiem przedstawienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiaa Re: Zakład Krawiecki ;-) 25.09.01, 21:23 Dawno, dawno temu, na Festiwalu Teatru Otwartego byli Japończycy, którzy też byli bardzo blisko widzów. jednakże potem mieli sprawę sądową za molestowanie i straszenie kibiców. Krawcy niech czynią swoje, gdyż ostatnio w handlu straszne badziewie ubraniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Zakład Krawiecki ;-) IP: *.kask.net.pl 25.09.01, 23:29 ...udało mi się dziś wcisnąć na spektakl...! i nie żałuję,choć mam kilka uwag. jestem ciekawa pozostałych dokonań "Zakładu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakład_K Re: Zakład Krawiecki ;-) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 10:46 Jesli chodzi o inne dokonania, to od 28 do 30 wrzesnia gramy "Tryptyk", czyli trzy jednoaktówki (2x Villqist + Herbert). Zapraszamy, choć nie gwarantujemy miejsc. A poza tym? W pazdzierniku przerywamy dzialalnosc (studia takie i owakie), mamy nadzieje ze od listpoada znowu zaczniemy grac. W naszym repertuarze oprocz "Szczatkow" i "Tryptyku" jest jeszcze "Lekcja" E. Ionesco (prem. bpazdziernik 2000) i "Dreszczowa piosenka". No i pokazemy moze jeszcze kiedys "Zatrudnimy trzeciego clowna". Pozdrawiamy, dziekujemy za zyczliwosc zainteresowanie i frekwencje. Teatr Zaklad Krawiecki PS Ciekawi jestesmy waszych uwag :) Czekamy na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Zakład Krawiecki ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.01, 16:51 Strasznie żałuję że nie mogłam przyjść w pewien poniedziałek na "Szczątki..." ALe napewno sobie ni odpuszczę. To se ne da ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś