Dodaj do ulubionych

Irda-bardzo pilne!!!

IP: *.aster.pl 24.01.05, 21:30
Witam kupilam sobie kabelek do Irdy i mam z nim jeden problem gdyz na plycie
dolaczanej do niego nie mam oprogramowania do mojej komorki,czyli Nokii
6610i!!! A moje pytanie to czy ktos moze wie skad sciagnac taki program
chyba "Handset manager" wlasnie do nokii 6610i. Jesli ktos wie skad go wziasc
prosze o podanie stronki bede bardzo wdzieczna,bo juz nie wiem co zrobic.
Miam co prawda program ze strony nokii ale mi nie dziala bo nie mam win 2000
lub XP a niestety tylko taki obsluguje go:-( Bardzo prosze o odpowiedz jesli
nie na tej stronie to na meila sylwia-malina@wp.pl lub gg 1986327 Z gory
bardzo dziekuje.
Obserwuj wątek
    • neder Re: Irda-bardzo pilne!!! 24.01.05, 21:42
      poszukaj w google - ja znalazłam tam mnóstwo.pzdr
    • m.gregor Re: Irda-bardzo pilne!!! 24.01.05, 22:01
      A niby dlaczego na plycie dolaczanej do IRdy ma byc program do obslugi Twojej
      komorki? Po pierwsze jesli by chcieli takowy umiescic to cena irdy by wzrosla
      kilkukrotnie. Po drugie musieliby zamiescic programy do wszystkich mozliwych
      telefonow. Po trzecie irda nie sluzy tylko do telefonow.

A co do aplikacji do Nokii 6610i: sprobuj Oxygene Phone Manager II. Z tego co
      wiem jest platny ale podobno mozna go gdzies znalezc w sieciach p2p. Nie wiem
      tylko czy ten program dziala pod Win98.
      • Gość: Sylwia Re: Irda-bardzo pilne!!! IP: *.aster.pl 25.01.05, 17:23
        jesli nie masz o czyms pojecia to z laski swojej nie pisz m.gregor!! Doskonale
        wiem ze irda nie jest tylko do komorek i owszem mozna kupic takana ktorej jest
        oprogramowanie takze do mojej komorki,niestety mi kupil kolega ktory sie nie
        znal i dlatego jest tam tylko do nokii 6610. A mozna kupic takie na ktorych
        jest oprogramowanie do wszystkich telef. i wca;le to nie jest drozsze!! Poza
        tym mam Oxygen i program po 1 nie jest napewno platny,dziala raczej pod
        wszystkie windowsy ale jest do niczego,wolny i wogole dziadostwo... Wiec jakby
        ktos znal jakis inny i konkretne miejsce to bardzo prosze o napisanie bo juz
        nie wiem co mam zrobic:-( Wpisywalam na gogle ale znalazlam tylko takie
        programy na plytach do kupienia wraz z irda a to juz mam wiec mi nie
        potrzebne...
        • Gość: niktabc@vp.pl Re: Irda-bardzo pilne!!! IP: *.toya.net.pl 25.01.05, 21:11
          dziewczyno pleciesz farmazony!!!
          Oxygen obsługuje wszystkie modele NOKII (oczywiście w odpowiedniej wersji) i
          JEST PROGRAMEM PŁATNYM!!!!!
          Pozatym Irda TO PORT podczerwieni i domyślnie ma dołaczone TYLKO STEROWNIKI!!!!

A program do 6610i sciągniesz z www.nokia.com

• Gość: Sylwia Re: Irda-bardzo pilne!!! IP: *.aster.pl 25.01.05, 21:42
            Po pierwsze wcale nie napisalam ze nie obsluguje wszystkich nokii!! Bo wiem
            doskonale ze obsluguje!! Napisalam tylko ze jest do niczego gdyz wolno dziala i
            porownujac do innych programow jest raczej kiepski!! Pisalam takze w poscie
            zeby nikt nie pisal o programie ze strony nokii bo on jest tylko pod XP i 2000
            a ja mam milenium!! A jesli chodzi o oprogramowanie to mam takie dolaczone do
            Irdy,a nie tylko sterowniki!!!! tylko ze nie ma tam do nokii 6610i!! Wiec sorry
            ale to chyba ty facet pleciesz farmazony! Nastepnym razem czytaj co pisza
            ludzie dokladnie!!
            • Gość: Sylwia Re: Irda-bardzo pilne!!! IP: *.aster.pl 25.01.05, 21:44
              Jesli ktos moglby nie krytykowac tylko zna i moze mi podac miejsce gdzie moge
              znalezc taki program do nokii 6610i(tylko nie ze strony nokii) do milenium to
              bardzo bym byla wdzieczna za pomoc:-) Pozdr.
              • Gość: niktabc@vp.pl Re: Irda-bardzo pilne!!! IP: *.toya.net.pl 25.01.05, 21:58
                A oprogramowanie dołączone do IrDY to dodatek a nie standard. IrDA musi mieć
                sterowniki i nic pozatym, te sprzedawane w komisach GSM mają często programy
                do telefonów. Niestety nie zawsze najlepsze. a oxygen to jeden z najlepszych, za
                to Millenium to jedna wielka pomyłka.

A program to:

MOBILE MEDIA BROWSER

a gdzie??

www.google.pl

• barracuda7110 Re: Irda-bardzo pilne!!! 25.01.05, 22:07
                Możesz jeszcze zajrzeć na: www.softpedia.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka