Dodaj do ulubionych

a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ?

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 12:59
oczywiście prokurator i sąd
Obserwuj wątek
    • Gość: ssaczek Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 14:54
      Gość portalu: waza napisał(a):

> oczywiście prokurator i sąd

Daj spokój, czy wiesz jakie by to były koszty. Po Chińsku rozwalić na rynku.
      A tak na marginesie to może rozwalimy wszystkich, którzy próbowali coś robić, bo
      przecie nikt nie jest święty.
      To tak jak a cyganem bijącym żonę:
      -za co bijesz???
      -gdybym wiedział to bym zabił!!!!!
      Pozdro.

• Gość: efka Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 22:50
        Zdrojewski doskonale sam o siebie zadbał i dba nadal - spokojnie.
      • Gość: terka Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 23:34
        No i właśnie. Ja o nim myślę. I co z tego?? Facet musi radzić sobie sam. Kiedyś
        osobiście angażowałam się w jego działalność, bo był to "chyba pierwszy facet"
        który zajął się interesami Wrocka (i chwała mu za to). Nie wnikałam i nie znam
        jego "innej" działalnosci. Myślę, że nie był z niego zły gość i powinien
        zaistnieć. "Ma chyba łeb do inetersów". A w naszych czasach to ważne.
        • Gość: piugv z łbem do interesów to może do prywatnego biznesu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 11:15
          a nie do publicznej kasy ? a co do rynku, to sądzę, że wydano na to
          kilkakrotnie więcej kasy niż było to warte. A przy okazji - ciekawe, kiedy NIK
          i prokuratura wreszcie wejdą do ZDiK-u ?
          • Gość: wędzonka Re: z łbem do interesów to może do prywatnego biznesu IP: 156.24.231.* 25.09.01, 11:33
            Gość portalu: piugv napisał(a):

> a nie do publicznej kasy ? a co do rynku, to sądzę, że wydano na to
            > kilkakrotnie więcej kasy niż było to warte.

A ile? :)

> A przy okazji - ciekawe, kiedy NIK i prokuratura wreszcie wejdą do ZDiK-u ?

Watpie by NIK tam nie zagladal, a prokuratura - jak dojdzie do przestepstwa,
            proste.
          • roberto65 Re: z łbem do interesów to może do prywatnego biznesu 25.09.01, 18:28
            Gość portalu: piugv napisał(a):

> a nie do publicznej kasy ? a co do rynku, to sądzę, że wydano na to
            > kilkakrotnie więcej kasy niż było to warte. A przy okazji - ciekawe, kiedy NIK
            > i prokuratura wreszcie wejdą do ZDiK-u ?

A wiesz ile kosztował remont Rynku, wiesz jakie były w tamtym okresie ceny
            materiałów budowlanych i koszty robocizny, wiesz ile kosztowała wymiana całej
            podziemnej infrastruktury podziemnej. Pewnie nie wiesz, a piszesz że wydano
            wielokrotnie więcej kasy niż było (remont Rynku) to warte...

• Gość: hoho Re: z łbem do interesów to może do prywatnego biznesu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 16:45
            jesli wszyscy sensowni ludzie odejda do biznesu to b e d z i e
            duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa blada
        • Gość: hoho jed Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 16:44
          .jeden z niewielu zawodowych politykow drugiej lini tej faktycznie zarzadzajacej
          w tym naszym kraiku ,<inna> dzailalnosc coz w polsce wszyscy sa dobrze
          poinformowani to taka chorobka po prostu zawodowy gosc i takia cenzurke ma
          wystawiona
    • Gość: detectiv i nie tylko o nim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 11:57
      zdrojewski, protasiewicz, rakowicz (MPEC) i inni za psie pieniądze otrzymali
      udziały w działkach na Mikołaja po kinie Pokój. Ale nie tylko za psie
      pieniądze. Również za kamienice w Rynku i okolicach sprzedane za grosze.
      Ciekawe ile MPEC wziął za kamienicę za kiełbaśniczej ?
    • Gość: postel a Aniszczyk "prywatyzujący" przedszkola IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 12:15
      kiedy wreszcie ktoś się zajmnie dziką "prywatyzacją" przedszkoli ? czy ktoś
      wie, jakie i czy w ogóle są w tym jakieś zasady ? poza koleżeństwem. Może
      gazeta by się tym zajęła ?
    • Gość: krąp nie licz na to IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 12:44
      we wrocku nikt zdrojewskiemu nie podskoczy. być może teraz po wyborach, jak się
      zmieni minister sprawiedliwości. szkoda, że to nie będzie cimoszewicz.
      • Gość: pacman Re: nie licz na to IP: 64.124.150.* 25.09.01, 12:54
        Gość portalu: krąp napisał(a):

> we wrocku nikt zdrojewskiemu nie podskoczy. być może teraz po wyborach, jak się
        >
        > zmieni minister sprawiedliwości. szkoda, że to nie będzie cimoszewicz.

teraz kiedy zwąchał się z Krasoniem, nic im już nie zrobisz, choćby sam lenin
        został ministrem sprawiedliwości
        • Gość: kirkol Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 19:45
          cos wedzonka nie broni swojego idola , a na marginesie ile mogl wyniesc z urzedu
          a ile po nim zostalo.Sadze ze szala raczej przychyli sie na jego plus.I zdroju
          nie nakradl , tylko wsadzil do banku na procent i jak przyjdzie czas to
          wszystkim nam bedzie zylo sie lepiej z samych tylko odsetek
          Pozdro dla milosnikow i przeciwnikow zdroja
          • roberto65 Re: nie licz na to 25.09.01, 19:51
            A za rok miejsce po Zdroju i Hussim zajmie we Wrocku nie kto inny, jak sam Herr
            Krasoń - zwany też "Odstającym Uszolem", no i Wrocław stanie się miastem
            prawdziwie europejskim, wspaniale zarządzanym i wogule same naj naj naj (tak
            cały czas zapowiada Krasoń i jego kacyki z wrocławskiego SLD)...
            ...TYLKO JEDEN ZNAK ZAPYTANIA, CZY KRASOŃ BĘDZIE CHCIAŁ ZREZYGNOWAĆ Z
            POSELSKIEGO CIEPŁEGO STOŁKA NA RZECZ TAK CIĘŻKIEJ PRACY JAK BYCIE PREZYDENTEM
            WROCŁAWIA ???
            • Gość: Repa Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 19:53
              Nie wątpie, bo przecież każdy chce postawić sobie pare pomników za życia jak
              zdrojo... proponuje przenieść mu ta ohydna fontanne do ogródka (oczywiście na
              jego koszt)
            • kirkol Re: nie licz na to 25.09.01, 19:53
              witaj Roberto , czy nie znasz powiedzonka templariuszy : tam serce twoje gdzie -
              i nowszy dodatek - gdzie kasy wiecej
              pozdro
              • roberto65 Re: nie licz na to 25.09.01, 20:05
                kirkol napisał(a):

> witaj Roberto , czy nie znasz powiedzonka templariuszy : tam serce twoje gdzie
                > -
                > i nowszy dodatek - gdzie kasy wiecej
                > pozdro

Witam Forumowiczu Kirkol - przez te zabawy kilku osób na tym forum z podszywaniem
                sie pod innych i wpisywaniem się pod wieloma nickami nawet nie zauważyłem w tym
                gąszczu postów, że nareszcie, po dłuższej nieobecności znów powróciłeś na nasze
                Forum...

Witam i pozdrawiam serdecznie !
                • roberto65 Re: WITAJ FORUMOWICZU KIRKOL ................................. 25.09.01, 20:06
                  roberto65 napisał(a):

> kirkol napisał(a):
                  >
                  > > witaj Roberto , czy nie znasz powiedzonka templariuszy : tam serce twoje g
                  > dzie
                  > > -
                  > > i nowszy dodatek - gdzie kasy wiecej
                  > > pozdro
                  >
                  >
                  > Witam Forumowiczu Kirkol - przez te zabawy kilku osób na tym forum z podszywani
                  > em
                  > sie pod innych i wpisywaniem się pod wieloma nickami nawet nie zauważyłem w tym
                  >
                  > gąszczu postów, że nareszcie, po dłuższej nieobecności znów powróciłeś na nasze
                  >
                  > Forum...
                  >
                  > Witam i pozdrawiam serdecznie !

• Gość: ssaczek Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 19:53
            Gość portalu: kirkol napisał(a):

> cos wedzonka nie broni swojego idola , a na marginesie ile mogl wyniesc z urzed
            > u
            > a ile po nim zostalo.Sadze ze szala raczej przychyli sie na jego plus.I zdroju
            > nie nakradl , tylko wsadzil do banku na procent i jak przyjdzie czas to
            > wszystkim nam bedzie zylo sie lepiej z samych tylko odsetek
            > Pozdro dla milosnikow i przeciwnikow zdroja

Daleko mi do jednych i drugich, mam tylko szacunek do tego co zrobiono we Wrocku
            (na tle innych miast) i wiem jak ciężko się pracuje z ludźmi, tym bardziej gdy
            wszyscy patrzą na ręce i efekty.

• kirkol Re: nie licz na to 25.09.01, 20:02
              zawisci ci u nas dostatek , i fakt ze efekty dzialalnosci widac , ale ile
              darmowego tematu maja ludzie piszac na gostka ktoremu i tak to powiewa.
              pozdro
              • Gość: wędzonka Re: nie licz na to IP: 156.24.231.* 25.09.01, 20:05
                kirkol napisał(a):

> zawisci ci u nas dostatek , i fakt ze efekty dzialalnosci widac , ale ile
                > darmowego tematu maja ludzie piszac na gostka ktoremu i tak to powiewa.
                > pozdro

Ile? Sam rzekles: dostatek! :)
                • Gość: ssaczek Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:08
                  Ciekaw jestem czym mogą się wykazać ci wszyscy ktytykujący z taką energią.
                  Czy tylko gadką?????
                  • Gość: hoho Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 16:48
                    Gość portalu: ssaczek napisał(a):

> Ciekaw jestem czym mogą się wykazać ci wszyscy ktytykujący z taką energią.
                    > Czy tylko gadką?????
                    > glownie gadka taka kawiarniana gadka to cecha dupkow ssaczku ktos dla kogo
                    decyzja zycia byko to czy kupic telewizor czy pralke zawsze bedzie tak nyslal jak
                    ci powyzej ssaczku pozdro
            • Gość: Repa Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:02
              Nie wątpie, bo przecież każdy chce postawić sobie pare pomników za życia jak
              zdrojo... proponuje przenieść mu ta ohydna fontanne do ogródka (oczywiście na
              jego koszt)

• Gość: wędzonka Re: nie licz na to IP: 156.24.231.* 25.09.01, 19:56
            Gość portalu: kirkol napisał(a):

> cos wedzonka nie broni swojego idola , a na marginesie ile mogl wyniesc z urzed
            > u

Przepraszam Kirkolku, ale przed czym? :)

> a ile po nim zostalo.Sadze ze szala raczej przychyli sie na jego plus.I zdroju
            > nie nakradl , tylko wsadzil do banku na procent i jak przyjdzie czas to
            > wszystkim nam bedzie zylo sie lepiej z samych tylko odsetek
            > Pozdro dla milosnikow i przeciwnikow zdroja

• Gość: olo roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 20:05
              • Gość: wędzonka Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: 156.24.231.* 25.09.01, 20:06
                Gość portalu: olo napisał(a):

To nie my, to Kirkol! :)
              • roberto65 Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:08
                Sportowo Olo, sportowo, sprawdzam jeszcze kilka wątków (bo wczesniej niz
                zdążyłem do nich zaglądnąć) i zaraz zmykam do pracy nad projektem, co jest
                równoznaczne z powiedzeniem na dziś DOBRANOC Forumowiczom i naszemu Forum...
                • Gość: Repa Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:10
                  a co projektujesz łosiu??? atak na palestynę??
                  • kirkol Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:14
                    Wedzonko , kiedys byles lojalnym obronca zdroja i dla tego pozwolilem sobie na
                    taki text.
                    pozdro
                    • Gość: wędzonka Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: 156.24.231.* 25.09.01, 20:31
                      kirkol napisał(a):

> Wedzonko , kiedys byles lojalnym obronca zdroja i dla tego pozwolilem sobie na
                      > taki text.
                      > pozdro

Zawsze i wszedzie, Kirkol, tylko nie widze tu zadnych sensownych zarzutow! :)
                      Wprawdzie obawiam sie ze z odejsciem Zdroja odchodza tluste czasy dla Wroclawia,
                      ale moze nie bedzie tak zle skoro bedzie w sejmie. Moze uda mu sie i tam cos
                      zdzialac, mimo tej egzotycznej konfiguracji.

Pozdrawiam!
                  • kirkol Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:17
                    Repo odbudowa NY jest naszym naczelnym celem , i Roberto wziol sobie do serca
                    pozdro
                    kiedys kolo jednostki wojskowej wisial transparent z haslem :do celu trafiaj
                    pierwszym pociskiem
                    pod spodem : twoim celem socjalistyczna polska
                    • Gość: Repa Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:22
                      Ja tam NY odbudowywac nie mam zamiaru, mam inne sprawy na głowie... musze iść
                      do lodówki po pifko ;)
                      • kirkol Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:25
                        zrobiles mi smaka , ale mam brofarka w lodowce i kefirek w sobie .Polaczenie
                        gorsze od atomowki
                        • Gość: Repa Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:30
                          Uważaj na sraczke ;)
                  • roberto65 Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:48
                    Gość portalu: Repa napisał(a):

> a co projektujesz łosiu??? atak na palestynę??

Coś, czego Ty nigdy nie będziesz w stanie zaprojektować...

• Gość: olo Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: 213.76.92.* 26.09.01, 09:38
                      roberto, i po co to zadęcie, i tak stracisz robotę
                      • roberto65 Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 26.09.01, 22:32
                        Robotę (w Polsce, bo za granicą np w Berlinie to nigdy nie będzie raczej
                        możliwe), to stracę jak zagraniczni inwestorzy przestaną inwestować swoje $ i
                        DM w nowe biurowce, centra handlowe, rozrywkowe itd...
                        • Gość: kozdraś Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:28
                          i kotki i pieski
                        • Gość: pcimcia Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:32
                          roberto65 napisał(a):

> Robotę (w Polsce, bo za granicą np w Berlinie to nigdy nie będzie raczej
                          > możliwe), to stracę jak zagraniczni inwestorzy przestaną inwestować swoje $ i
                          > DM w nowe biurowce, centra handlowe, rozrywkowe itd...

kurcze, ale masz fajnie, chyba każdy ci zazdrości, co ? tyle pieniedzy, kontakty
                          międzynarodowe, to jest życie........

• Gość: hrabiaa Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.eu.org 07.10.01, 16:50
                            Myślę i myślę o Zdrojewskim, a on tymczasem robi karierę. Chyba przestanę mu
                            przekazywać telepatyczną moc.
                            • Gość: wędzonka Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: 156.24.231.* 07.10.01, 20:41
                              Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Myślę i myślę o Zdrojewskim, a on tymczasem robi karierę. Chyba przestanę mu
                              > przekazywać telepatyczną moc.

Hrabio, przykro patrzec jak cierpisz...
    • Gość: q Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 14:25
      q

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka