Dodaj do ulubionych

Śląsk z Piastem

IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 00:25
Ludzie ochłącie.Klub nie ma boiska treningowego zaplecza itd.więc spokojnie
podchodźmy to tego co się dzieje.Nie róbmy niepotrzebnego nacisku na
drużynę ,oni niech grają i wygrywają a co będzie to zobaczymy ale pamiętajcie
nic nie musimy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Śląsk z Piastem IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 08:39
      To ja czekam na podpisanie umowy. Czas nagli, bo zbliża się kolejny weekend i
      dalej nie wiem czy mam zachęcać znajomych aby kupowali Piasta czy nie :)
      Znajomi piją dużo piwa a kibice w dowód wdzięczności będą pić więcej niż
      mogą :)))

A o I ligę faktycznie będzie ciężko bez stadionu.
    • Gość: k. Re: Śląsk z Piastem IP: 195.20.110.* 30.09.05, 08:58
      to dobrze, że biznes zaczyna się interesować Ślązeczkiem. Oczywiście jeden
      sponsor angażujący się w takiej skali jak Carlsberg nie spowoduje, że Śląsk
      stanie się zasobnym finansowo klubem, ale od czego trzeba zacząć. Te pieniążki
      od sponsorów na pewno się przydadzą.
      Uwaga do redaktorów GW: To nie prawda, że na koszulakch piłkarzy Śląska nie ma
      reklam, Śląsk na rękawkach koszulek ma reklamę mebli GAWIN.
    • Gość: VVV Re: Śląsk z Piastem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.09.05, 09:22
      owszem stadionu nie ma, ale jest olimpijski ktory na 1 lige dalby rade a w tym
      czasie spokojnie mozna zaczac remontowac trybune glowna, rowniez pola marsowe
      sa rozwiazaniem problemu treningowego, oczywiscie tylko na czas remontu
      oporowskiej gdzie na miejscu targowisko ma znow byc boczne boisko jak
      kilkanascie lat temu, wiec ogolnie rzecz biorac i nie jest tak tragicznie, ale
      trzeba dzialac!
    • Gość: kibic Re: Śląsk z Piastem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:42
      Będzie forsa, będzie stadion, będzie ORANGE EKSTRAKLASA!
      • Gość: Głośnik Re: Śląsk z Piastem IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 30.09.05, 15:29
        może tak Carlsberg by wraz z kasą dla Śląska ponowił produkcje Fulla i
        Portera...sam osobiście przezrzucam się na Piasta
        • Gość: MG Re: Śląsk z Piastem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 30.09.05, 18:13
          No dobra, znow zaczne pić Piasta! Przestałem go pić z chwilą zaprzestania
          produkcji tego piwa we Wrocławiu. Niech juz podpiszą ta umowe, zobaczą jak im
          sprzedaż wzrośnie. Proponuje żeby z każdej budelki 20gr szło na Śląsk :)
          • Gość: piwosz fan ślaska Re: Śląsk z Piastem IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.09.05, 19:14
            Dobra powiem wam bo i tak sie wyda.Nie ma juz takiego piwa jak Piast!Jest tylko
            cos co sie Piastem nazywa i niestety w niczym Piaścika nie przypomnia
            (pamietacie czarnego?-to był bronek,ech).Piast był produkowany we Wrocławiu w
            Browarze Piastowskim,a to co pijecie(bo ja nie)rozlewaja w Szczecinie
            (słyszałem,nie wiem czy to prawda,ze toto to jest Volt).Pozdrawiam fanów
            Slaska.Ps.A kaska sie przyda;)I Carsberga pic mozna bo na jedno wyjdzie.
    • Gość: Crolug Re: Śląsk z Piastem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:26
      Zgadzam się, co nagle to po diable, ale mam nadzieję, że obecni włodarze klubu
      mają plany, aby szybko klub się rozwinął. Co do sponsora, to z artykułu nie
      wynika nic a nic, czy na koszulkach ma być logo Carlsberg (vide Liverpool) czy
      Piasta (vide Śląsk przełomu wieków). A z marką Piast to niestety prawda,
      tradycyjny, wrocławski Piast już nie istnieje... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna