Dodaj do ulubionych

studenci historii!!!! RATUNKU!!!!!

28.10.05, 23:50
zakochalem sie w dziewczynie, ktora studiuje historie, dziennie. Jest
sliczna, ale nie wiem, jak ma na imie :( Nie mam do niej zadnego dojscia
niestety. Wiem jedynie, ze czasami nosi takie blekitne spodnie i ze (chyba)
jest na IV roku.

Pomozcie!!
Obserwuj wątek
    • neti13 Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 28.10.05, 23:55
      latwo.mowic napisał:

> zakochalem sie w dziewczynie, ktora studiuje historie, dziennie. Jest
      > sliczna, ale nie wiem, jak ma na imie :( Nie mam do niej zadnego dojscia
      > niestety. Wiem jedynie, ze czasami nosi takie blekitne spodnie i ze (chyba)
      > jest na IV roku.
      >
      > Pomozcie!!

Biedactwo ;)
    • Gość: nothingman Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.10.05, 00:00
      nie masz sie co łamać, wystarczy podejść i porozmawiac, wiem ze łatwo mowic,
      ale co masz do stracenia? ;) albo niech jakis kumpel za Ciebie pogada :)
      drugiej takiej szansy moze nie bedzie
      powodzenia
      • latwo.mowic Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 29.10.05, 00:49
        oczywiscie, zebym porozmawial, ale nie moge jej namierzyc i stad mam problem ;/
        • neti13 Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 29.10.05, 00:55
          latwo.mowic napisał:

> oczywiscie, zebym porozmawial, ale nie moge jej namierzyc i stad mam
          problem ;/

Ale Ty ciapa jestes ;) hehe
          • Gość: obserwator Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.05, 07:55
            A ja go rozumiem. Też jestem nieśmiały.
            • latwo.mowic Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 29.10.05, 14:50
              nie jestem niesmialy, tylko nie moge jej spotkac. Nie widzialem jej od
              czerwca!!!
              Ale przypomnialem sobie wazna informacje: jest na specjalizacji
              zawodowej ,,archiwistyka".
              Moze ktos ja zna??
        • Gość: notego Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 08:05
          weź tego, no , bylego posła z Sejmu, detektywa tego, no wiesz,no tego, on ci ja
          NAMIERZY
          • Gość: res Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 29.10.05, 16:30
            No i przedtem powtórz wszystkie ważne daty;-)
    • Gość: dobra rada Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.media4.pl 30.10.05, 14:13
      szukaj i badz cierpliwy :)
      • Gość: heniek Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.05, 14:35
        Kochaj i rób co chcesz (św. Augustyn)
        • latwo.mowic Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 02.11.05, 14:22
          jakies wiesci?? Powoli trace nadzieje, ze ja spotkam ... :(
          • neti13 Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 02.11.05, 14:35
            latwo.mowic napisał:

> jakies wiesci?? Powoli trace nadzieje, ze ja spotkam ... :(

Nie katuj sie tak ;) Znajdz sobie inna piekna panne :P
            • latwo.mowic Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 02.11.05, 15:52
              ale ja nie chce innej :) Problem jest tylko i wylacznie taki, ze nie moge na
              nia trafic. Jak juz ja spotkam, to zadzialam jak trzeba :)
              • Gość: obserwator Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.05, 16:15
                Ty mnie nie denerwuj. Jaki to problem sprawdzić na Szewskiej, kiedy i gdzie ma
                zajęcia archiwistyka, a potem się zaczaić - do skutku. W końcu ją zobaczysz.
                Albo masz determinację albo nie. Albo kochasz albo nie. I już. No!
              • Gość: mateusz Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 16:15
                Musisz poważnie rozważyć możliwość dostania kosza !Dlatego rada jest dobra:nie
                katuj się.Tyle fajnych dziewczyn przewija się codziennie obok nas.
                • Gość: obserwator Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.05, 07:27
                  Zamilcz, mateuszu. To jest szkodliwy defetyzm! Trzeba myśleć o zwycięstwie,
                  pozytywnie.
                  • Gość: mateusz Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 19:59
                    To nie defetyzm.To realne myślenie,a nie bujanie w obłokach.
                    Pozdr.
                    • Gość: obserwator Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.05, 07:29
                      Mateuszu, on się zakochał. A miłość to bujanie w obłokach, a nie realne
                      myślenie. Jak zacznie myśleć - to koniec tego sympatycznego wątku. Pozdrawiam
                      racjonalistę.
    • Gość: matmichal Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 16:52
      proponuję przejść się na szewską 49 i troszkę poczekać w instytucie-a nóż
      widelec... na dole jest rozwieszony plan dla 4 roku z zanaczona
      specjalizacją!!!
      powodznia
    • latwo.mowic Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 02.11.05, 17:24
      szukalem jej, ale bez skutku ;/ I dlatego pytam na forum, bo moze ktos ja zna i
      wie, co sie z nia dzieje. Mnie sie wydaje, ze mogla eszcze do szkoly nie
      wrocic, albo np. wziela dziekanke... ehh....
      • Gość: Wróżka Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.05, 22:03
        Rozłożyłam dla Ciebie karty Tarota. Jest zajęta. I po za granicami kraju.
        • Gość: szambonurek Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:07
          Nie szukaj jej! Ona była kiedyś sekretarką Jagiełły, ale wywalił ją na zbity
          pysk za błęitne spodnie. Ponoć teraz robi za Wenę u Tacyta
          • Gość: heniek Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.05, 07:30
            To dziwne. Też tak kiedyś miałem. Przeżyłem w czasie wakacji z dziewczyną z
            pierwszego roku historii coś absolutnie wyjątkowego. A potem nie mogłem jej
            odnaleźć. Czarna dziura, czy co? A może to taki gryps z tą historią?
            • neti13 Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 03.11.05, 07:44
              Gość portalu: heniek napisał(a):

> To dziwne. Też tak kiedyś miałem. Przeżyłem w czasie wakacji z dziewczyną z
              > pierwszego roku historii coś absolutnie wyjątkowego. A potem nie mogłem jej
              > odnaleźć. Czarna dziura, czy co? A może to taki gryps z tą historią?

Moze przemiescila sie w czasie ? ;)
              • Gość: marek aureliusz Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.media4.pl 04.11.05, 11:53
                na historii nie ma ladnych dziewczyn.
                • Gość: lukie Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: 194.146.216.* 04.11.05, 12:03
                  a no racja...może zdaży sie wyjątek...ale to tylko wyjątek
                • Gość: elnino Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.media4.pl 04.11.05, 12:06
                  nie przesadzaj!!! sporo fajnych sie znajdzie.. a poza tym to nie jest zaoczna
                  ekonomia or sth like that gdzie masz pelno solaryjnych pieknosci w bialych
                  kozaczkach.. :-)
                • Gość: heniek Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.05, 14:24
                  Ale kiedyś były, oj były! Gdzie jesteś Krysiu z pierwszego roku historii i
                  praktyk robotniczych w Wędrzynie? Szukam cię od tylu lat. Odezwij się wreszcie.
                  Gdzie cię wcięło?
                • Gość: v rok Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.11.05, 15:01
                  zgadzam się same brzydale- nadaja się tylko na zakonnice
              • Gość: obserwator Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.05, 14:20
                Och, neti, nie żartuj sobie tak dotkliwie z mojego sobowtóra heńka. Heniek jest
                wrażliwy, sentymentalny i prawdziwy, czego w zadnym razie nie można powiedzieć
                o obserwatorze...
    • Gość: v rok Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.11.05, 14:59
      stary daj spokój zostaw laske z historii, tam są same cichodajki i lodziary. a
      tak a propos IV roku- przeciez tam są same posztety!!!! podobnie jak na v
      roku!!!
      • latwo.mowic Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 04.11.05, 17:17
        ona jest wyjatkowo ladna :)

Przypominam:
        IV rok, specjalizacja archiwalna, dlugie wlosy (takie raczej ciemne) i czesto
        nosila (bo teraz to nie wiem) blekitne, przylegajace spodnie.

Prosze o pomoc, bo ja jej nie moge odnalezc!!

Dzieki
      • Gość: przystojny gej Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:25
        popieram cię we wszystkim co piszesz-jesteś taki zdecydowany w tym co mówisz i
        odważny-superrr!!!!
      • Gość: heniek Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.05, 22:31
        A co, nie można się zakochać w cichodajce czy lodziarze? Historia literatury
        zna przecież takie przypadki. Po ludziach też to pewnie chodzi, nie tylko po
        kartkach książek. Pozdrawiam serdecznie cichodajki i lodziary!
        • Gość: mgr historii Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.piotrkow.net.pl 05.11.05, 11:45
          przestańcie obrażać studentki historii, jest wśród nich dużo super dziewczyn -
          podobnie jak na innych kierunkach zresztą :)
          pozdrowienia z Piotrkowa Trybunalskiego
          • Gość: Marcin Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.media4.pl 05.11.05, 16:16
            wiekszosc dziewczyn na historii jest paskudna. Na palcach jeden reki mozna
            zliczyc laski (mam na mysli lata I-V oczywiscie) ktore sa ladne.
            Chyba na uniwerku nie ma drugiego kierunku, gdzie kobiety byly by tak
            obrzydliwe ;/
            Pozdrawiam te ladne :)
            M
            • Gość: przystojny gej Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 16:46
              oo widzę,że kolejny przystojniacha!! na ciebie nawet te brzydkie nie polecą-
              więc może zmienisz orientację???
            • Gość: v rok Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.hist.uni.wroc.pl 08.11.05, 15:52
              masz recje marcinie same brzydale a fff gzie to sie rodzi? takie pasztety w
              ciagu 5 lat nie widzialem fajnej dupy
              • Gość: przystojny gej Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:16
                a ja chciałbym zobaczyć twoją....czy aby nie pasztet
                • latwo.mowic Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! 09.11.05, 12:24
                  z ofertami matrymonialnymi prosze zalozyc wlasny watek :)
    • Gość: renua Re: studenci historii!!!! RATUNKU!!!!! IP: *.media4.pl 07.11.05, 02:16
      czy cos sie zmienilo? jak poszukiwania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka