Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 15:34 Czy leczy się może ktoś z was w tej klinice mieszczącej się przy ul.Hallera??? Proszę o opinie. dzięki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glowny.ksiegowy Re: MAXDENT-OPINIE!!!!!! 01.11.05, 22:37 ja akurat robiłem tam jedno skomplikowane leczenie kanałowe. Jak na mój gust drogo, ale rzetelnie i fachowo - mają specjalistyczny sprzęt (tzn tak oceniając okiem laika;) m.in. mikroskop dentystyczny i rentgena z widokiem na ekranie kompa (nie wiem jak się to urządzenie fachowo nazywa)... tylko chyba kiepsko z terminami trzeba dość długo czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADA Re: MAXDENT-OPINIE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:41 Tu się liczą ręce, a nie komputer, który w tym przypadku jest bajerem dla dorosłych. małym dzieciom pokazuje się misie, laleczki,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
glowny.ksiegowy Re: MAXDENT-OPINIE!!!!!! 01.11.05, 23:33 po pierwsze - co wniosłeś do sprawy jeśli chodzi o opinię o MAXDENCie? znalazł się mądrala po drugie - napisałem że jestem laikiem, nie nie wiem czy taki sprzęt to norma.. po trzecie - nawet laik wie, ze lepiej jest gdy nie musisz czekać na "wywołanie zdjęcia" - kilkanascie minut zaoszczedzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: MAXDENT-OPINIE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 12:44 Ja korzystam z ich usług i jestem zadowiolny.Profesjonaliści!! Są drodzy,ale można również skorzystać z kontraktu z NFZ. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lidus23 Re: Maxdent opinie 12.03.18, 04:53 Udałam się na wizytę z polecenia dobrej koleżanki, słyszałam o profesjonalnym leczeniu. Bolał mnie ząb i podejrzewałam, że skończy sie leczeniem kanałowym. Pierwsza wizyta, wszystko ok, Pani dentystka o rudawych włosach (nie pamietam nazwiska) wyczyściła mi wszystko z zęba tak, że w środku został pusty, dostałam uzupełnienie coś przypominającego bląbe. Umówiłam sie na kontynuację leczenia w innym dniu. Wracam do domu, spozywam kolacje(kanapkę) i słyszę tylko jak ząb pęka. Następnego dnia wracam po wyjaśnienie, miałam całego zęba, a teraz mam pół. Dentystka odwracała sytuację, wyszło na to, że mam pecha i muszę zapłacić fortunę za endokoronę. Żałuję jednego, że wyszłam z tej kliniki nie domagając się konsekwencji. Trafiłam do Pani Dagmary, która potwierdziła moje przypuszczenia, że ząb został źle zabezpieczony i jest to ewidentny błąd dentystki. Dostałam "bandarz" zewnętrzny, ktory chronił mi ząb ponad dwa tygodnie do czasu aż mogłyśmy wstawić endokoronę. Całe leczenie tego zęba i innych zrobiliśmy u Pani dr Dagmary Hartleb, także bardzo polecam. Wracając do kliniki maxdent , zepsuli mi zęba na całe zycie, endokorona potrafi raz na kilka lat wypadać, takze jest to kłopotliwe. Odpowiedz Link Zgłoś