Gość: tomza Re: Załóżmy klub COM-POSTOWNIKÓW !!! IP: *.lo3.wroc.pl 04.04.01, 09:40 Qrka, sorx, zapomniałem o treści: Otóż do klubu wchodziłyby te osob-nicki, które przyczyniły się walnie do skopania zadka Warszawie. Mam swoje typy nastpujące: - Wędzonka (MY HERO) - Wroclawi - Stopper (skad ja go znam) - no ja oczywiście (dawniej aaaa_TMZ, ale w gazecie druknęli tylko aaaa) - MKK - Speedy - Hania Czekam na dalsze propozycje. Żądania wobec GW zostaną wysnute później - Hrabia (chocby za Xiestwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Załóżmy klub COM-POSTOWNIKÓW !!! IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 09:58 Dzkb za wyróżnienie. Proponuję: 1.powołać walne zgromadzenie - stworzyć statut - komisję skrutacyjną - komisję wniosków - wybrać zarząd - wybrać komisję rewizyjną 2. Zwrócić się do naszego prezydenta Zdroja o przydzielenie budynku na działalność statutową 3. Założyć fundusz 4. Przydzielić pensje członkom założycielom 5. Zawłaszczyć Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Załóżmy klub COM-POSTOWNIKÓW !!! IP: *.gn.ae.wroc.pl 04.04.01, 10:47 Zgadzam sie. Proponuje tez aby czlonkowie i czlonkinie kola Com-postownikow mialy oplacane rachunki za internet z funduszy Miasta, badz ew. portalu gazeta.pl Witek, http://wite.k.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopper Re: Załóżmy klub COM-POSTOWNIKÓW !!! IP: *.chem.uni.wroc.pl 05.04.01, 08:46 Zapomniales o hrabim: wisi nad nim niezplacony podatek drogowy z czasow zamierzchlych. W statucie powinien byc zapis o anulowaniu tegoz. Tyle sie hrabiemu nalezy, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomza proponuje hasło... IP: *.lo3.wroc.pl 04.04.01, 13:41 1) "COM-POSTOWNICY WSZYSTKICH..." - kompów? - "motywów" ? "tematów"? - forumów? "...ŁĄCZCIE SIĘ!" 2) "ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW, KSIĘŻYC DLA KSIĘŻY, FORUM DLA COM-POSTOWNIKÓW" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopper Re: proponuje hasło... IP: *.chem.uni.wroc.pl 05.04.01, 08:50 Gość portalu: tomza napisał(a): > 1) "COM-POSTOWNICY WSZYSTKICH..." > - kompów? > - "motywów" ? "tematów"? > - forumów? > "...ŁĄCZCIE SIĘ!" > > 2) "ZIEMIA DLA ZIEMNIAKÓW, KSIĘŻYC DLA KSIĘŻY, FORUM DLA COM-POSTOWNIKÓW" Hymn: Kazdy z nas postuje, ze juz rak nie czuje. Wszystkich pokonamy, w postach sie nie damy. (Refren): Post, post, post, rany Boskie! Juz sie Wedzonka podpiera noskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Załóżmy klub COM-POSTOWNIKÓW !!! IP: 10.40.65.* 04.04.01, 15:09 Super pomysl. Ostatnio zamilklam, ale wlaczam sie do postowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Załóżmy klub COM-POSTOWNIKÓW !!! IP: 156.24.231.144, 156.24.1.* 06.04.01, 01:33 Ojej! Jak moglem przeoczyc taki watek! Jestem z Wami przyjaciele! Bez Was bym nie zrobil wiele! Tomza, Hrabia, Witek, Hania, Wy - mistrzowie postowania, z ktorych czerpie moc natchnienia, poruszacie czcze sumienia Warszawiakow, co niecnoty, zamiast brac sie do roboty, podsylaja nam SUNNYEGO i zalosne teksty jego. Nie darujmy tez glupocie maskowanej w mowie-zlocie! Kiedy w bojach nasze zmysly wpadna w otchlan brudow z Wisly, nasze dupska zagrozone nie zostana nia splamione, bo Stoppera glos rozsadku zwiedzie chaos do porzadku. A poprawi zza granicy Jureek. To juz kres stolycy! MKK sie nijak nie rymuje, wiec niniejszym pozdrawiam proza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomza wedzonka - BISU!!!! IP: 156.17.103.* 09.04.01, 14:40 Urocze, Wedzonko. Tylko dlaczego taki maly ruch na tym temacie??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: wedzonka - BISU!!!! IP: 156.24.231.138, 156.24.1.* 09.04.01, 22:00 Gość portalu: tomza napisał(a): > Urocze, Wedzonko. Tylko dlaczego taki maly ruch na tym temacie??? :( Widze dwie przyczyny. 1. Warszawiaki popieraja Expo, Wars chce nam zwracac zabytki, SUNNY chce sie z nami kochac... wyglada na to ze za ostro natarlismy i chwilowo zabraklo nam wroga :)) 2. A nawet jesli rzeczywiscie skonczyla sie era kija a zaczela era marchewki, to moze pora uczcic to np. przy pomocy piwka z paniami redaktorkami?? Patrz watek "chcial skoczyc": trzeba tylko ustalic czas i miejsce! (Jureek prosil zeby bylo po czwartku :) Gdyby do listy Piotra z watku "Wroclaw miasto nr 1" dorzucic nowych i warszawiakow to przecie bylaby impreza na 24 fajerki!!! Co Wy na to? Chyba wreszcie nalezy sie biba tak wspanialemu forum, no nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Załóżmy klub COM-POSTOWNIKÓW !!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.01, 22:31 Panie, panowie jestem wzruszona. Wieszcz nam się objawił ... znienacka. Spragniona piwa, szklanicę w ręku dzierżę. I piję Jego zdrowie - słowa naszym orężem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Załóżmy klub COM-POSTOWNIKÓW !!! IP: *.jeleniag.ppp.tpnet.pl 10.04.01, 09:59 Fiu, fiu - powiedział Wróbelek Elemelek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomza Re: ;-) IP: *.lo3.wroc.pl 18.04.01, 14:59 wroclawi, moglbys sie lepiej wyrazic? Odpowiedz Link Zgłoś