szeretet 09.09.02, 20:52 Czy ktoś ma namiary na jakiegoś hungarystę (bo o prawdziwym Węgrze nawet nie marzę:-) który mógłby uczyć prywatnie języka naszych bratanków? Mój zapał do samodzielnej nauki już powoli wygasa... dzięki szeretet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvena Re: Hungarysta poszukiwany! 09.09.02, 20:54 jak chcesz to mogę ci się dowiedzieć o prawdziwego Węgra... serio!! Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Pytanie!:-) 09.09.02, 20:59 Tak na chłopski rozum to chyba chodzi o to, abyś skoczyła po tego węgra:) Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet Re: Pytanie!:-) 09.09.02, 21:04 mastat napisał: > Tak na chłopski rozum to chyba chodzi o to, abyś skoczyła po tego węgra:) ja tu poważnie, a Ci się nabijają!:-) a węgierskich przyjaciół mam już wystarczającą ilość:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet Do arveny 09.09.02, 21:00 tzn. jeśli mieszka we wrocku bo drogą korespondencyjną nie jestem zainteresowana:-) dzięki arvena! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Do arveny 09.09.02, 21:06 mam znajome rodzeństwo Węgrów, studiują we Wrocławiu i mogłabym się spytać czy nie chciałoby któreś cie podszkolić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: Hungarysta poszukiwany! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.02, 19:44 jest we Wrocku jeden prawdziwy Wegier. Nazywa się Szambor ( teraz już po polsku Sambor) jest faworytem isis. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Hungarysta poszukiwany! 09.09.02, 21:08 aha- a czy interesują cię po prostu korepetycje czy raczej spotkanie przy piwku i rozmowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet Re: Hungarysta poszukiwany! 09.09.02, 21:16 arvena napisała: > aha- a czy interesują cię po prostu korepetycje czy raczej spotkanie przy > piwku i rozmowa??? hmm, spotkania przy węgierskim piwku odbywam średnio co miesiąc:-) ale teraz zależy mi na korepetycjach. jeśli się zgodzą, to mogę w zamian uczyć angielskiego (kończyłam anglistykę). no, chyba, że bardziej interesuje ich "żywa" gotówka:-) choć...spotkaniem przy piwku chyba też nie pogardzę:-) pozdr. szeretet Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Re: Hungarysta poszukiwany! 10.09.02, 14:08 szeretet napisała: > Czy ktoś ma namiary na jakiegoś hungarystę (bo o prawdziwym Węgrze nawet nie > marzę:-) który mógłby uczyć prywatnie języka naszych bratanków? > Mój zapał do samodzielnej nauki już powoli wygasa... > dzięki > szeretet znałem kilku, ale albo to żonaty, albo księgowy, tak więc ciężka sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Szeretet 10.09.02, 19:40 jak się tylko czegoś dowiem to dam ci cynk na skrzynkę! oni teraz są w domu - będę tu w październiku! Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet Do arveny 10.09.02, 20:15 arvena napisała: > jak się tylko czegoś dowiem to dam ci cynk na skrzynkę! oni teraz są w domu - > będę tu w październiku! wielkie dzięki, arveno! na wszelki wypadek będę ciągle szukać, do października jeszcze trochę czasu... a na początku października będą we Wrocławiu Dni Kultury Krajów Wyszehradzkich więc kolejna szansa na znalezienie kogoś do nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred OT: Szeretet - czy się udało ? IP: *.rrcnet.com 10.09.02, 23:50 Znalazłaś wreszcie tego kolesia czy będziesz dopisywać się do wątku nelki ? Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet Dawno udało:-) 11.09.02, 18:53 Gość portalu: fred napisał(a): > Znalazłaś wreszcie tego kolesia czy będziesz dopisywać > się do wątku nelki ? myślisz o wątku "dziewczyny bez miłości, samotne"? jeśli tak, to mój wątek powinien brzmieć: "dziewczyny, które pechowo wybrały obiekt swoich uczuć":-) więcej szczegółów: patrz mój dzisiejszy post z 8:18. ale ciągle poszukuję hungarysty więc jakby ktoś coś...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Gupi Re: Dawno udało:-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.02, 19:01 szeretet napisała: > Gość portalu: fred napisał(a): > > > Znalazłaś wreszcie tego kolesia czy będziesz dopisywać > > się do wątku nelki ? > > myślisz o wątku "dziewczyny bez miłości, samotne"? > jeśli tak, to mój wątek powinien brzmieć: "dziewczyny, które pechowo wybrały > obiekt swoich uczuć":-) więcej szczegółów: patrz mój dzisiejszy post z 8:18. > ale ciągle poszukuję hungarysty więc jakby ktoś coś...:-) Gracjan poszukuje dziewczyny, Ty hungarysty , kiwas rozumu, isis poczucia humoru. Każdy czegoś szuka. Nie można mieć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet Re: Hungarysta poszukiwany! 11.09.02, 08:18 johann3 napisał: > znałem kilku, ale albo to żonaty, albo księgowy, tak więc ciężka sprawa... jeśli tylko do nauki węgierskiego, to może być i żonaty i księgowy, może mieć nawet kochankę:-) a jeśli chodzi o księcia z bajki (to a propos wiesz czego...), to dość dawno go znalazłam. problem w tym, że On z węgierskeij bajki...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
wromario Re: Hungarysta poszukiwany! 11.09.02, 00:16 Papierosy? W moim poduszkowcu jest pełno węgorzy Odpowiedz Link Zgłoś