Dodaj do ulubionych

Dutkiewicz - cwany lis :)))

26.09.05, 13:40
O imprezce wyborczej Platformy Obywatelskiej :)))
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2935419.html
"...Był też prezydent Wrocławia Rafał Dutkiewicz, popierany przez PO i PiS,
ale tylko kilkanaście minut, bo szybko pojechał do PiS-u..."
Obserwuj wątek
    • Gość: ubawiony do łez :) Re: Dutkiewicz - cwany lis :))) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.09.05, 14:00
      Ale numerant :) Wie o co chodzi i gdzie szukać kolegów :) Ale mnie bawi ta
      polityka w czasie wyborów :) Bieg do koryta na łeb na szyję po trupach :)))
      • Gość: Rafis Re: Dutkiewicz - cwany lis :))) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 26.09.05, 14:04
        pojechał pocieszyc przegranych :)
    • aeea Re: Dutkiewicz - cwany lis :))) 26.09.05, 14:34
      A gdyby wygrała Samoobrona to by się ściskał z Lepperem. To już taki typ ludzi.
      • Gość: olo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Prawnik Re: Dutkiewicz - cwany lis :))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.05, 17:01
          Gość portalu: olo napisał(a):

> Pies go jebał razem ze Zdrojem Schetim i protasiem

Pamietaj twoja anonimowość w internecie jest jedynie pozorna. Za te słowa
          możesz odpowiedzieć przed sądem.
          • map4 Re: Dutkiewicz - cwany lis :))) 26.09.05, 17:40
            Gość portalu: Prawnik napisał(a):

> Gość portalu: olo napisał(a):
            >
            > > Pies go jebał razem ze Zdrojem Schetim i protasiem
            >
            > Pamietaj twoja anonimowość w internecie jest jedynie pozorna. Za te słowa
            > możesz odpowiedzieć przed sądem.

Możesz mi, laikowi, wytłumaczyć co w powyższym zwrocie jest obraźliwego ?

Jeśli dobrze go zrozumiałem, kolego olo wyraził życzenie, żeby pies odbył
            stosunek seksualny z kilkoma wymienionymi politykami. Jakkolwiek życzenie to
            jest mocno nieetyczne, to pies jako zwierzę nie odpowiada za swoje czyny, czyli
            nawet nie było to nawoływanie do przestępstwa.
            Czy mógłbyś przytoczyć mi treść tego paragrafu kodeksu karnego, który zabrania
            źle życzyć bliźnim ?

Ja rozumiem, że ktoś mógł poczuć się obrażony tego rodzaju sformułowaniem, ale w
            końcu mamy wolność wypowiedzi, co oznacza również wolność artykułowania marzeń
            i/lub życzeń. Nie tylko tych pozytywnych.
    • Gość: artur Re: Dutkiewicz - cwany lis :))) IP: 83.147.131.* 26.09.05, 16:28
      Zawsze tak bylo...Dutkiewicz to choragiewka na wietrze...Czlowiek bez wlasnego
      zdania i przekonan...chce tylko byc tam-gdzie wygrani.Szkoda ze nie pamietacie
      poczatku lat 90 i jego zagrywek..wiekszosc forumowiczow jest na to za mloda...:
      ((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka