Gość: Klaudia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:54 Jak to dobrze, że mamy Napoleona za prezydenta, a Donald niech wraca do Disneylandu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trogir Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:57 Gość portalu: Klaudia napisał(a): > Jak to dobrze, że mamy Napoleona za prezydenta ??? Co mamy?? Mamy półtorametrowego, zakompleksionego chomika, a nie żadnego Napoleona. I to podwójnie. Żygać się chce :/ Odpowiedz Link Zgłoś
adas38 Re: Kaczyński wygrał!!! 23.10.05, 22:23 Rzygać się pisze przez "rz" oj wstyd braki z ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.10.05, 22:28 Co tam ortografia - większość głosujących za Kaczorem by tego nawet nie zauważyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Kaczyński wygrał!!! IP: 213.199.196.* 23.10.05, 22:40 > Co tam ortografia - większość głosujących za Kaczorem by tego nawet nie > zauważyła. Skad wiesz? Tak z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.10.05, 22:41 > Skad wiesz? Tak z ciekawości pytam Mam szklaną kulę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Kaczyński wygrał!!! 23.10.05, 20:57 tak,Donald niech popracuje nad swoim drzewem genealogicznym i zdecyduje kim jest,Polakiem czy jednak bardziej Niemcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinks Ty oszołomko uważaj, bo teraz PIS i u ciebie.... IP: *.magma-net.pl 23.10.05, 21:22 ...znajdzie jakieś niepewne punkty w życiorysie, i nagle zostaniesz Żydo- Masonką. Szkoda mi ludzi o takich poglądach jak ty, powinno się was izolować na Kubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.05, 21:25 Jedź do Korei Północnej. Dziadówo. Próbuję pisać językiem naszego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.05, 21:04 bełkoczący wypierdek sprowadzi nas na samo dno- to będzie wstyd i hańba dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:34 > bełkoczący wypierdek sprowadzi nas na samo dno- to będzie wstyd i hańba dla > Polski! RACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:37 Znaczy - wstydzisz się sama za siebie ? i słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:50 Po okazaniu legitymacji partyjnej PO otrzymasz 2 opakowania melisy w cenie jednej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:51 Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:56 dla ciebie 3 opakowania w cenie jednego, tylko nie przedawkuj:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:58 Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:34 Nieuleczalny przypadek europejskości i tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:37 Nie jestem tolerancyjna. Gdzie jest napisane, że muszę, hę? A europejska jestem, owszem. W każdym razie, jak ostatnio patrzyłam na mapę, Polska była w Europie. Nie wykluczone, że to się zmieni. W najlepszym wypadku kaczkoland bedzie ciemnym zadupiem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:47 > Nie jestem tolerancyjna. Gdzie jest napisane, że muszę, hę? W programie PO! Teraz limity czasu maskowania wyczerpane, zawory bezpieczeńtwa w zbiornikach jadowych puszczają i można zapomnieć o otwartości i uśmiechu promowanym przez kandydata:)))). > >W najlepszym wypadku kaczkoland > bedzie ciemnym zadupiem Europy. skąd ten pesymizm?, socjotechniczne nawyki kampanijne już są "ausser Betrieb":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:51 Nie, w programie PO nigdzie nie jest napisane, że JA mam być tolerancyjna. Poza tym, poszukaj sobie w słowniku słowa "tolerancja". Zdziwisz się, bo ono wcale nie oznacza akceptacji. Podobnie jak liberalizm nie osnacza libertynizmu. A jakoś sie to dziwnie niektórym myli. A jesli chodzi o otwartość i uśmiechy - to raczej nie ja kandydowałam, wiec co miało by mi teraz puszczać lub nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:58 > Nie, w programie PO nigdzie nie jest napisane, że JA mam być tolerancyjna. Poza > tym, poszukaj sobie w słowniku słowa "tolerancja". Zdziwisz się, bo ono wcale > nie oznacza akceptacji. Wszystkie pozory już opadły z hukiem, moherowe berety wykazały instynkt samozachowawczy wybierając kandydata o tradycyjnym pojmowaniu uśmiechu i koncyliacji. Obserwacja furii przegranych, potwierdza, że mój instykt też zadziałał POprawnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:04 No tak, powinnam była wziąc to pod uwagę, jako elektorat PiS mozesz mieć problem z czytaniem, o posiadaniu czegoś takiego jak słownik nawet szkoda wspominać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:09 No tak, powinnam była wziąc to pod uwagę, jako elektorat PiS mozesz mieć > problem z czytaniem, o posiadaniu czegoś takiego jak słownik nawet szkoda > wspominać Te kalki juz nie funkcjonują, obudź się!!!!, a o moją edukacje też się nie frasuj, ani Pułtusk nic mi nie da, ani Kaczor nie zabierze. Na razie wygląda,że 55:45 elektoratu nie posiada słownika, będziecie występować o odszkodowanie do OBOPU??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:12 Ja tam się o twoją edukację nie frasuję. Twoja edukacja - twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:28 > Ja tam się o twoją edukację nie frasuję. Twoja edukacja - twój problem. Dokładnie, zgodnie z POprawnym podejściem nie frasujesz się, tylko butnie stwierdzasz, że nie mam ksiażek. POpracujcie nad empatią i kontaktem z wyborcami, może za 5 lat się uda:))))) Muszę wyrazić uznanie za długie zachowywanie pozorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:33 Nie wiem, czemu zwracasz się do mnie per "wy". Jakoś nie czuje się rozdwojona, jak - nie szukając daleko - twój prezydent. Nie mam też zamiaru pracować nad kontaktem z wyborcami, bo nie planuję kandydowania. Nudny jesteś, drogi łosiu ( co za słuszny nick...), nie chce mi się już dzisiaj z tobą dyskutować, bo rano wstaję do pracy, z owoców której będę okradana przez kaczą klikę. Dobranoc i miłych snów o gruszkach na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:46 Nie wiem, czemu zwracasz się do mnie per "wy". W pierwszym zadaniu nie ma "wy" >Nie mam też zamiaru pracować nad > kontaktem z wyborcami, bo nie planuję kandydowania. zwykłym ludziom z pracy też będzie lepiej po opanowaniu i ograniczeniu POprawnych odruchów. >Nudny jesteś, drogi a ty zabawna, bardziej niż wkurzony moherowy beret. >bo rano > wstaję do pracy, z owoców której będę okradana przez kaczą klikę. oczywiście, po liberaliźmie millerowców, nadchodzą ciężkie czasy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Promocja melisy dla PeOwców w aptekach IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 24.10.05, 08:53 Gość portalu: trogir napisał(a): > wstaję do pracy, z owoców której będę okradana przez kaczą klikę Powyborcze zaćmienie umysłu? Miejmy nadzieję, że przejściowe. Dla porządku przypomnę, że TU i TERAZ jesteś okradana z owoców swojej pracy (a udział w tym wzięli m.in.: Balcerowicz, Bielecki, Miller i Pawlak). Byłaś i jesteś okradana, więc czemu z góry rozpaczasz na "będę"? Przecież PO będzie w rządzie i na pewno dopilnuje Twoich interesów. Chociaż z tego, co Protasiewicz ostatnio nadaje, zaczynam się obawiać, że bractwo się obrazi na przypadkowe społeczeństwo :/ Pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Kaczyński wygrał!!! 23.10.05, 21:52 jeszcze nie wygral jeszcze jest nadzieja czy to kara jakas na nas spadla w postaci Kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
sanitariuszkaeulaliagruszka Re: Kaczyński wygrał!!! 23.10.05, 22:06 niech zyje socjal :/ niech zyja nieroby :/ obiecanki cacanki :/ niech zyje lepper i rydzyk!! niech zyja moherowe berety! Myslicie ze juz moge sie gdzies zapisywac na jedno z tych 3000 mieszkan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markopolo10 Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.10.05, 22:13 Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze, do dzieła powodzenie w realizowaniu swoich zadań i rozliczyń tych co okradli nasz kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:17 Taa, Niech rozlicza. Ciekawe tylko, czy tym rozliczeniem zatankujesz samochód? Rozliczenie cię zatrudni? Z rozliczenia popłacisz podatki na utrzymanie leni i nierobów....oppps.... ubogich bezrobotnych? Bo zdaje sie, że tylko rozliczeniami bedziemy się zajmować przez najbliższe parę lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markopolo10 Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.10.05, 22:35 Jak odbierze wszystkim co prywatyzowali i brali łapówy za ustawy godzące w ineres kraju, to forsa będzie, a co ty z tych nowobogackich, co to pierwszy milion musieli ukraść:)). Tak to już bywa, są lata chude i tłuste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:39 Widać słonko, żeś biedny i niezaradny, skoro jedyną szansę dla siebie upatrujesz w odebraniu innym tego, co wypracowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.10.05, 22:43 Wiara w Janosika czyni cuda - wszak dziś się taki wydarzył ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:48 Taa.... Tyle, że ta wiara jakoś przysłania fakt, że taki Janosik to może i łupił tych, co coś mieli, ale przepływ dóbr dziwnie zatrzymywał sie w jego jaskini. Żałosne są te marzenia o równości nie w dostatku, ale w biedzie. Byle tylko ktoś inny nie miał troche lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markopolo10 Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.10.05, 23:16 > Widać słonko, żeś biedny i niezaradny, skoro jedyną szansę dla siebie > upatrujesz w odebraniu innym tego, co wypracowali A to złodzieje mianują się teraz określeniem zaradny, ty kpisz czy o drogę pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:17 Czy twierdzisz, że jestem złodziejem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.10.05, 22:40 Pierwszy naiwniak. Co ja piszę, skąd mogę wiedzieć czy pierwszy - wszak ich jest na pęczki - wierzących w proste recepty i populistyczne obietnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: 213.199.196.* 23.10.05, 23:09 > populistyczne obietnice. "Benzyna za 2zł" to też jest populistyczna obietnica. Chcę przez to tylko powiedzieć, że każdy polityk jest mniej lub bardziej populistą, więc każdemu kto dokonuje wyboru jakiegokolwiek polityka można przypiąć łatkę wierzącego w populistyczne obietnice. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 08:48 > "Benzyna za 2zł" A kto to obiecywał? > Chcę przez to tylko > powiedzieć, że każdy polityk jest mniej lub bardziej populistą, Do kampanii wyborczej jak najbardziej przydają się proste recepty i łatwe rozwiązania. Polityk, który mówi prawdę (np. że reformy nie zostały doprowadzone do końca i trochę wyrzeczeń nas prędzej czy później czeka) nie ma szans w społeczeństwie, które od kilkunastu daje wyraz w swą wiarę w proste recepty. Ważne jest więc to jakie poglądy głosił znacznie wcześniej. I to pozwala formułować sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozytywista Re: Kaczyński wygrał!!! gratulacje p. profesorze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:14 Masz absolutną rację trogir. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.10.05, 22:16 Napoleona to on przypomina tylko wzrostem. Głosowałem przeciwko Kaczorowi, skoro wygrał - będzie ciekawie. Czeka nas sporo igrzysk i nic więcej. Coś w stylu prezydentury Wałęsy tyle, że na innym poziomie abstrakcji. Kaczor nawet nie potrzebuje Falandysza, wszak sam jest profesorem prawa. W sumie należy się cieszyć - wyjdzie szydło z worka. Będzie się miotał w konstytucyjnych ramach (bo nie sądzę aby udało się pisiorom zmienić ustawę zasadniczą po myśli bliźniaków) usiłując je kaczoryzować, albo siądzie na czterech literach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.05, 22:50 Z wynikami trzeba sie pogodzić - na 5 lat. I cieszyć się że zyję i pracuję w tej częsci Polski, gdzie ponad 50% głosujących myśli podobnie jak ja... I próbowac te resztę przyciagnąc do siebie (niekoniecznie poprzez przekupuwanie zwolenników innych ugrupowań). To tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.10.05, 22:52 No fakt. Pomyśl jeszcze, choć to nas ni grzeje ni ziębi, jak Warszawa odetchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.05, 22:54 Oby nie naszym kosztem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markopolo10 Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.10.05, 23:24 > Oby nie naszym kosztem... To, co zachwycasz się prywatyzacją, jaka się odbyła w naszym kraju, ustawami godzącymi w nasz interes?? Przecież nikt nie zamierza wkraczać do domów ludzi z inicjatywą, kreatywnych i im zabierać domy, i ich dorobek, ale chodzi o tych, co złupili nas Polaków śmiejąc się nam w twarz i udawali wielkich zaradnych i najmądrzejszych, nadludzi, no chyba nie powiesz, że tobie to odpowiadało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Kaczyński wygrał!!! IP: 217.97.139.* 24.10.05, 08:26 Mylisz pojęcia. Dużo rzeczy nie podobało mi sie w dotychczasowej rządach, bardzo dużo. To nie znaczy że z entuzjazmem przyjmuje Prezydenta w sporej częsci zdobytego na bazie pobożnych życzeń, manienia czczymi obietnicami, sojusznika radia Maryja i elektoratu Leppera. Martwie sie że przegrała wizja POlski w której własną pracą dochodzi sie do godziwego życia... MArtwie się. że realizowanie chocby części obietnic wyborczych to destabilizacja budżetu i zamrożenie wysokich podatków oraz wysokiego bezrobocia. Ciekawe co z KRUS-em? kto kiedy te bombę z opóźnionym zapłonem rozbroi? >przecież nikt nie zamierza wkraczać do domów ludzi z >> inicjatywą, kreatywnych i im zabierać domy, i ich dorobek, ale chodzi o tych, oj wkracza, wkracza - poprzez wysokie opodatkowanie. > co złupili nas Polaków śmiejąc się nam w twarz i udawali wielkich zaradnych i > najmądrzejszych, nadludzi, no chyba nie powiesz, że tobie to odpowiadało? Znowu pijesz do tej beznadziejnej i niesmacznej (delikatnie mówiąc) historii dziadka?. Napierw poucz się histori naszego narodu a pózniej oskarżaj... (mój dziadek zginąl w Oświecimiu, co nie znaczy że końca życia będzie zaślepiała mnie nienawiść na potomków jego oprawców) ustawami >ustawami godzącymi w nasz interes?? może przykład zamiast pustosłowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.ks.k.pl / 80.53.160.* 24.10.05, 12:05 Masz zamiar zabrac gornikom, kolejarzom i rolnikom? To tam sa te pieniadze a nie w rekach ludzi tzw. ukladu. Jezeli byly jakies przekrety przy prywatyzcji to napewno jest to margines i od scigania tych bandziorow jest prokuratura i sad a nie prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.10.05, 13:15 > od scigania tych bandziorow jest prokuratura i sad a > nie prezydent. No ale to nie jest w ogóle nośne społecznie ani medialnie. Wszak wszyscy prostego, a czystego serca wiedzą, że gdyby nie banda złodziei, masonów i kogo tam jeszcze, to bysmy żyli w kraju mlekiem i miodem płynącym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Kaczyński wygrał!!! IP: 213.199.196.* 24.10.05, 21:02 > gdyby nie banda złodziei, masonów i kogo > tam jeszcze, Żydów i cyklistów! Zapomniałeś o cyklistach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:39 > Żydów i cyklistów! Zapomniałeś o cyklistach! Przecie ta hołota mieści się w kategorii "kogo tam jeszcze" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: Kaczyński wygrał!!! IP: 80.51.250.* 23.10.05, 23:42 Niestety większość rodaków to biedne nieroby i wieśniaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:48 Tusk przegral bo nikt o niego nie dbał całą kampanię byl osamotniony Rokita gdzieś daleko poza tym ta zmęczona twarz za duży garnitur i wieczny czerwony krawat gdzie specjalista od marketingu politycznego?Brak merytoryczengo przygotowania i jeszce ta sprawa z dziadkiem!!!!A Kaczyński coż pozostawai wiele do życzenia zresztą zaden nie pasowal mi dlatego nie poszłam do komisji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
avercamp Re: Kaczyński wygrał!!! 23.10.05, 23:54 no i masz babo placek. co ma dziadek do rzeczy?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kaczyński wygrał!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.10.05, 12:56 >no i masz babo placek. co ma dziadek do rzeczy?!!! może zabił jej dziadka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Kaczyński wygrał NO TO MAMY PREZYDENTA ŻYDA IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 24.10.05, 21:06 Tego jeszcze nie było.. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Kaczyński wygrał 25.10.05, 09:37 mamy kogo wybrala wiekszosc glosujacych i nie bedzie tak zle jezeli obie partie sie dogadaja,szkoda,ze Donald zachowuje sie jak dziecko,ktoremu zabrano zabawke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 25.10.05, 10:29 Na razie dobrze się zachowuje, ale nie sądzę aby był w tym konsekwentny - niech sobie pisiory realizują sami swój "program" albo, skoro podlizywali się Lepperowi, z Samoobroną, LPR i PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
jana2706 Re: Kaczyński wygrał 25.10.05, 12:56 Donald,zeby wygrac tez by polknal obie partie,to duzy kasek, wszak o malo co Laperr mogl siegnac po prezydenture, ale Donald byl tak pewien,ze juz jest prezydentem,to go zgubilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Kaczyński wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:15 Nie pewność siebie go zgubiła lecz demagogia i populizm PiS-u i Kaczora, na które nie miał dobrej odpowiedzi, bo trudno tu o dobrą ripostę - ani pójść na licytację obietnic, ani tłumaczenie że łatwe recepty (w które wciąż wielu wierzy) są nierealne. No i dodatkowo kokietowanie (tego wybaczyć mu nie można) przez Kaczora lepperowców i wyznawców Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś