Gość: yang IP: *.agumo.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 22.09.05, 21:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trener Re: Dzisiaj jest czwartek a nie piątek! IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.09.05, 22:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiepole Kubacki?!NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 00:01 ja tam wole zeby PiS nami rzadzil dla tego i do Sejmu i do Senatu TYLKO PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Oskar dla Ujazdowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 00:42 Ujazdowski już nam wyreżyserował Stopińskiego i Kosendiaka. Czekamy na dalsze odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm a co z posłem Muszyńskim? 23.09.05, 23:19 w końcu miernotka KMU go wyrolował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISiory NIE NIE NI Re: Kubacki?!NIE! IP: 156.17.253.* 23.09.05, 10:07 We Wrocku jest super i nie życzę tu sbie żadnych beznadziejnych PISiorów, kaczek ani LSD.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma~ Re: Kubacki?!NIE! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 24.09.05, 09:29 Wybacz mi to stwierdzenie drogi Psie-pole... ale widziałam listę kandydatów PISu do Senatu, i realnie rzecz biorąc wypadają oni "blado" przy Kubackim. Nikt kto jest uzależniony od swojej partii (nie ważne czy z prawej czy z lewej) nie może zagwarantować, że z powodu jakiejś dyscypliny nie zagłosuje np: przeciw nowym inwestycjom we Wrocławiu - tutaj prawdziwa siła tkwi w niezależnych (bezpartyjnych) kandydatach. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
anwb Re: Reżyser Ujazdowski 23.09.05, 07:14 AWS wraca. Panie Ujazdowski juz pan rzadzil! I co? Wasze bylo haslo: teraz k.. my i to jedynie pan zrealizowal. Dwa rzady AWS (Suchocka i Buzek) idwiekatastrofy gospodarcze. Ludzie! Zlodziei mozna wylapac ale zniszczyc glupote - to prawie niemozliwe. To kompromitacja Wroclawia: Ujazdowski z Ryngrafem Matki Boskiej u Pinocheta i Parda lezacy na ulicy. Katastrofa. Jak w filmie Kosturicy: oddajemy czolg malpom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisowiec Re:Duże brawa dla pana Ujazdowskiego!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.05, 11:16 Dzięki takim ludziom jak on zmienia się układ rządzący we Wrocławiu i na Dplnym Śląsku. Coraz więcej we władzach miasta jest ludzi z PiS-u co gwarantuje, że grosz publiczny nie zostanie zmarnowany na różne zbędne duperele w rodzaju wodotrysków, kryształowych okien, itp. Oby tak dalej. Ważne jest, że rozbita została czerwono=różowa koalicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re:Duże brawa dla pana Ujazdowskiego!!! IP: *.centrala.almi.com.pl / *.devs.futuro.pl 23.09.05, 17:10 Koleś, o których PiS'owcach w UM mówisz? Jakoś ich nie widać ... Odpowiedz Link Zgłoś
ow_limba Re:Duże brawa dla pana Ujazdowskiego!!! 24.09.05, 00:26 Gość portalu: Muniek napisał(a): > Koleś, o których PiS'owcach w UM mówisz? Jakoś ich nie widać ... Muniek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=29432935 Odpowiedz Link Zgłoś