Dodaj do ulubionych

JACEK KRZYŻANIAK

23.09.02, 10:06
Co sądzicie o występie Krzyżaniaka we wczorajszym meczu z Unią Leszno?

Ja mam nieodparte wrażenie, że Krzyżaniak jechał dla Unii !!! Tak, wiem że
zdobył 7 punktów, więcej niż Dados, Jędrzejak, Słaboń, ale popatrzcie
dokładniej - ile razy wygrał z kimś z Leszna? RAZ - w czwartym biegu wygrał z
Rempałą.

A jakie były inne jego wyczyny w tym meczu?
W biegu 2. blokuje Jędrzejaka na pierwszym łuku tak, że leszczynianie bez
problemu wychodzą na 1:5,
w 4. wciska Jędrzejaka w bandę na wyjściu z pierwszego łuku,
w 9. - kuriozum, Adams ma defekt na prowadzeniu (na koniec drugiego
okrążenia), Krżyżaniak w tym momencie zamyka gaz (żeby przypadkiem nie
dogonić Jankowskiego), potem, jeszcze w tym samym biegu, tak ostro zajeżdża
drogę Jędrzejakowi, że omal go nie wywraca,
w 11. już właściwie bez specjalnie ostrej jazdy blokuje unikającego walki
Słabonia tak, żeby przywieść 1:5 dla Leszna.

W sumie biegi z udziałem Krzyżaniaka kończyły się tak: 1:5, 2:4, 3:3, 1:5,
3:3, przy czym te dwa remisy były dlatego, że raz Adams miał defekt, a raz
Jankowski został wykluczony, więc z gości jechał tylko jeden zawodnik.

Nie chcę twierdzić, że Krzyżaniak sprzedał mecz, bo nie złapałem go za rękę,
ale powiedzmy, że jechał zaskakująco niekorzystnie dla naszej drużyny.

OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE JUŻ NIGDY NIE PRZYJDĘ NA STADION OLIMPIJSKI,
JEŻELI W SKŁADZIE SPARTY BĘDZIE JECHAŁ KRZYŻANIAK.

Mam nadzieję, że Go już nie będzie w następnym sezonie, bo swoją postawą nie
zasłużył na zaszczyt reprezentowania naszej drużyny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gregor Re: JACEK KRZYŻANIAK a co z innymi?? IP: 212.160.90.* 23.09.02, 13:08
      Ochlon troche a potem wyrazaj swoje zale!!! Wczorajszy mecz zawalil Jedrzejak +
      Dados. Czy do ich jazdy nie masz zadnych zastrzezen??? Bo Jedrzejak zdaje sie
      raz niezle wystartowal ale dal sie jak dziecko wyrolowac w 1 luku. Dados znowu
      startowal fatalnie i na dystansie byl cieniutki. Krzyaniak tez nie jest bez
      winny ale z nich 3 on najbardziej walczyl i widac bylo ze probowal. Unia byla
      duzo lepsza i Atlas niestety na tym torze nie mial szans. Jakby bylo bardziej
      przyczepnie to moze by cos powalczyli bo wiadomo ze Unia glownie n abetoniku
      jezdzi.
      • Gość: krisqu Re: JACEK KRZYŻANIAK a co z innymi?? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 18:21
        Ale to Krzyzaniak ktory nigdy walczyc nie potrafil, nie umie i umiec pewnie nie
        bedzie jest 'LIDEREM' krajowym SPARTY. A ja ponawiam pytanie - GDZIE JEST
        ZIEJA? bo po co nam Jedrzejak? No ale mielismy zajac tylko 5 miejsce- z taka
        jazda 3cie to wyjatkowy usmiech losu - A Uni jakkolwiek by fan club jej nie
        zbluzgal nalezy sie nawet mistrzostwo!
        • Gość: WIME Re: JACEK KRZYŻANIAK a co z innymi?? IP: 156.17.76.* 24.09.02, 12:16

Zieja? Heh, on jest dobry tylko na 1 lige i to z nienajmocniejszymi rywalami,
          ech szkoda chłopaka, bo zapowiadał się dobrze, ale teraz nie wyrasta poza
          średnią krajową. A jeśli chodzi a tą średnią to żal patrzeć jak nas obijają za
          zawodach najwyższej rangi, nawet Tomek spuścił z tonu. Wiem ze zaraz mi zrzuci
          się grymaszenie, ale taka jest prawda, że mamy dobrych zawodników... w 2 lidze
          swiatowego speedwaya.
    • johann3 Re: JACEK KRZYŻANIAK 24.09.02, 12:30
      gelu napisał:

> Co sądzicie o występie Krzyżaniaka we wczorajszym meczu z Unią Leszno?
      >
      jest jak jest, jednak można również zadać pytanie czy pan równający tor nie
      zaprzedał się burakom, a na serio, to nie jest kwestia jednego meczu, Sparta
      nie ma od czasów nieodżałowanego dr Nieścieruka składu, co gorsza nie ma kogoś
      kto o tym by pomyślał, niebawem skończy się kasa i wątpie czy tak jak Polonia
      mimo to zajmiemy pierwsze miejsce, trzymam kciuki za pana Marka Cieślaka, jest
      jedynym pewnikiem w tej drużynie, robiącym dobrą robotę, pewno dlatego władze
      go niebawem pogonią, tak czy inaczej gratuluję Sparcie trzeciego miejsca, choć
      styl jego zdobycia nie napawa mnie optymizmem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka