Dodaj do ulubionych

PRACA MAGISTERSKA -kto pisał , pisze i pocieszy ?

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.10.05, 15:50
witam wszystkich forumowiczów !

Chciałbym sie pożalić i wypłakać na ekranach waszych monitorów .
Do 15 mam oddać prace mag. a ja jestem dopiero w połowie.
Na dodatek większość zawartego tam teksu jest przepisana na żywca z ksiązki.
I się tak zastanawiam czy tak można ?
Jak wy pisaliście prace ? Czy zdąze w ciągu 10 dni urodzić40 stron?
Pocieszcie ! Poradzicie jak zdobyć zapał do napisania tego badziewia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Magister Re: PRACA MAGISTERSKA -kto pisał , pisze i pocies IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 16:02
      Zdążysz. Trzeba siąść i pisać.
    • Gość: Magda Re: PRACA MAGISTERSKA -kto pisał , pisze i pocies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:20
      Witaj wiem co przeżywasz! Ja już obronę mam na szczęście za sobą a oprócz
      napisania mgr miałam pytania z 5 lat studiów, które sie losowało podczas obrony
      i jak trafiłeś w pytanie to miało się szczęście (to były raczej zaganienia niż
      pytania...) Na dodotek za promotora miałam dziadziusia, którego interesowały
      głównie tematy polityczne, historyczne, komuna itp i nie za bardzo orientował
      się w metodologii (a badania było trzeba zrobić porządnie-kierunek tego
      wymagał). Jak ktoś nie zdążył oddać pracy do określonego terminu to zmiana
      promotora bo Profesor już później nie będzie prowadził magistrantów. Do
      spisywania żywcem to chyba każdy tak robi ale dowiedz się od promotora czy
      musisz dawać za kżdym razem przypis (str od do) czy tylko jak cytujesz (zależy
      od promotora...). Acha dziadek jeszcze mówił, że jak ktoś będzie miał niż 120
      stron to to jest za mało... Ja miałam koło 90 stron i pod koniec myślałąm, że
      nie dam już rady i przeniosę termin ale się udało! Trzeba tylko przysiąść!:-/
      Pomyśl, że niedługo będziesz miał mgr w kieszeni i jeszcze zatęsknisz za nauką!
      (to prawda wiem na swoim przykładzie)! POWODZENIA W DALSZYM PISANIU.
      • Gość: hrabinia Re: PRACA MAGISTERSKA -kto pisał , pisze i pocies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:12
        Po co piszesz? Daj sobie siana i do roboty za fizola. Skornie potrafisz napisać
        czegoś tak prostego, to co z ciebie będzie za magister?
    • Gość: Leniwiec Ja też się męczę!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.10.05, 21:30
      Witaj stary! :) Ja też piszę pracę. Obronę najpierw miałem mieć w czerwcu,
      potem w połowie października aż w końcu termin mam ustalony na koniec
      listopada... :)))) Wszystko przez to, że mi się zwyczajnie nie chce pisać tego
      badziewia! Miałem podczas wakacji codziennie pisać po jednej stronie (sam nie
      wierzyłem, że się uda), czyli jak łatwo policzyć teraz miałbym już ponad 90
      stron!!! :o A mam... kilka. Ale co tam, damy radę! Bo kto, jak nie my... Nie
      bój nic. :-D Głowa do góry!! No, a swoją drogą to wolałbym zamiast tej pracy
      jeden duży egzamin. Uczyłbym się tydzień, potem byłoby trochę stresu, ale myk,
      myk i po krzyku... A tak, to przez te moje lenistwo, męczę się z tą magisterką.
      I tylko się nie stresuj - wyluzuj!! Ja własnie otwieram drugie piwko. Twoje
      zdrówko!! Trzym się. Pozdro
      • Gość: adam-student Re: Ja też się męczę!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.10.05, 22:46
        haha . no brakowało mi tego! wszystcy mi na głowe siadają ze nie zdaże , itd!
        ale widze znie nei jestem sam ! to mnie pociesza !
        trzymajcie sie !
        • Gość: vandzia Re: Ja też się męczę!!! IP: 83.147.131.* 03.10.05, 23:02
          Czlowieku!!!40 stron ty pykniesz spokojnie w 4 dni...po 10 stron dziennie-to
          naprawde nie jest duzo..zwlaszcza teraz-w stresie dobrze sie pisze..hihi...wiem
          bo bronilam sie w czerwcu i pisalam po 20 stron dziennie;))
          • Gość: adam-student Re: Ja też się męczę!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.10.05, 23:29
            no tak , ale jak tu pisac jak sie co chwila zagląda na forum ?

;-) dzięki wszystkim !
            • Gość: Trener Re: Nie bądź miękki! IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.10.05, 00:00
              Ja swoją w sześć dni napisałem i poprawiłem. I jeszcze nagrodę dostałem... ;)
    • Gość: xs Re: PRACA MAGISTERSKA -kto pisał , pisze i pocies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 07:28
      Przecież nie każdy musi być magistrem.
      • Gość: adam-student Re: PRACA MAGISTERSKA -kto pisał , pisze i pocies IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.10.05, 14:58
        no tak , nie każdy...ale szkoda by było tych 5 lat ... nie ?
        • Gość: magister Re: PRACA MAGISTERSKA -kto pisał , pisze i pocies IP: *.wroclaw.mm.pl 04.10.05, 19:24
          Wychodzi ci 4 strony dziennie- godzina roboty. Zdążysz. Wstań co dzień o 7.00 i
          pisz do 8.00. Potem masz cały dzień na rozrywkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka