Gość: gość IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 13:57 Czy ktoś zna szczegóły proponowanych zmian w umowach z TP SA ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wamal Re: SDI - nowy regulamin 10.10.03, 14:38 Ponoć użytkownicy SDI otrzymują nowy-poprawiony cennik. Nie znam bliższych szczegółów. Jest to wynik protestu (zresztą uzasadnionego). Przecież Neo kosztuje 149/mc, a parametry są (delikatnie mówiąc) nieporównywalne. Szykuje się zresztą następna fala protestów. Starzy użytkownicy neo płacili 199zł/mc i dodatkowo zł za instalację. Ja chciałem zagrać TPSA na nosie-wziąć neo na 30 dni testów, po czym zrezygnować z powodu ...kiepskich parametrów łącza, ale okazało się, że mimo zamieszkiwania w byłym mieście wojewódzkim i przyłączenia do jednej z nowszych central nie ma możliwości technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: SDI - nowy regulamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 15:44 Nie ma mozliwości technicznych, bo dzięki cudownemu pomysłowi marketingowców w tepsie tabuny ludzi walą do nich drzwiami i oknami po to żeby "se wziąć na miesiąc neo+ a potem niech spier...". Dzięki tej promocji tepsa zaczyna miotać się straszliwie nie mogąc za bardzo zapanować nad brakiem możliwości podłączenia wszystkich chętnych (a jest ich sporo skoro przez miesiąc można miec darmochę). Spróbuj na przykład dodzwonić się do techników od neo+ (wew.2) na 0-800 102 102. O tym numerze telefonu krążą juz legendy czy aby na pewno istnieje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rademenes Z najlepszymi zyczeniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 16:11 Niestety w waszym "bylym miescie wojewodzkim" nie ma mozliwosci technicznych. Kto chcialby inwestowac w taki nieperspektywiczny rynek 30-dniowcow. Za to u waszego sasiada mozliwosci techniczne istnieja i sa chyba wystarczajace, bo usluga dziala znakomicie, ale coz obecne miasto wojewodzkie dysponuje chyba wiekszym potencjalem "zakupowym". Zwazywszy ze miejscowosc Radom (tylko troche wieksza od waszej) ma mozliwosci, chyba zostaliscie bardzo nisko ocenieni przez zarzad Tepsy. Dzwonienie na infolinie nic nie pomoze. Oni moga wam co najwyzej powiedziec, ze kiedys moze zaistnieje szansa skorzystania z Neostrady. Pozdrawiam z miasta z "mozliwosciami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Z najlepszymi zyczeniami IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 00:42 a moze po prostu mamy zamozniejsze spoleczenstwo w naszym miescie i sie tepsa nie wyrabia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Z najlepszymi zyczeniami IP: *.torun.mm.pl 11.10.03, 13:32 u nas wszyscy jada na Polpaku . Kto normalny by mial cierpliwosc do 512kbps Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: SDI - nowy regulamin IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 16:16 O ile się zorientowałem, nowy regulamin SDI zabrania udostępniania usługi innym - poza lokalem, do którego jest podciągnięte. Czy to oznacza, że sieci sąsiedzkie stają się nielegalne? Odpowiedz Link Zgłoś