kinga!!! 29.09.02, 21:29 Dziś od Naszego Forumowego Mastata dostałam badyla pieknego o taaaaaaaaakiego! Dziekuje Ci po raz kolejny! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Dostałam badyla ...:) 29.09.02, 21:44 O kurczę:) Cieszę się, że się podobał:) Nie ma za co - cmoki! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Dostałam badyla ...:) 29.09.02, 22:23 Kochana Kingusiu!!! cieszę się razem z Tobą , że Mastat podarował Ci takiego pięknego badyla,pielęgnuj go dobrze ( badyla nie Mastiego:)))))chociaż o Mastiego też dbaj:)pozdrawiam Cie serdecznie.diabełek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: Dostałam badyla ...:) IP: *.chem.uni.wroc.pl 30.09.02, 10:34 Czy ten badyl to jakaś aluzja? Albo inwestycja? Jakiś powód musi Mastat mieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfer Re: Dostałam badyla ...:) IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 30.09.02, 10:50 mastat-wazeliniarz... :))) cwiczy, zeby z wprawy nie wyjsc... :) dzis kinga, a jutro? :P Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Dostałam badyla ...:) 30.09.02, 11:59 1.mam nadzieję, że badyl to takie pieszczotliwe określenie pięknej róży??:P 2.Masti- liczę na ciebie jak i ja będę cosik obchodzić- teraz to się wkopałeś:) Kinia- ty to masz farta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Dostałam badyla ...:) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 30.09.02, 12:56 kinga-ja miast badyla składam Ci krótkie acz szczere życzenia urodzinowe. wszak 18 lat kończy się tylko raz :) 100 lat w zdrowiu i MIŁOŚCI !!!! [i niech Ci teatr miłym po wsze czasy będzie] m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Dostałam badyla ...:) IP: *.vogel.pl 30.09.02, 15:11 Kingo - samych teatralnych wspaniałości :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Dostałam badyla ...:) 30.09.02, 18:29 Dziekuje za zyczenia, Msti dał badyla [tak pieszczotliwe tak nazywam różę;)] bo dzis mam urodzinki, co do teatru - ach kocham...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka Re: Dostałam badyla ...:) 01.10.02, 18:26 kinga!!! napisała: > Dziekuje za zyczenia, Msti dał badyla [tak pieszczotliwe tak nazywam różę;)] > bo dzis mam urodzinki, co do teatru - ach kocham...:) Nie zalamuj sie Masti, czasem sie trafiaja takie niedomyslne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Dostałam badyla ...:) 01.10.02, 19:00 wedzonka napisał: > kinga!!! napisała: > > > Dziekuje za zyczenia, Msti dał badyla [tak pieszczotliwe tak nazywam różę; > )] > > bo dzis mam urodzinki, co do teatru - ach kocham...:) > > > Nie zalamuj sie Masti, czasem sie trafiaja takie niedomyslne... :) ;) pozory często mylą... ale nie tylko... ech faceci...:P Odpowiedz Link Zgłoś