xysztov 25.10.05, 16:40 czy ktoś robi może statystyki aktywności / "ruchu" na tym forum? wydaje mi się że jest jakby gorzej? mi.chal masz na to jakąś teorię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orzeł Re: statystyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.05, 18:42 xysztov napisał: > czy ktoś robi może statystyki aktywności / "ruchu" na tym forum? > wydaje mi się że jest jakby gorzej? mi.chal masz na to jakąś teorię? Ja bym powiedział nawet że jest beznadziejnie a to dlatego, że odeszli Rafis i Darek. Stało się tak za sprawą kilku osób którym chciałbym z tego miejsca "serdecznie podziękować". Pozdrowienia dla Rafisa i Darka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm. Re: statystyka IP: 195.20.110.* 26.10.05, 10:09 Czyżby dziadostwo i nuda forum poznańskiego, albo krakowskiego nieuchronnie obejmowało również wrocławskie ? Przecież boom inwestycyjny dopiero nastaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: statystyka IP: 156.17.100.* 26.10.05, 10:34 Najbardziej aktywni odeszli na SCC. Teraz można naprawde docenic wklad ich pracy w to forum. Dzieki nim ono zylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: statystyka IP: *.olnet.com.pl 26.10.05, 12:23 Całkowicie się z Wami zgadzam. Szkoda że Koledzy postanowili odejść. Sky jest trochę mniej czytelne, trzeba przebić się przez wszsytkie wiadomości krajowe, a poza tym ,Na Sky nie za bardzo można podyskutować o tym co się dzieje np w takich mniej liczących się inwestycjach. Szkoda. Może wrócą kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: statystyka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.05, 13:11 Tak,faktycznie widać jaką stratą było odejście Draka i Rafisa. Oby nie na długo :) Odpowiedz Link Zgłoś