Gość: waza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 12:59 oczywiście prokurator i sąd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ssaczek Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 14:54 Gość portalu: waza napisał(a): > oczywiście prokurator i sąd Daj spokój, czy wiesz jakie by to były koszty. Po Chińsku rozwalić na rynku. A tak na marginesie to może rozwalimy wszystkich, którzy próbowali coś robić, bo przecie nikt nie jest święty. To tak jak a cyganem bijącym żonę: -za co bijesz??? -gdybym wiedział to bym zabił!!!!! Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 22:50 Zdrojewski doskonale sam o siebie zadbał i dba nadal - spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.01, 23:34 No i właśnie. Ja o nim myślę. I co z tego?? Facet musi radzić sobie sam. Kiedyś osobiście angażowałam się w jego działalność, bo był to "chyba pierwszy facet" który zajął się interesami Wrocka (i chwała mu za to). Nie wnikałam i nie znam jego "innej" działalnosci. Myślę, że nie był z niego zły gość i powinien zaistnieć. "Ma chyba łeb do inetersów". A w naszych czasach to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piugv z łbem do interesów to może do prywatnego biznesu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 11:15 a nie do publicznej kasy ? a co do rynku, to sądzę, że wydano na to kilkakrotnie więcej kasy niż było to warte. A przy okazji - ciekawe, kiedy NIK i prokuratura wreszcie wejdą do ZDiK-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: z łbem do interesów to może do prywatnego biznesu IP: 156.24.231.* 25.09.01, 11:33 Gość portalu: piugv napisał(a): > a nie do publicznej kasy ? a co do rynku, to sądzę, że wydano na to > kilkakrotnie więcej kasy niż było to warte. A ile? :) > A przy okazji - ciekawe, kiedy NIK i prokuratura wreszcie wejdą do ZDiK-u ? Watpie by NIK tam nie zagladal, a prokuratura - jak dojdzie do przestepstwa, proste. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: z łbem do interesów to może do prywatnego biznesu 25.09.01, 18:28 Gość portalu: piugv napisał(a): > a nie do publicznej kasy ? a co do rynku, to sądzę, że wydano na to > kilkakrotnie więcej kasy niż było to warte. A przy okazji - ciekawe, kiedy NIK > i prokuratura wreszcie wejdą do ZDiK-u ? A wiesz ile kosztował remont Rynku, wiesz jakie były w tamtym okresie ceny materiałów budowlanych i koszty robocizny, wiesz ile kosztowała wymiana całej podziemnej infrastruktury podziemnej. Pewnie nie wiesz, a piszesz że wydano wielokrotnie więcej kasy niż było (remont Rynku) to warte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: z łbem do interesów to może do prywatnego biznesu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 16:45 jesli wszyscy sensowni ludzie odejda do biznesu to b e d z i e duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupa blada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho jed Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 16:44 .jeden z niewielu zawodowych politykow drugiej lini tej faktycznie zarzadzajacej w tym naszym kraiku ,<inna> dzailalnosc coz w polsce wszyscy sa dobrze poinformowani to taka chorobka po prostu zawodowy gosc i takia cenzurke ma wystawiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detectiv i nie tylko o nim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 11:57 zdrojewski, protasiewicz, rakowicz (MPEC) i inni za psie pieniądze otrzymali udziały w działkach na Mikołaja po kinie Pokój. Ale nie tylko za psie pieniądze. Również za kamienice w Rynku i okolicach sprzedane za grosze. Ciekawe ile MPEC wziął za kamienicę za kiełbaśniczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postel a Aniszczyk "prywatyzujący" przedszkola IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 12:15 kiedy wreszcie ktoś się zajmnie dziką "prywatyzacją" przedszkoli ? czy ktoś wie, jakie i czy w ogóle są w tym jakieś zasady ? poza koleżeństwem. Może gazeta by się tym zajęła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krąp nie licz na to IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 12:44 we wrocku nikt zdrojewskiemu nie podskoczy. być może teraz po wyborach, jak się zmieni minister sprawiedliwości. szkoda, że to nie będzie cimoszewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacman Re: nie licz na to IP: 64.124.150.* 25.09.01, 12:54 Gość portalu: krąp napisał(a): > we wrocku nikt zdrojewskiemu nie podskoczy. być może teraz po wyborach, jak się > > zmieni minister sprawiedliwości. szkoda, że to nie będzie cimoszewicz. teraz kiedy zwąchał się z Krasoniem, nic im już nie zrobisz, choćby sam lenin został ministrem sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 19:45 cos wedzonka nie broni swojego idola , a na marginesie ile mogl wyniesc z urzedu a ile po nim zostalo.Sadze ze szala raczej przychyli sie na jego plus.I zdroju nie nakradl , tylko wsadzil do banku na procent i jak przyjdzie czas to wszystkim nam bedzie zylo sie lepiej z samych tylko odsetek Pozdro dla milosnikow i przeciwnikow zdroja Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: nie licz na to 25.09.01, 19:51 A za rok miejsce po Zdroju i Hussim zajmie we Wrocku nie kto inny, jak sam Herr Krasoń - zwany też "Odstającym Uszolem", no i Wrocław stanie się miastem prawdziwie europejskim, wspaniale zarządzanym i wogule same naj naj naj (tak cały czas zapowiada Krasoń i jego kacyki z wrocławskiego SLD)... ...TYLKO JEDEN ZNAK ZAPYTANIA, CZY KRASOŃ BĘDZIE CHCIAŁ ZREZYGNOWAĆ Z POSELSKIEGO CIEPŁEGO STOŁKA NA RZECZ TAK CIĘŻKIEJ PRACY JAK BYCIE PREZYDENTEM WROCŁAWIA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repa Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 19:53 Nie wątpie, bo przecież każdy chce postawić sobie pare pomników za życia jak zdrojo... proponuje przenieść mu ta ohydna fontanne do ogródka (oczywiście na jego koszt) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkol Re: nie licz na to 25.09.01, 19:53 witaj Roberto , czy nie znasz powiedzonka templariuszy : tam serce twoje gdzie - i nowszy dodatek - gdzie kasy wiecej pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: nie licz na to 25.09.01, 20:05 kirkol napisał(a): > witaj Roberto , czy nie znasz powiedzonka templariuszy : tam serce twoje gdzie > - > i nowszy dodatek - gdzie kasy wiecej > pozdro Witam Forumowiczu Kirkol - przez te zabawy kilku osób na tym forum z podszywaniem sie pod innych i wpisywaniem się pod wieloma nickami nawet nie zauważyłem w tym gąszczu postów, że nareszcie, po dłuższej nieobecności znów powróciłeś na nasze Forum... Witam i pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: WITAJ FORUMOWICZU KIRKOL ................................. 25.09.01, 20:06 roberto65 napisał(a): > kirkol napisał(a): > > > witaj Roberto , czy nie znasz powiedzonka templariuszy : tam serce twoje g > dzie > > - > > i nowszy dodatek - gdzie kasy wiecej > > pozdro > > > Witam Forumowiczu Kirkol - przez te zabawy kilku osób na tym forum z podszywani > em > sie pod innych i wpisywaniem się pod wieloma nickami nawet nie zauważyłem w tym > > gąszczu postów, że nareszcie, po dłuższej nieobecności znów powróciłeś na nasze > > Forum... > > Witam i pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 19:53 Gość portalu: kirkol napisał(a): > cos wedzonka nie broni swojego idola , a na marginesie ile mogl wyniesc z urzed > u > a ile po nim zostalo.Sadze ze szala raczej przychyli sie na jego plus.I zdroju > nie nakradl , tylko wsadzil do banku na procent i jak przyjdzie czas to > wszystkim nam bedzie zylo sie lepiej z samych tylko odsetek > Pozdro dla milosnikow i przeciwnikow zdroja Daleko mi do jednych i drugich, mam tylko szacunek do tego co zrobiono we Wrocku (na tle innych miast) i wiem jak ciężko się pracuje z ludźmi, tym bardziej gdy wszyscy patrzą na ręce i efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkol Re: nie licz na to 25.09.01, 20:02 zawisci ci u nas dostatek , i fakt ze efekty dzialalnosci widac , ale ile darmowego tematu maja ludzie piszac na gostka ktoremu i tak to powiewa. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: nie licz na to IP: 156.24.231.* 25.09.01, 20:05 kirkol napisał(a): > zawisci ci u nas dostatek , i fakt ze efekty dzialalnosci widac , ale ile > darmowego tematu maja ludzie piszac na gostka ktoremu i tak to powiewa. > pozdro Ile? Sam rzekles: dostatek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:08 Ciekaw jestem czym mogą się wykazać ci wszyscy ktytykujący z taką energią. Czy tylko gadką????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 16:48 Gość portalu: ssaczek napisał(a): > Ciekaw jestem czym mogą się wykazać ci wszyscy ktytykujący z taką energią. > Czy tylko gadką????? > glownie gadka taka kawiarniana gadka to cecha dupkow ssaczku ktos dla kogo decyzja zycia byko to czy kupic telewizor czy pralke zawsze bedzie tak nyslal jak ci powyzej ssaczku pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repa Re: nie licz na to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:02 Nie wątpie, bo przecież każdy chce postawić sobie pare pomników za życia jak zdrojo... proponuje przenieść mu ta ohydna fontanne do ogródka (oczywiście na jego koszt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: nie licz na to IP: 156.24.231.* 25.09.01, 19:56 Gość portalu: kirkol napisał(a): > cos wedzonka nie broni swojego idola , a na marginesie ile mogl wyniesc z urzed > u Przepraszam Kirkolku, ale przed czym? :) > a ile po nim zostalo.Sadze ze szala raczej przychyli sie na jego plus.I zdroju > nie nakradl , tylko wsadzil do banku na procent i jak przyjdzie czas to > wszystkim nam bedzie zylo sie lepiej z samych tylko odsetek > Pozdro dla milosnikow i przeciwnikow zdroja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: 156.24.231.* 25.09.01, 20:06 Gość portalu: olo napisał(a): To nie my, to Kirkol! :) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:08 Sportowo Olo, sportowo, sprawdzam jeszcze kilka wątków (bo wczesniej niz zdążyłem do nich zaglądnąć) i zaraz zmykam do pracy nad projektem, co jest równoznaczne z powiedzeniem na dziś DOBRANOC Forumowiczom i naszemu Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repa Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:10 a co projektujesz łosiu??? atak na palestynę?? Odpowiedz Link Zgłoś
kirkol Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:14 Wedzonko , kiedys byles lojalnym obronca zdroja i dla tego pozwolilem sobie na taki text. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: 156.24.231.* 25.09.01, 20:31 kirkol napisał(a): > Wedzonko , kiedys byles lojalnym obronca zdroja i dla tego pozwolilem sobie na > taki text. > pozdro Zawsze i wszedzie, Kirkol, tylko nie widze tu zadnych sensownych zarzutow! :) Wprawdzie obawiam sie ze z odejsciem Zdroja odchodza tluste czasy dla Wroclawia, ale moze nie bedzie tak zle skoro bedzie w sejmie. Moze uda mu sie i tam cos zdzialac, mimo tej egzotycznej konfiguracji. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kirkol Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:17 Repo odbudowa NY jest naszym naczelnym celem , i Roberto wziol sobie do serca pozdro kiedys kolo jednostki wojskowej wisial transparent z haslem :do celu trafiaj pierwszym pociskiem pod spodem : twoim celem socjalistyczna polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repa Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:22 Ja tam NY odbudowywac nie mam zamiaru, mam inne sprawy na głowie... musze iść do lodówki po pifko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kirkol Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:25 zrobiles mi smaka , ale mam brofarka w lodowce i kefirek w sobie .Polaczenie gorsze od atomowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Repa Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.01, 20:30 Uważaj na sraczke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 25.09.01, 20:48 Gość portalu: Repa napisał(a): > a co projektujesz łosiu??? atak na palestynę?? Coś, czego Ty nigdy nie będziesz w stanie zaprojektować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: 213.76.92.* 26.09.01, 09:38 roberto, i po co to zadęcie, i tak stracisz robotę Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo 26.09.01, 22:32 Robotę (w Polsce, bo za granicą np w Berlinie to nigdy nie będzie raczej możliwe), to stracę jak zagraniczni inwestorzy przestaną inwestować swoje $ i DM w nowe biurowce, centra handlowe, rozrywkowe itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozdraś Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:28 i kotki i pieski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcimcia Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:32 roberto65 napisał(a): > Robotę (w Polsce, bo za granicą np w Berlinie to nigdy nie będzie raczej > możliwe), to stracę jak zagraniczni inwestorzy przestaną inwestować swoje $ i > DM w nowe biurowce, centra handlowe, rozrywkowe itd... kurcze, ale masz fajnie, chyba każdy ci zazdrości, co ? tyle pieniedzy, kontakty międzynarodowe, to jest życie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: *.eu.org 07.10.01, 16:50 Myślę i myślę o Zdrojewskim, a on tymczasem robi karierę. Chyba przestanę mu przekazywać telepatyczną moc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: roberto wędzony, nie zmieniaj tematu na zdroja, to niesportowo IP: 156.24.231.* 07.10.01, 20:41 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Myślę i myślę o Zdrojewskim, a on tymczasem robi karierę. Chyba przestanę mu > przekazywać telepatyczną moc. Hrabio, przykro patrzec jak cierpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: a może wreszcie ktos pomyślałby o zdrojewskim ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 14:25 q Odpowiedz Link Zgłoś