Dodaj do ulubionych

Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskotekach!

30.09.05, 07:12
Oglądałem na RTL program w którym pokazywano jak nagminnie w niemieckich
klubach dosypuje się (czy dolewa - nie wiem) do napojów jakieś środki po
których człowiek usypia i nie wie co się z nim dzieje. Uważajcie co pijecie,
z kim pijecie i własne napoje miejcie lepiej na oku. Facetów też to zresztą
dotyczy bo później będzie d... boleć. Lepiej iść na imprezy w zaufanym
towarzystwie gdzie w razie czego przyjaciel/przyjaciółka zaopiekuje się
uśpionym. Takie kur...skie czasy i nawet podczas zabawy trzeba uważać.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:58
      ja tam nigdy nie chodzę sama,zawsze z jakąś "obstawą".I innym też to polecam,nie chodzi tu o dosypywanie czegoś tam do drinków,ale o zwyczajnie bezpieczniej sie wtedy wraca do domu.
      :)
      • Gość: regon Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:10
        Jak trzeba będzie to obstawa też będzie spać
    • Gość: fb Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.10.05, 18:06
      Tak, ale najgorsze jest to, że KAŻDA sądzi, że jej się to nie przytrafi.

I każda sądzi, że ten mily pan przynoszący jej piwo na pewno nie jest
      przestępcą, bo przecież dlaczego właśnie ona miałaby trafić na przestępcę.
      • Gość: ania Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:56
        Ale to chyba nie na tym polega życie,żeby w każdej poznanej osobie upatrywać sie złych zamiarów i przestepcy w takim przypadku trzeba by nie wychodzić wogóle z domu .Uważam,że wystarczy trochę więcej rozwagi, ostrożności a przede wszytskim zdrowego rozsądku.
        • Gość: fb Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.10.05, 19:13
          A rozwazne jest branie piwa przyniesionego przez nowopoznanego mezczyzne? Nie,
          jesli owe piwo nie zostalo zakupione przy kobiecie. I o tym mowie.
    • Gość: aleale Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.10.05, 19:42
      A Kaczyńscy dorzucają wszędzie i nikt nie zauważa;)
    • Gość: M podstawowE zasadY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:43
      mam córki i zanim jeszcze dorosły dom wieku klubowo-dyskotekowego wyszkoliłam
      je, że;
      1) konsumujesz tylko produkty fabrycznie zapakowane lub otwrte przez kelnera
      przy tobie (piwo, soki, woda w puszce lub butelce - żadne drinki ani kufelki z
      piramidki)
      2) do WC chodzić tylko z obstawą - znajomy facet czeka pod wejściem, a
      koleznaka w środku (uwaga na toalety w schroniskach - samotne wychodzenie w
      nocy do zbiorowej WC grozi też ..gwałtem);
      3) najlepiej miec własną wodę w torebce lub ...pic wode z kranu (zdrowsze
      bakterie niż chemia);
      4) otwartej butelki, puszki czy opakowania paluszków nie zostawiac na stoliku -
      trzymac w łapie az do pełnego spozycia;
      5) mądrością dorównywać średnej inteliugencji wyszkolonego ...psa i NIE BRAĆ
      NICZEGO DO UST Z OBCEJ RĘKI!

PS. W mojej rodzinie jest dziewczyna wychowująca dziecko ...nie wiadomo czyje
      (poimprezowe). Córka znajomych (gimnazjalistka) uczyniła ich dziadkami
      po ..imprezie na obozie wakacyjnym (ojciec dziecka NN)
    • Gość: amelka Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:15
      nie wspominajac juz o pilnowaniu portfela i komorki
      • Gość: Antał Znam takie przypadki IP: *.olnet.com.pl 02.10.05, 13:31
        Moja koleżanka doświadczyła czegoś takiego. Wypiła drinka z jakimś syfem. O tym,
        co się działo później, opowiedziała jej koleżanka, która była świadkiem. Ośmiu
        paszojadów zwanych ochroniarzami, ruchało ją po kolei w kanciapie dla ochrony. A
        potem ją wyrzucili poza lokal. Przez pół godziny leżała na murku. Nic nie pamięta.
        • Gość: ania Re: Znam takie przypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:04
          czyli drinka z "dodatkiem" można również dostać od samego barmana.
          w takich przypadkach wywaliłaby kolesia na zbity pysk!!!!!!
          A co do komórek i portfeli to autentycznie trzeba tańczyć z torebką "na szyji"
          • loginka4 Re: Znam takie przypadki 08.10.05, 19:04
            co do torebek..jest wygodniejszy sposob...bierzesz mala z dlugim
            paskiem,przydreptujesz go, a torebke na ziemi w "koleczku"gdy tanczysz
            kladziesz...i masz kontrole all the time..a przy tym swobode w ruchach...a co
            do "dodatkow" napic sie w domu...z pragnienia jeszcze nikt nie padl....i
            OBOWIAZKOWO obstawa!!!!!!!!TO LOGICZNE........a powiedzcie cos o konkretnych
            klubach gdzie sie najlepiej czlowiek wybawi w ludzkiej atmosferze???
            • Gość: zimny karczek Re: Znam takie przypadki IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.10.05, 19:10
              najlepiej jest w cafe manana na ul sw mikołaja 11
              • loginka4 Re: Znam takie przypadki 10.10.05, 14:20
                a te kluby na rynku???..moze jakas mala recenzja :)
                • Gość: ania Re: Znam takie przypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:29
                  ja osobiście unikam "RADIO-BARU".Jakiś czas temu knajpa ta była zamknięta właśnie z powodu dosypywania do drinków"dopalaczy" działała tam jakaś szajka zakompleksionych "buchajów" którzy nie potrafili dać upustu swoim popędom seksualnym w normalny sposów więc dosypywali czegoś do drinków i wyprowadzali "swoją zdobycz".
                  takim kolesiom nic tylko kastracja!!!!!!!!
            • Gość: ania Re: Znam takie przypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 22:02
              ja świetnie sie bawię w PRL, może dlatego że to knajpa mojego kumpla i przez ten fakt czuję sie podświadomie bezpieczna, nie wiem,ale to nie zmienia faktu,że staram się być "czujna"
              :)
    • wesza Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka 02.10.05, 17:49
      no to jedno ze dosypuja ale przewaznie dziewczyny same biora i sie....
      • Gość: _ Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 20:05
        Ten związek chemiczny to tzw. gamma-hydroksy-maślan (GHB). Kiedyś używany w
        anestezjologii. Nie ma smaku, nie pachnie. GHB używany do produkcji koktajlu
        świetnie rozpuszcza się w wodzie. Powoduje podniecenie seksualne, potem senność
        i utratę przytomności. Osoba, która zapada w śpiączkę, nie pamięta, co się z nią
        działo. Substancja ta jest popularnym środkiem wykorzystywanym przez
        gwałcicieli. Zboczeńcy grasujący po pubach i dyskotekach wrzucają nieświadomym
        kobietom narkotyk do drinków, a potem... robią swoje. PILNUJCIE SWOJE DRINKI,
        PIWO etc. Obstawa nic nie pomoże, bo dziewczyna po GHB powie kolesiom spier... i
        z własnej woli wyjdzie ze zbokiem.
        • wesza Re: Dziewczyny uważajcie w klubach i na dyskoteka 09.11.05, 19:39
          Gość portalu: _ napisał(a):

> Ten związek chemiczny to tzw. gamma-hydroksy-maślan (GHB). Kiedyś używany w
          > anestezjologii. Nie ma smaku, nie pachnie. GHB używany do produkcji koktajlu
          > świetnie rozpuszcza się w wodzie. Powoduje podniecenie seksualne, potem
          senność
          > i utratę przytomności. Osoba, która zapada w śpiączkę, nie pamięta, co się z
          ni
          > ą
          > działo. Substancja ta jest popularnym środkiem wykorzystywanym przez
          > gwałcicieli. Zboczeńcy grasujący po pubach i dyskotekach wrzucają nieświadomym
          > kobietom narkotyk do drinków, a potem... robią swoje. PILNUJCIE SWOJE DRINKI,
          > PIWO etc. Obstawa nic nie pomoże, bo dziewczyna po GHB powie kolesiom
          spier...
          > i
          > z własnej woli wyjdzie ze zbokiem.

DLATEGO NAJLEPIEJ JEST KUPOWAC PIWO W BUTELCE ZAWSZE PALCEM MOZNA ZAMKNAC
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka