Gość: Abnegat IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 18:48 Szanowny pan Krawczyk ma kilka byle jakich knajpek (nie wiem ile trudno się doliczyć), a jeżdzi super wozem ! Truje ludzi i się na nich wzbogaca niemiłosiernie. O co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irek 35 Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 15:28 Kiepskie knajpy.Szkoda miejsca na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: 156.24.231.* 25.09.01, 15:49 Gość portalu: Abnegat napisał(a): > Szanowny pan Krawczyk ma kilka byle jakich knajpek > (nie wiem ile trudno się doliczyć), a jeżdzi super wozem ! > Truje ludzi i się na nich wzbogaca niemiłosiernie. > O co chodzi ? O co chodzi to pewnie wyjasni policja jak ten Krawczyk poprosi o zlokalizowanie Twojego IP :)) A propos, ktore to knajpy? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Restauracje Józefa Krawczyka 27.09.01, 23:03 Gość portalu: Abnegat napisał(a): > Szanowny pan Krawczyk ma kilka byle jakich knajpek > (nie wiem ile trudno się doliczyć), a jeżdzi super wozem ! > Truje ludzi i się na nich wzbogaca niemiłosiernie. > O co chodzi ? ...ANTYREKLAMA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Restauracje Józefa Krawczyka 27.09.01, 23:33 Truja we wiekszosci knajp. Kto zacz ten Krawczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 00:55 Tak jest!Co to za Krawczyk.Nazwy miejsc trucia.Czym on truje.Lista ofiar J.Krawczyka.Wspolnicy zbrodni,J.Krawczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Restauracje Józefa Krawczyka 28.09.01, 00:58 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Tak jest!Co to za Krawczyk.Nazwy miejsc trucia.Czym on truje.Lista ofiar > J.Krawczyka.Wspolnicy zbrodni,J.Krawczyka. Pan Krawczyk jest jednym z potentatów wrocławskiego "restauratorstwa", posiada kilka ekskluzywnych restauracji w centrum... Jedzonko takie sobie - ani dobre ani złe, średnie... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: 156.24.231.* 28.09.01, 00:58 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > Tak jest!Co to za Krawczyk.Nazwy miejsc trucia.Czym on truje.Lista ofiar > J.Krawczyka.Wspolnicy zbrodni,J.Krawczyka. ...i lista powiazan z ben Ladenem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 01:07 I Ali Agca.! Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Restauracje Józefa Krawczyka 28.09.01, 01:32 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > I Ali Agca.! I Mariuszem, ps. Milano, narzeczonym Alicji z BB1. A serio: znam prawie wszystkie knajpy Krawczyka oprócz tych nowych w Galerii. Więcej - w Guinessie świętowałam swoje wesele. Było nieźle, choć kelnerzy zwinęli niewypitą wódzię. Kilka nocy Sylwestrowych też spędziłam w Guinessie oraz "Pod Jeleniem". Ostatnią "Pod Jeleniem" będę długo pamiętać - doczepiła się do mnie starsza parka - chcieli mnie zaciągnąć do swojego mieszkania na gruppensex, nie bacząc, że byłam w towarzystwie męża, szwagra i szwagierki. Potem na Rynku młodociani nalewali z butelki mocz do kieliszków (mieli ubaw jak ludzie nastawiali kieliszki, ja na szczęście miałam pełny i nie podstawiłam). Potem w oknie w okolicy Pizzy Hut jakaś laska robiła steap-tease, ale nie skończyła, bo pojawił się jej fagas i zasłonił okno. Na koniec spotkana na Rynku obrzygana dziewczyna okazała się moją studentką i zaczęła mnie ściskać i całować życząc szczęśliwego nowego roku. Ależ odbiegłam od tematu!!! Wracając do Krawczyka - dobrze się jada w Sukiennicach, Pod Jeleniem jest dobry pstrąg i sałatka ziemniaczana (oraz żeberka na miodzie!). Z racji częstego bywania no i mojego wesela poznałam też dobrze żonę Krawczyka. Ale już milczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: 156.24.231.* 28.09.01, 01:43 isis! napisał(a): > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > I Ali Agca.! > > I Mariuszem, ps. Milano, narzeczonym Alicji z BB1. > A serio: znam prawie wszystkie knajpy Krawczyka oprócz tych nowych w Galerii. > Więcej - w Guinessie świętowałam swoje wesele. Było nieźle, choć kelnerzy zwinę > li > niewypitą wódzię. Kilka nocy Sylwestrowych też spędziłam w Guinessie oraz "Pod > Jeleniem". Ostatnią "Pod Jeleniem" będę długo pamiętać - doczepiła się do mnie > starsza parka - chcieli mnie zaciągnąć do swojego mieszkania na gruppensex, nie > > bacząc, że byłam w towarzystwie męża, szwagra i szwagierki. Potem na Rynku > młodociani nalewali z butelki mocz do kieliszków (mieli ubaw jak ludzie > nastawiali kieliszki, ja na szczęście miałam pełny i nie podstawiłam). Potem w > oknie w okolicy Pizzy Hut jakaś laska robiła steap-tease, ale nie skończyła, bo > > pojawił się jej fagas i zasłonił okno. Na koniec spotkana na Rynku obrzygana > dziewczyna okazała się moją studentką i zaczęła mnie ściskać i całować życząc > szczęśliwego nowego roku. Ależ odbiegłam od tematu!!! Wracając do Krawczyka - > dobrze się jada w Sukiennicach, Pod Jeleniem jest dobry pstrąg i sałatka > ziemniaczana (oraz żeberka na miodzie!). Z racji częstego bywania no i mojego > wesela poznałam też dobrze żonę Krawczyka. Ale już milczę. A niech to! Skoro tak to czy w ogole jakas knajpa nie nalezy do niego? Jakby wszystkie knajpy w Rynku byly w jednej kieszeni to przyznam ze poczulbym sie dziwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 01:43 Czyli wracajac do zalozyciela watku.Krawczyk nie zarabia na otrutych.Nie przejmuje ich majatku, pomijajac czesc pozostawiana przez ofiary dobrowolnie.Co do wozu, na pewno nie jezdzi fura bardziej wariacka, niz b.wlasciciel b."Dworu Wazow".(czerwone,liftowane, BMW 850 "King". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 01:58 Wszystkie knajpy???Ta malutka na Januszewickiej rog Jesionwej tez?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guilty Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: 212.160.147.* 28.09.01, 16:16 Chodzi Ci chyba o Wiktora (czy jakoś tak) przy Januszowickiej niedaleko Jaworowej. Nie, ta chyba nie jest Krawczyka, za niski standart. pozdrawiam p.s. polecam sandacza ze szpinakiem w Columbusie, kosztuje chyba ok. 26 zł i jest PYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 12:38 Gość portalu: Guilty napisał(a): > Chodzi Ci chyba o Wiktora (czy jakoś tak) przy Januszowickiej niedaleko > Jaworowej. Nie, ta chyba nie jest Krawczyka, za niski standart. > pozdrawiam > p.s. polecam sandacza ze szpinakiem w Columbusie, kosztuje chyba ok. 26 zł i > jest PYCHA nie wiem czy sobie podjecie w kolumbusie, bo zamknął go urząd skarbowy Tłumaczyli się, że mają awarię energii elektrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 02.10.01, 23:18 O Victora mi mi chodzilo, niekrepujaco schowany na uboczu jest.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Krawczyk , auto , jedzenie . IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 15:53 Co wam przeszkadza , Krawczyk , jego auto ,czy jedzenie . Nie wiem czy bylem kiedys w lokalu Krawczyka ale moze tak , pamietam lokale w ktorych kiepsko sie je i te w ktorych dobrze sie je , sa tez lokale drogie i tanie , oraz te w ktorych dostaje sie w morde , ktore sa Krawczyka to mi wsi rawno . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 23:34 Nie wiem jakim ten facet jeżdzi samochodem I g.... mnie to obchodzi, skoro go na to stać. Jego firma przyjeżdzała do nas z kanapkami i jakimś tam zarciem. Wszystko jest ok. Podobno mają zmienic firmę. Dam wm znać jak to smakuje. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.wroc.gazeta.pl 04.10.01, 18:14 Mnie te restauracje bola, bo uwielbiam ryby, a u Krawczyka smazyc ryb nie umieja. Najpierw probowalam jego rybnej w rynku - dostalam cos pólsurowego Potem probowalam z grilla w Galerii Dominikanskiej - pierwsz raz bylo pyszne i juz chcialam odszczekiwac, i zalowac, ze po pierwszym rozczarowaniu juz wiecej do rybnej nie zajrzalam. Niestety powtorka w Galerii Dominikanskiej wypadla fatalnie. Jedyny facet, ktory dobrze robi ryby w tym miescie, to ten z baraczku przy pl. 1 maja, to sie chyba Krab nazywa. Wystroj wnetrza niestety nie ten. Czemu facet, ktory od lat perfekcyjnie smazy ryby, nie moze zrobic na tym kasy i miec kanjpy z podswietlanymi akwariami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: 156.24.231.* 06.10.01, 15:57 Gość portalu: dino napisał(a): > ten. Czemu facet, ktory od lat perfekcyjnie smazy ryby, nie moze zrobic na tym > kasy i miec kanjpy z > podswietlanymi akwariami? Wiesz, moze pod maska spokojnego smazyciela kryje sie niepohamowany utracjusz? :) Ale prawda jest tez ze pierwsze slysze o tej knajpie, wiec zapisze sobie w notesie i zajrze tam przy najblizszej okazji. Lubie smazone rybki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: 10.40.65.* 08.10.01, 19:23 Wedzonko, samcznego Ci życzę. Miło spotkać bratnią duszę. Co tam Krawczyk. Napiszcie gdzie dają dobrze zrobione ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 08.10.01, 19:29 Nomen Omen Krzysztof Krawczyk lubial jadac rybke w "Kambuzie" na Ruskiej.Gdzie czestym gosciem byl rowniez p.Hunko aktor.Radiowy Pukalko ze Studia 202.Pozdrowienia dla pani Iwonki. Odpowiedz Link Zgłoś
smieciarz Re: Restauracje Józefa Krawczyka 30.10.01, 02:22 jak u juzka cos na smietniku lezy to nawet pies co jest przybleda nie hce ruszyc.powoncha morde tak wykrzywi i obsika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.01, 16:40 rozumiem ,że to wszystko jajca, ale pluje się tu na człowieka, którego zna być może tylko ten, który rozpoczął ten temat. faktycznie w knajpach jest w tej chwili średnio, ale głównie dlatego, że ich właściciel nie jest w stanie przypilnować swoich leniwych pracowników, kradnących czasem wprost przy klientach. pamiętam zachwyty prasy po otwarciu pierwszego pubu Krawczyka i uwagę dziennikarza, że p. Krawczyk osobiście co godzinę sprawdza czystośc toalet. dziś wolę załtwiać potrzeby fizjologiczne daleko od jego przybytków, jednakże nie może to wpływać na zdolność oceny sytuacji : facet z pewnością zapracował na sukces biznesowy przez lata ryzykując swoim majątkiem i ciężko pracując, w odróżnieniu od wielu innych "biznesmenów", także właścicieli ulubionych przez was knajpek rynkowych. Wszystko, co tutaj do tej pory można przeczytać, to typowy polski bigos, pełen bezinteresownej zawiści i frustracji pochodzącej z własnej niemocy. proponuje każdemu z dyskutantów otworzyć knajpę w Rynku i spróbować swoich sił. jeśli nie, to zanim się kogoś obrzyga, włączyć w głowie trudny proces myślenia. to naprawdę nie boli. w jednym jest racja : większośc knajp Krawczyka warto omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supereme Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.11.01, 19:32 Jest ich kilka nawet w galerii dwie... Ja tylko wiem jak tam się pracuje... Nigdy tam nie jadłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy można ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.11.01, 14:55 ... byc zazdrosnym. Ale żeby zaraz na forum? Nickname tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jab Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.01, 08:46 a wiecie gdzie daja najlepszy gyros z frytkami lub ryzem z pyszna surówką z białej kapustki? Ślinka mi leci na samą myśl. Legnicka 52 i Skłodowskiej. Wiem, że bycie Arabem w dzisiejszych czasach nie jest łatwe, ale właściciele tych knajpek nieźle sobie radzą. W porze obiadowej długo trzeba czekać na stolik. Zawsze można wziąć na wynos. Rybkę smarzą też całkiem fajnie. Poza tym są sympatyczni. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: 62.8.156.* 09.11.01, 10:20 Nie rozumiem. Ten Krawczyk to jakiś Arab? I co Arabowie mają wspólnego z gyrosem? Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 12:45 Oj! Nie wiem co Arabowie mają wspólnego z Krawczykiem, ale wiem, że ci, którzy prowadzą te dwie knajpki się naprawdę starają, i że warto spróbować dobry obiadek u nich zjeść. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Restauracje Józefa Krawczyka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 20:16 Tak to prawda tam jest najlepszy Gyros w mieście. Aczkolwiek bar Petra (na Legnickiej) był znacznie lepszy w starym miejscu, niestety ktoś pozazdrościł sukcesu i Panów Syryjczuków wysadził w powietrze (dosłownie) teraz to ci sami ludzie prowadzą bar kilka metrów dalej ale już się tak bardzo nie przykładają. Natomiast na Skłowdowskiej McFalafel to istna rewelacja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś