Gość: natalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:57 Tęsknią za Tobą twoje wielbicielki i fani. Wróć, bo odkąd ciebie nie ma są nudy i jak zwykle wymądrzają się ci sami debile. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ks Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:02 ja tez bardzo prosze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.09.05, 17:09 Smakosz nie może wrócić, bo od jutra będzie posłem Samoobrony ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: 81.219.224.* 24.09.05, 19:34 w sumie to forum zdycha bez Smakosza Forumowych Buraków... nuda, jak w polskim filmie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosna Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.05, 22:51 Roi się od frajerstwa typu Wielki Klemencik, filozofowie za dychę, którzy na gospodarkę stawiają a ludzi mają głęboko w dup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwi i wierni Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 00:09 Wróć! Kaczka obiecała że jak tylko wzleci to bez żadnej gospodarki, samo nam coś z nieba skapnie! Już mamy usta otwarte! Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! 25.09.05, 22:58 Na razie nie mam czasu. Właśnie się dowiedziałem że dostałem się do sejmu ;) Pozdrawiam Serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.05, 23:30 Serdeczne gratulacje z tego tytułu. Mam nadzieję, że nie zapomnisz o rewaloryzacji mojej emerytury i lkwidacji starego portela. :)))) Ukłony od emeryta. Niestety nie uniżone z uwagi na zwapnienie kręgosłupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisz z Sejmu! Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:15 Nie zapominaj o swoim elektoracie z wrocławskiego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! 18.10.05, 10:56 smakosz_buraka napisał: > Na razie nie mam czasu. Właśnie się dowiedziałem że dostałem się do sejmu ;) > Pozdrawiam Serdecznie! > A to Ci dopiero ;) Ciekawe czego teraz bedziesz smakoszem ? Burak to juz raczej nie wypada :P Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWSKI Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:36 Jak się powodzi w Sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! 17.10.05, 22:54 Dziękuję za pamięć :) W sejmie jestem na etapie urządzania pokoju. Wieszam obrazki, sadzę kwiatki i inne zioła. Zawieram nowe znajomości i szukam tzw. układów ... biznesowych :) Resztę czasu zajmuje mi zaangażowanie w prezydencką kampanię wyborczą. Coś czuję że będą dodatkowe profity ale nie chcę zapeszać :) A po kampanii pełen luzik. Obrady, imprezki towarzyskie i kręcenie na lewo lodów. Już nie mogę się doczekać :-] Pozdrawiam Serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Smakosza! Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:34 Jak się powodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Re: WRÓĆ SMAKOSZU BURAKA! 02.11.05, 09:16 ość portalu: Do Smakosza! napisał(a): > Jak się powodzi? Dziękuje dobrze ;) Siedzę sobie na obradach a dookoła mnie same buraki. Czuję się wśród nich jak na forum. Serdecznie Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Chyba zostanę ale ważne sprawy w sejmie..... 04.02.06, 11:14 Chyba zostanę ale ważne sprawy w sejmie nie pozwolą mi na zbyt częste odwiedzanie forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś