Dodaj do ulubionych

Akcja Amazonek Skandal !!!!!!!!!!!!

19.10.05, 08:34
Od kilku dni w TV głośno jest o wilkiej akcji bezpłatnej mammografi w całej Polsce bardzo fajnie ... Tylko szkoda że nikt nie raczy poinformowa gdzie owa mammografie można zrobic. Właśnie dzowniłam do Szpitala na Kamieńskiego, Traugutta, Wojskowego, Brochów ioraz do NFZ i NIKT NIC NIE WIE no nowoś nie słyszeli i nie maja o tym pojęcia. GRATULUJE PRZYGOTOWANIA DO WILKIEJ AKCJI !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: statystyk Re: Akcja Amazonek Skandal !!!!!!!!!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.10.05, 09:20
      GUS podał , że w roku 2030 ma nas, Wrocławian być około 510 000 (100 000 mniej
      niż dzisiaj).510 000 ludzi we Wrocku, dokładnie tyle ile sto lat temu.Teraz
      chodzi o to , żeby GUS się nie pomylił. Nie jest ważne ile osób wyjedzie, a ile
      umrze , ma nas być o 100 000 mniej!!!I po co te akcje, jak ma nas być
      mniej....???
      • Gość: ggg Re: Akcja Amazonek Skandal !!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:10
        Za Tuska bedzie duzo takich akcji ale.... nie dla kazdego bo....nic nie bedzie
        wiadomo gdzie co i jak. Ogolna dezinformacja! hasło tylko hasło! jak cały TUSK
        który w sloganie powiedział ze on nie bedzie pomagac Polakom tylko Polacy beda
        pomagac Polakom! Własnie to tak ma wygladać!
    • gocha1002 Re: Akcja Amazonek Skandal !!!!!!!!!!!! 19.10.05, 09:24
      Typowe - dużo szumu i jedno wielkie nic. Obywatelko, zrozum, ż ejaeśki nie
      zapłacisz... itp. Pozdrawiam
    • marlenkamc Re: Akcja Amazonek Skandal !!!!!!!!!!!! 19.10.05, 10:03
      Nie mogę wykonałam z 30 tel i nareszcie dowiedziałam się że robią mammografie
      na Hiszfelda 2 tzn tam mam się dowiedzieć, ale się nie mogę dodzwonić.
      • Gość: Kaśka Re: Akcja Amazonek Skandal !!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.agora.pl 19.10.05, 14:09
        Marlenko, gdzie na Hirszfelda? W jakimś szpitalu? Czy masz może więcej info -
        kiedy tę darmową mammografię można zrobić, albo choć numer telefonu?
        Pozdrawiam
        kaśka
        • marlenkamc Re: Akcja Amazonek Skandal !!!!!!!!!!!! 19.10.05, 15:53
          Wiesz co na Hiszwelda 2 lub 12 to jest klub Amazonek nr już szukam ....
          345 50 43 lepiej najpierw zadzwon i sie upewnij :-)
    • Gość: ;-(( Re: Akcja Amazonek Skandal !!!!!!!!!!!! IP: 80.50.49.* 19.10.05, 16:05
      akcji „bezpłatnej” mammografi jest darmowa dla zwolenniczek liberalizmu w B.D 10 XI, płata tylko 40 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka