mimi1974 14.10.05, 10:14 Witajcie,jestem chwile po trzydziestce,mam dwoch synkow (1 rok i 3 lata),koncze studia filologiczne,szukam mam o podobnych doswiadczeniach,koniecznie z poczuciem humoru:)Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiamama2 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 14.10.05, 13:58 No to witam! ja również jestem ze Świdnicy i również mam dwa robaczki. Tylko parkę. 1,8mieś i 3 latka. Moje GG 7691859 Odpowiedz Link Zgłoś
mstawarz Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 14.10.05, 20:57 Hej, ja wprawdzie mieszkam we Wrocku, ale jestem bardzo zwiazana ze Świdnica, w kazdy weekend goszcze w swym rodzinnym pieknym miescie. Jestem mama 26 miesiecznego Tymcia. Serdecznie pozdrawiam Swidniczanki, obecne i byle:))) Dorotka Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 21.10.05, 15:43 no hejka:) a ja za tydzien przeprowadzam sie do świdnicy na stale:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamama2 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 24.10.05, 12:59 No to miło powitać nową mam w Świdnicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 24.10.05, 13:07 a witam witam,tylko Swidnicy ja kompletnie nie znam.Wiem tylko gdzie jest moje osiedle:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamama2 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 24.10.05, 13:18 Świdnica znowu nie jest taka duża! Spokojnie poznasz. A co cię sprowadza do naszego pięknego miasta? Jak masz ochotę pogadać czekam na emila. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 25.10.05, 11:31 praca meza...nowe mieszkanie:) jeszcze tylko kilak dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamama2 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 25.10.05, 14:10 Pierwsze słyszę, żeby ktoś do Ś-cy sprowadzał się ze względu na pracę! Musi być rzeczywiście niezła! Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 25.10.05, 14:50 jednak w Strefie powstało i powstaje duzo miejsc pracy i wiele osób tutaj decyduje sie pracowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 08.11.05, 10:54 Czesc Dziewczyny, my tez rozwazamy opcje przeprowadzki wlasnie do Swidnicy. Maz dostal interesujaca propozycje pracy. Mamy 21-miesiecznego synka :-) Tylko ze ja, podobnie jak kolezanka nic nie wiem na temat tego miasta. Musielibysmy wszystko zaczynac od poczatku: mieszkanie, znajomosci, przedszkole dla Malego... Ale jakbo co to wiem gdzie moge adresowac moje pytania- mam nadzieje, ze mi pomozecie. duza buzka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 08.11.05, 12:08 Dziewczyny, jak jest na Osiedlu Mlodych? Jaka to cz. Swidnicy? Daleko od centrum? znalazla sporo ofert kupna mieszkania wlasnie w tym rejonie. Odpowiedz Link Zgłoś
delikatna1 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 11.11.05, 19:11 ja coiprawda nie ze swidnicy a z włbrzycha...krzys ma 2 i 3 miesiace, a ja wczoraj skonczyłam 29;) pozdrawiam i zapraszam na kawke... Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 12.11.05, 10:36 no to ja chyba tez sie moge podlaczyc - Świebodzice Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiamama2 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 17.11.05, 14:40 Osiedle Młodych jest OK! Nie jest najdroższe, bo najgorzej jest na Zawiszowie. Chociaż tam jest ładna nowa szkoła. Za to tu jest znacznie blizej do miasta. Są też przedszkola, szkoły (podstawowa chyba jedna duża) i gimnazja. Są też przedszkola. Szczególnie jedno Montesori - gorąco polecam, no i jeden, jedyny w Świdnicy żłobek. Jeżeli chodzi o lokalizację to jest to osiedle najbliżej centrum i najlepiej połączone z komunikacją miejską. Zależy czego oczekujecie i szukacie. Jakbyś chciała wiedzieć więcej na temat przedszkola, to służę radą. Akurat moja córka tam chodzi i jestm z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 21.11.05, 13:38 dzieki za info i jesli zajdzie taka potrzeba to chetnie skorzystam i zasiegne Twojej opini :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: szukam fajnych mam ze Świdnicy 13.12.05, 14:56 juz z netem,zadomowieni:) ciagle nikogo tu nie znam:( Odpowiedz Link Zgłoś