Dodaj do ulubionych

KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 17:15
Z przerażeniem patrzę na przedwyborcze sondaże. Otóż niejaki Rafał
Dutkiewicz ma szansę na fotel prezydenta! Zastanawiam się, kto może chcieć
oddać głos na tego człowieka. Ostatnie 4 lata rządów ratusza - to rządy PO-
PiS. Na pierwszy plan wysuwają się nazwiska - HUSKOWSKI, ŁOŚ, JAKUBCZAK, czy
niejaki KOCIĘBA ŻABSKI. Przeciwko Łosiowi w prokuraturze złożonych jest
kilkaset spraw! Jakubczak i Kocięba - Żabski zamieszani są w GRUBĄ AFERĘ
ZWIĄZANĄ ZE ZŁODZIEJSTWAMI POD PRZYKRYWKĄ EURO ART MITINGU. Sprawą nie tak
dawno zajęła się prokuratura. Huskowski dał się poznać jako kompletny
dyletant. WSZYSCY ONI KANDYDUJĄ W NADCHODZĄCYCH WYBORACH! To zatrważające.
EKIPA ZDROJEWSKIEGO. SAMI KOLEDZY. Od kilku lat skutecznie niszczą nasze
miasto. DUTKIEWICZ TO ICH KOLEŚ. Ostatnio głośno zaczęło się mówić o tym, że
w przypadku wygranej Dutkiewicza wiceprezydentem zostanie KOCIĘBA - ŻABSKI.
Wtedy chyba trzeba będzie sie wyprowadzić z miasta... Ludzie! Pójdźcie po
rozum do głowy! Nie głosujcie na DUTKIEWICZA!
Obserwuj wątek
    • Gość: hrum Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 17:28
      A widziałeś Kogucik kto popiera Dudusia na bilbordach?Kaczor ,aktualnie skazany
      nieprawomocnym wyrokiem.Zdroju ,oskarażony z paragrafu ust.karno
      skarbowej.Koles zupełnie zatracił instnkt samozachowawczy.Ale kasa robi
      swoje.Dutkiewicz -kamiennicznik powiesił na mieście kilkaset bilbordów ,a
      ludziska jak to ludziska ,wierza słowu pisanemu.Można sprzedac Calgon ,to można
      tez Dutkiewicza,nieprawdaż?
      • Gość: Janek Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 17:34
        Na Boga. Co Wy piszecie. U mnie na plakacie pisze, że pan Jakubczak to uczciwy
        człowiek i zeby go wybrać, a plakat taki kolorowy.
        • Gość: uczeń Re: Ale na plakacie nie jest napisane...? IP: *.magma-net.pl 04.10.02, 22:28
          Ale na plakacie nie jest napisane jak walił w rogi fiskusa zawyżając na
          deklaracjach zarobki pracujących przy koncertach.
          Tym samym zmniejszał swoje dochody. A dokładnie procent jaki trzebaby
          odprowadzić.
          • newest Re: Ale na plakacie nie jest napisane...? 04.10.02, 22:57
            Gość portalu: uczeń napisał(a):

> Ale na plakacie nie jest napisane jak walił w rogi fiskusa zawyżając na
            > deklaracjach zarobki pracujących przy koncertach.
            > Tym samym zmniejszał swoje dochody. A dokładnie procent jaki trzebaby
            > odprowadzić.

Kolejny odkrywca - a głupi fiskus zapewne nie był w stanie porównać deklaracji
            osób pracujących przy koncertach z deklaracjami Jakubczaka? Bzdura.
            Jak ktoś się nie zna na rzeczy, niech trzyma twarz zamkniętą.
          • Gość: konio Re: Ale na plakacie nie jest napisane...? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 00:35
            Gość portalu: uczeń napisał(a):

> Ale na plakacie nie jest napisane jak walił w rogi fiskusa zawyżając na
            > deklaracjach zarobki pracujących przy koncertach.
            > Tym samym zmniejszał swoje dochody. A dokładnie procent jaki trzebaby
            > odprowadzić.

Nie jest też napisane, że prowadził podwójna księgowość tych samych imprez.
          • Gość: grzyb Re: Ale na plakacie nie jest napisane...? IP: *.net / 10.1.89.* 08.10.02, 08:46
            Dutkiewicz to najlepszy kandydat!
    • wedzonka A ja tam lubie 27.09.02, 20:27
      Gość portalu: Kogucik napisał(a):

> Z przerażeniem patrzę na przedwyborcze sondaże. Otóż niejaki Rafał
      > Dutkiewicz ma szansę na fotel prezydenta! Zastanawiam się, kto może chcieć
      > oddać głos na tego człowieka. Ostatnie 4 lata rządów ratusza - to rządy PO-
      > PiS. Na pierwszy plan wysuwają się nazwiska - HUSKOWSKI, ŁOŚ, JAKUBCZAK, czy
      > niejaki KOCIĘBA ŻABSKI. Przeciwko Łosiowi w prokuraturze złożonych jest
      > kilkaset spraw! Jakubczak i Kocięba - Żabski zamieszani są w GRUBĄ AFERĘ
      > ZWIĄZANĄ ZE ZŁODZIEJSTWAMI POD PRZYKRYWKĄ EURO ART MITINGU. Sprawą nie tak
      > dawno zajęła się prokuratura. Huskowski dał się poznać jako kompletny
      > dyletant. WSZYSCY ONI KANDYDUJĄ W NADCHODZĄCYCH WYBORACH! To zatrważające.
      > EKIPA ZDROJEWSKIEGO. SAMI KOLEDZY. Od kilku lat skutecznie niszczą nasze
      > miasto. DUTKIEWICZ TO ICH KOLEŚ. Ostatnio głośno zaczęło się mówić o tym, że
      > w przypadku wygranej Dutkiewicza wiceprezydentem zostanie KOCIĘBA - ŻABSKI.
      > Wtedy chyba trzeba będzie sie wyprowadzić z miasta... Ludzie! Pójdźcie po
      > rozum do głowy! Nie głosujcie na DUTKIEWICZA!

Ja chce oddac glos na Dutkiewicza, i rekomendacja Zdroja ma tu decydujace
      znaczenie, bo o samym Dutkiewiczu wiem nie wiecej niz o innych kandydatach.
      Licze ze tak dobry gospodarz nie polecalby na swego nastepce kogos kto moglby
      zaprzepascic jego wlasne dzielo. A przeciez Wroclaw za rzadow Zdroja z zapadlej
      dziury stal sie prawdziwa perla wsrod miast!

To takie moje skromne kryterium, moze niedoskonale, ale jakos tak bardziej mi
      odpowiada niz rozporkowe rozumowanie Janka ;)

Pozdrawiam!

P.S.
      Czy moglbys rozwinac watek kilkuset spraw Losia? Jakies konkrety mile
      widziane :)
      • Gość: Janek Re: A z kim mam nieprzyjemność IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 20:34
        wedzonka napisał:

> Gość portalu: Kogucik napisał(a):
        >
        > > Z przerażeniem patrzę na przedwyborcze sondaże. Otóż niejaki Rafał
        > > Dutkiewicz ma szansę na fotel prezydenta! Zastanawiam się, kto może chcieć
        >
        > > oddać głos na tego człowieka. Ostatnie 4 lata rządów ratusza - to rządy PO
        > -
        > > PiS. Na pierwszy plan wysuwają się nazwiska - HUSKOWSKI, ŁOŚ, JAKUBCZAK, c
        > zy
        > > niejaki KOCIĘBA ŻABSKI. Przeciwko Łosiowi w prokuraturze złożonych jest
        > > kilkaset spraw! Jakubczak i Kocięba - Żabski zamieszani są w GRUBĄ AFERĘ
        > > ZWIĄZANĄ ZE ZŁODZIEJSTWAMI POD PRZYKRYWKĄ EURO ART MITINGU. Sprawą nie tak
        >
        > > dawno zajęła się prokuratura. Huskowski dał się poznać jako kompletny
        > > dyletant. WSZYSCY ONI KANDYDUJĄ W NADCHODZĄCYCH WYBORACH! To zatrważające.
        >
        > > EKIPA ZDROJEWSKIEGO. SAMI KOLEDZY. Od kilku lat skutecznie niszczą nasze
        > > miasto. DUTKIEWICZ TO ICH KOLEŚ. Ostatnio głośno zaczęło się mówić o tym,
        > że
        > > w przypadku wygranej Dutkiewicza wiceprezydentem zostanie KOCIĘBA - ŻABSKI
        > .
        > > Wtedy chyba trzeba będzie sie wyprowadzić z miasta... Ludzie! Pójdźcie po
        > > rozum do głowy! Nie głosujcie na DUTKIEWICZA!
        >
        >
        >
        > Ja chce oddac glos na Dutkiewicza, i rekomendacja Zdroja ma tu decydujace
        > znaczenie, bo o samym Dutkiewiczu wiem nie wiecej niz o innych kandydatach.
        > Licze ze tak dobry gospodarz nie polecalby na swego nastepce kogos kto moglby
        > zaprzepascic jego wlasne dzielo. A przeciez Wroclaw za rzadow Zdroja z
        zapadlej
        >
        > dziury stal sie prawdziwa perla wsrod miast!
        >
        > To takie moje skromne kryterium, moze niedoskonale, ale jakos tak bardziej mi
        > odpowiada niz rozporkowe rozumowanie Janka ;)
        >
        > Pozdrawiam!
        >
        >
        > P.S.
        > Czy moglbys rozwinac watek kilkuset spraw Losia? Jakies konkrety mile
        > widziane :)
        • Gość: Janek Re: A z kim mam nieprzyjemność IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 20:41
          Czyżby Jakubczak był nieuczciwy? Przecież to szkoła Zdroja.:)))
      • Gość: Janek Re:Zapomniałem o rekomendacji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 20:53
        Pan Krzaklewski rekomendował pana profesora Buzka. Dziś był koniec tej
        tragifarsy. Zaczynamy od nowa? Pan Zdrojewski pana Dutkiewicza i co dalej.
        Domingo był , pozostało jeszcze dwu tenorów i 3 strony Rynku bez sikawek. No i
        miano Słońca Gór Kocich. :)))
      • Gość: Rafis Re: A ja tam lubie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 21:23
        wedzonka napisał:

> Ja chce oddac glos na Dutkiewicza, i rekomendacja Zdroja ma tu decydujace
        > znaczenie, bo o samym Dutkiewiczu wiem nie wiecej niz o innych kandydatach.
        > Licze ze tak dobry gospodarz nie polecalby na swego nastepce kogos kto
        moglby
        > zaprzepascic jego wlasne dzielo. A przeciez Wroclaw za rzadow Zdroja z
        zapadlej
        >
        > dziury stal sie prawdziwa perla wsrod miast!
        >
        > To takie moje skromne kryterium, moze niedoskonale, ale jakos tak bardziej
        mi
        > odpowiada niz rozporkowe rozumowanie Janka ;)
        >
        > Pozdrawiam!
        >
        >
        > P.S.
        > Czy moglbys rozwinac watek kilkuset spraw Losia? Jakies konkrety mile
        > widziane :)

Popieram!!! Nic dodać,nic ująć!!!
        wędzonka jest ostoja normalności na tym forum
        dzięki ;-)
        pozdrawiam
        • Gość: Janek Re:W pelni sie zgadzam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 22:57
          Gość portalu: Rafis napisał:
          Ość portalu:wędzonka napisał:
          > > To takie moje skromne kryterium, moze niedoskonale, ale jakos tak bardziej
          >
          > mi
          > > odpowiada niz rozporkowe rozumowanie Janka ;)
          > Popieram!!! Nic dodać,nic ująć!!!
          > wędzonka jest ostoja normalności na tym forum
          > dzięki ;-)
          > pozdrawiam
          • Gość: Janek Re:Częściowo się zgadzam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 23:03
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Gość portalu: Rafis napisał:
            > Ość portalu:wędzonka napisał:
            > > > To takie moje skromne kryterium, moze niedoskonale, ale jakos tak bar
            > dziej
            > >
            > > mi
            > > > odpowiada niz rozporkowe rozumowanie Janka ;)
            > > Popieram!!! Nic dodać,nic ująć!!!
            > > wędzonka jest ostoja normalności na tym forum
            > > dzięki ;-)
            > > pozdrawiam
            >
            Przepraszam ale coś mi się psuje w komputerku. Chciałem napisać Rafisku, że
            masz sporo racji. Jest tylko małe ale. Zobacz, że Wędzonka odpowiada zazwyczaj
            z piedestału. Ja, Wędzonka. A, po drugie zaglądanie do cudzych rozporków to nie
            normalność lecz zwykłe mendostwo. Delikatniej można to określić mianem zawiść.
            :)))
            • expo2010wroclaw Re:Częściowo się zgadzam 27.09.02, 23:11

> Przepraszam ale coś mi się psuje w komputerku. Chciałem napisać Rafisku, że
              > masz sporo racji. Jest tylko małe ale. Zobacz, że Wędzonka odpowiada
              zazwyczaj
              > z piedestału. Ja, Wędzonka. A, po drugie zaglądanie do cudzych rozporków to
              nie
              >
              > normalność lecz zwykłe mendostwo. Delikatniej można to określić mianem
              zawiść.
              > :)))

ZAWOŚCIA TO JEST RACZEJ PISANIE TAKICH POSTÓW JAK TEN,BEZ ŻADNYCH ZWIĄZKÓW Z
              RZECZYWISTOSCIĄ.
              TY NIESTETY PRZYŁĄCZASZ SIE DO NICH CHETNIE
              WYKORZYSTUJESZ KAZDA OKAZJE,CHOC SAM WIESZ ZE JEST TO SMIESZNE
              WIESZ ZE DUTKIEWICZ JEST JEDYNYM NORMALNYM KANDYDATEM NA OJCA NASZEGO MIASTA ;-
              )
              • Gość: Janek Re:Częściowo się zgadzam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 23:20
                Przepraszam,ale pana Dutkiewicza nie obraziłem w żadnym ze swoich postów.
                Natomiast panią Lidię na tym forum gnoją. I taka jest różnica. A nie głosuję za
                nikim. To tyle dla wyjśnienia. Natomiast z kandydatów na wały /poza kandydatką/
                pośmiać mi się wolno. Pisałem, że dzisaj mam dzień świra. Pozdrawiam.
    • expo2010wroclaw Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ =prezydent 27.09.02, 21:31
      Rafał Dutkiewicz jest najlepszym kandydatem na prezydenta Wrocławia!!!
      • Gość: Janek Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ =prezydent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 23:05
        expo2010wroclaw napisał:

> Rafał Dutkiewicz jest najlepszym kandydatem na prezydenta Wrocławia!!!

Kandytatem może, choć to też wątpliwe. Za to kandydatce do pięt nie dorasta.
        :)))
        • expo2010wroclaw Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ =prezydent 27.09.02, 23:13

> expo2010wroclaw napisał:
          >
          > > Rafał Dutkiewicz jest najlepszym kandydatem na prezydenta Wrocławia!!!
          >
          >
          > Kandytatem może, choć to też wątpliwe. Za to kandydatce do pięt nie dorasta.
          > :)))

TRUDNO POWIEDZIEC BO TA PANI NIE MA RACZEJ NIC DO ZAPROPONOWANIA
          DLATEGO NIE POJAWIA SIE PUBLICZNIE
          WIEC SAM ROZUMIESZ,ŻE NIE WIDZIAŁEM JEJ JESZCZE
          CZY JEST AZ TAK WYSOKA ŻEBY DUTKIEWICZ NIE DORASTAŁ JEJ DO PIET?
          • Gość: Janek Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ =prezydent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 23:26
            Tak się złożyło, że oboje widziałem tylko w TV. i to oddzielnie. Nie
            porównywałem wzrostu ale urodę. I setki blboardów kandydata nie zmienią mego
            przekonania, że w tym zkresie kandydat kandydatce do pięt nie dorasta. O
            uśmiechu nie wspominam. :)))
            • expo2010wroclaw Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ =prezydent 27.09.02, 23:32

> Tak się złożyło, że oboje widziałem tylko w TV. i to oddzielnie. Nie
              > porównywałem wzrostu ale urodę. I setki blboardów kandydata nie zmienią
              mego
              > przekonania, że w tym zkresie kandydat kandydatce do pięt nie dorasta. O
              > uśmiechu nie wspominam. :)))

ALE TEN WZROK DUTKIEWICZA,JAK PATRZY ZE SWEGO PLAKATU NA WYBORCÓW HE HE
              • Gość: Janek Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ =prezydent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.02, 23:35
                Z tym się zgadzam. :)))
            • Gość: Yetta Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ =prezydent IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 16:36

> Tak się złożyło, że oboje widziałem tylko w TV. i to oddzielnie. Nie
              > porównywałem wzrostu ale urodę. I setki blboardów kandydata nie zmienią
              mego
              > przekonania, że w tym zkresie kandydat kandydatce do pięt nie dorasta. O
              > uśmiechu nie wspominam. :)))

A tyle się mówiło, ze to kobiety głosują na najprzystojniejszego kandydata :)
              i że takie jest ich główne kryterium wyboru.
              Co mi tam, biorę przykład z Janka. Zagłosuję na jednego pana, który mnie
              urzekł.. :)
    • Gość: bollo Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 00:21
      oj czarno widze- oj czarno.
      Banda ktora dorwała sie do władzy i za cholere nie chce jej oddac.
      czarno widze, oj czarno
      • Gość: Janek Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 00:56
        Przewidujesz, ze na parafii kartki ze wskazaniami będą? :)))
        • Gość: Brum Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 15:56
          Duduś,Duduś,dokop im.A potem pamiętaj o mnie .Znajdź jakąś fuchę swojemu
          pochlebcy.To mówiłem ja Brum ,twoj wielbiciel.
          • newest Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! 28.09.02, 20:27
            Hehehe, znowu jakiś wesoły demaskator. Zresztą nieważne - dziś przeczytałem
            ogłoszenie ulubionej kandydatki Janka, pani Lidce (Janek, Lidka, Szarik i
            kamanda). Oro co się dowiedziałem :"Posiada talent malarski potwierdzony
            uprawnieniami nadanymi przez Ministra Kultury" :))))
            No moi drodzy, sprawa jest chyba przesądzona - osoba o takich kwalifikacjach
            nie może nie zostać prezydentem naszego miasta. Jak z historii wiadomo,
            malarze odnosili duże sukcesy polityczne odmalowując wizje nowego porządku. A
            jak coś nie wyjdzie, to zawsze może pomalować Ratusz i będzie ładnie :P

Aha, i jak by ktoś chciał obejrzeć stronę kandydatki
            www.lidiageringer.pl/ to hasło brzmi: "Najlepsze kasztany są na placu
            Pigalle", a login "Stierlitz"
            • Gość: Janek Re: J-21 Pierwsze ostrzeżenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.02, 21:17
              Dziękuję za wiadomości. Zrozumiałem, że Marusia przeszła na Waszą stronę.
              Potwierdzam także odbiór szyfrogramu. Teraz będę nadawał. Proszę wziąść tom I
              "Lalki" rozdz. 21 :" ... - Miałam list od Krzeszowskiej - przerwała my panna
              Izabela. - Oo?...cóz pisze?
              - Pisze, że nasz dom kupił nie Szlangbaum, ale Wokulski, i że za pomocą
              podstawionych licytantów dał za niego dwadzieścia tysięcy rubli więcej aniżeli
              wart..."
              Ps. Miał rację Rafis z tym przetargiem. Pozdrawiam. Sprzęt rolniczy
              zakonserwowałem. Na pole boju zamierzam wyjechać na wiosnę.
            • Gość: mila Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroc.gazeta.pl 03.10.02, 19:31
              fajny jesteś newest
              • newest Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! 03.10.02, 22:02
                Miła jesteś mila :)
                • Gość: bruce Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.waw.cdp.pl 04.10.02, 22:56
                  odwal się od mojej żony pedale
    • Gość: SPRZECIW! Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: 168.143.113.* 30.09.02, 02:18
      >>Otóż niejaki Rafał Dutkiewicz ma szansę na fotel
      prezydenta!

MA SZANSE BO JEST INTELIGETNY I LUDZIE NA NIEGO BEDA
      GLOSOWAC!!!

>>Zastanawiam się, kto może chcieć oddać głos na tego
      człowieka.

NP. JA I TO Z DUMA!

>>EKIPA ZDROJEWSKIEGO. SAMI KOLEDZY.

WIDOCZNIE ZDROJEWSKKI BYL DOBRY W TYM CO ROBIL A KOLEDZY
      CHCA TO CO ZACZAL KONTYNUOWAC

>>Od kilku lat skutecznie niszczą nasze miasto.

NISZCZA??? CZLOWIEKU PUKNIJ SIE W GLOWE. NASZE MIASTO
      NIGDY NIE BYLO TAK ZNANE NIE TYLKO W POLSCE ALE TAKZE NA
      SWIECIE. TAK CZESTO ODWIEDZANE. TAK PIEKNE I DALEJ MOZNA
      WYMIENIAC!!!!!

>>DUTKIEWICZ TO ICH KOLEŚ.

TAK. I TO SWIETNY KOLES!!!

>>Nie głosujcie na DUTKIEWICZA!

TO JA WAM POWIEM.. GLOSUJCIE NA DUDKIEWICZA!!!!!!
    • Gość: SPRZECIW! Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.rrcnet.com 30.09.02, 02:30
      >>A widziałeś Kogucik kto popiera Dudusia na bilbordach?
      (...) Zdroju ,oskarażony z paragrafu ust.karno skarbowej

WYGRAL SPRAWE WIEC SIE OD NIEGO ODCZEP!!!

>>ludziska jak to ludziska ,wierza słowu pisanemu

TY POCZEKAJ JESZCZE JAK TO SLOWO PISANE OKAZE SIE
      PRAWDA!!!!

>>Ja chce oddac glos na Dutkiewicza, i rekomendacja
      Zdroja ma tu decydujace znaczenie, bo o samym
      Dutkiewiczu wiem nie wiecej niz o innych kandydatach.
      Licze ze tak dobry gospodarz nie polecalby na swego
      nastepce kogos kto moglby zaprzepascic jego wlasne
      dzielo. A przeciez Wroclaw za rzadow Zdroja z zapadlej
      dziury stal sie prawdziwa perla wsrod miast!

ZDROJ POLECA GO BO ZNA GO BARDZO DOBRZE!!! JA TEZ DUDKA
      ZNAM NA TYLE BY MOC POWIEDZIEC ZE TO JEST NAPRAWDE
      INTELIGENTY FACET I WIEM ZE JEST W STANIE DALEJ
      PODCIEGAC WROCLAW NA TYLE BY STAL SIE JESZCZE BARDZIEJ
      ZNANYM MIASTEM I PIEKNIEJSZYM!!! WEDZONKA TRZYMAJ SIE
      TEGO WYBORU!!!

>>Czyżby Jakubczak był nieuczciwy? Przecież to szkoła
      Zdroja.:)))

MALO WIESZ.. SPYTAJ SIE ZDROJA CO O NIM SADZI

------

POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORZY ODDAJA GLOS NA DUDKA!!
    • Gość: Marylka Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.02, 00:35

Wszystko to szczera prawda a wedzonka niech sie dalej wędzi ze Zdrojem
      (najchętniej to by mu chyba wylizał dupsko, to się czuje).
    • johann3 Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! 02.10.02, 07:06

pamiętam takie wybory, gdy dostałem kopertę, niezapisaną kartkę i nakaz
      wrzucenia takiego głosu do urny, nomen omen w roku 1984, wcześniej przełożony
      powiedział idź i rób to co każą, jak się sprzeciwisz to się dowiemy i będzie
      bolało, dziś mam prawo wyboru, to że nie ma za bardzo w czym wybierać to jedna
      sprawa, to że metody działań kandydatów uległy przemianie to druga, naród i tak
      mądrzeje i zaczyna patrzeć nie na kolor plakatów, tylko na efektywność działań
      poprzednich zarządzających, najważniejsze jest to, że przed nikim dziś nie drżę
      a głos oddaję za kotarą, i to moja osobista sprawa na kogo go oddam, miłego dnia
    • Gość: Maxine Kogucik na rosół IP: *.208.68.121.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.10.02, 07:33
      Koguciku bluzgasz nienawiścią, a Rafał Dutkiewicz to porządny człowiek.
    • Gość: milena Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroc.pl 05.10.02, 15:29
      Goœć portalu: Kogucik napisał(a):

> oddać głos na tego człowieka. Ostatnie 4 lata rz�dów ratusza - to rz�dy PO-
      > PiS. Na pierwszy plan wysuwaj� się nazwiska - HUSKOWSKI, ŁOŒ, JAKUBCZAK, czy
      > kilkaset spraw! Jakubczak i Kocięba - Żabski zamieszani s� w GRUBź AFERĘ
      > ZWIźZANź ZE ZŁODZIEJSTWAMI POD PRZYKRYWKź EURO ART MITINGU. Spraw� nie tak
      > dyletant. WSZYSCY ONI KANDYDUJź W NADCHODZźCYCH WYBORACH! To zatrważaj�ce.
      > EKIPA ZDROJEWSKIEGO. SAMI KOLEDZY. Od kilku lat skutecznie niszcz� nasze
      > miasto. DUTKIEWICZ TO ICH KOLEŒ. Ostatnio głoœno zaczęło się mówić o tym, że
      > Wtedy chyba trzeba będzie sie wyprowadzić z miasta... Ludzie! PójdŸcie po

SErio??? A sk�d masz takie wiadomoœci,że 4 lata rz�dów to PO-PIS???
      Kocięba,Zdrojewski,Huskowski...to na pewno nie PIS...do tego jeszcze PIS
      istnieje od niecałego roku...a do wyborów PIS idzie z PO, bo SLD tak� a nie
      inna ordynacje wyborcz� ustaliła.

• Gość: Michał Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.magma-net.pl 05.10.02, 23:00
      Po wybraniu Wałęsy na prezydenta RP jeden z Niemców w Norynberdze patrząc mi
      prosto w oczy szczerze powiedział:
      "BARAN MOŻE BYĆ KRÓLEM TYLKO W PAŃSTWIE BARANÓW".
      Nie mogłem ripostować, gdyż jest to prawda. Wobec tego pytam kto wybierał
      Zdrojewskiego, Łosia, Turkowskiego, Huskowskiego, Oszusta (przepraszam -
      Oszasta), Kiliana itp., itd?
      Jeżeli Wrocławianie nie wybiorą w głosowaniu Dutkiewicza, Huskowskiego,
      Zdrojewskiej, Łosia .... itd, to oni sami nie usiądą na magistrackie stołki.
      Luuudzie, opanujcie się i nie dopuśćcie tych oszustów do wrocławskiego koryta!
      • waldek.s Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! 05.10.02, 23:03
        Zapomniałes , że jeszcze są rozrabiaki: Kocięby i Jakubczaki.
      • Gość: Rafis Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 23:08
        Gość portalu: Michał napisał(a):
        itd, to oni sami nie usiądą na magistrackie stołki.
        inteligentna bestia z Ciebie!!!

> Luuudzie, opanujcie się i nie dopuśćcie tych oszustów do wrocławskiego
        koryta!

skoro mówisz o korycie to czy Ty też jesteś czerwoną świnią z wątku egoista?
        • Gość: Flowers Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 12:43
          Gość portalu: Rafis napisał(a):

>
          > skoro mówisz o korycie to czy Ty też jesteś czerwoną świnią z wątku egoista?

Kontynuując wątek. Czy to Ty jesteś tą egoistyczną świnią, która innych nie
          chce do koryta dopuścić? Odmiana platformerska?
          • Gość: Rafis Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 14:17
            Gość portalu: Flowers napisał(a):

> Kontynuując wątek. Czy to Ty jesteś tą egoistyczną świnią, która innych nie
            > chce do koryta dopuścić? Odmiana platformerska?

Jem z talerza.Więc swinko bądz spokojna o swoje korytko.
            • Gość: Flowers Re: KANDYDAT DUTKIEWICZ - KPINA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.02, 17:47
              W chlewie nawet talerz Ci nie pomoże. A wlazłeś do tego przybytku przywołując
              wątek egoisty. Szkoda, bo akurat to do Ciebie nie pasuje.
              • Gość: MKK odechciało mi się wyborów, chyba że ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.10.02, 10:29
                zdefrauduję swój głos za obietnicę pracy w magistracie na stołku Głównego
                Specjalisty d/s Nic_Nie_Robienia.
                Gosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka