Dodaj do ulubionych

NIC MI SIĘ NIE CHCE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:24
Nawet pisać mi się nie chce....
Obserwuj wątek
    • zbyszek.kwasnica Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 03.11.05, 17:26
      To bes sęsu, isz popadasz w błędną kwadraturę
      koła logiczności.
      Przecież gdyby ci się nie chciało pisać,
      to byś nie pisał.
      • neti13 Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 03.11.05, 17:29
        Pomoz mi upiec ciasto :P
      • Gość: hrabiaa Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:30
        Mnie też się nic nie chce, ale mam ochotę jedynie, z trudem, zapytać Kaśnicę,
        czy czasem nie przebywa w przestrzeni Minkowskiego. Ale się zmęczyłem tym
        pisaniem...............
        • Gość: szambonurek Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:32
          Nie chce mi się pomagać piec , ale masz wziąć ćwierć kilo miłości, ćwierć kilo
          namiętności..... o już mi się doprawdy nie chce
        • zbyszek.kwasnica Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 03.11.05, 17:35
          To bes sęsu, isz przypisujesz mi fascynację
          formą biliniową. Przecież od wielu lat
          wiadomo, że 10-wymiarowe drgające struny
          autorstwa Michio Kaku lepiej nadają się
          do pieczenia ciasta!
          • Gość: szambonurek Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:40
            ..... ale krągłość mego kubła na śmieci odpowiada wielkości Twych neuronów na
            wygonie w paradoksie bliźniąt
            • zbyszek.kwasnica Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 03.11.05, 17:43
              To bes sęsu, isz wplontujesz paradoks
              bliźniont do naszych rozważań kulinarnych.
              Od czasu złamania symetrii przez Leona
              Ledermana z Fermilabu wiadomo, że
              ciasto rośnie nawet bez neuronów!
              • neti13 Re: do kwsnicy :P 03.11.05, 17:54
                zbyszek.kwasnica napisał:

> To bes sęsu, isz wplontujesz paradoks
                > bliźniont do naszych rozważań kulinarnych.
                > Od czasu złamania symetrii przez Leona
                > Ledermana z Fermilabu wiadomo, że
                > ciasto rośnie nawet bez neuronów!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=577&w=31128950&v=2&s=0

Nudzi Ci sie widze niemilosiernie , poczytaj sobie w miedzyczasie jak bede
                tropic te wredne neurony :P
                • zbyszek.kwasnica Re: do neti 03.11.05, 18:05
                  Bleeeeeeeeeeeeeeee :)
                  To zupełnie bes sęsu, isz muszę was opuścić,
                  ale idę na piwo (z miodem i mąką).
                  Dobranoc i dobrego ciasta życzę.
                  • neti13 Re: tylko ostroznie z tym piwem :P 03.11.05, 18:19
                    Mam dar pozbywania sie kwasnic ;) hehe wystarczyla maka i miod :P
            • neti13 Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 03.11.05, 17:44
              Chlopcy , wyrazajcie sie jasniej , bez podtekstow :P
          • neti13 Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 03.11.05, 17:43
            zbyszek.kwasnica napisał:

> To bes sęsu, isz przypisujesz mi fascynację
            > formą biliniową. Przecież od wielu lat
            > wiadomo, że 10-wymiarowe drgające struny
            > autorstwa Michio Kaku lepiej nadają się
            > do pieczenia ciasta!

Tak , a swistak siedzial i zawijal pana Zbyszka w te sreberka. Ale i tak sie
            zawzielam dzis na ciacho i zadna kwasnica mnie od tego nie odciagnie :P
            • szpinak_wro Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 03.11.05, 18:11
              dziaa!!!

a jakie ciacho robisz ?? :->
              • Gość: szambonurek Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:14
                Z perspektywy kubła, Kwaśnica, to Euklides w swej przestrzeni.
      • Gość: NASTRÓJ Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:32
        Po tygodniu poprawił mi sie nastrój. Mam ochotę do roboty, a tu znowu trzy dni
        wolnego.
    • Gość: harry Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:18
      To sie powieś
      • Gość: szambonurek Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:19
      • Gość: szambonurek Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:20
        hoghw Wielki Narodowy Polaku. Pozdrawia Cie Inczunczuna. Weż strzel sobie w
        żyłę w mym kuble.
        • Gość: leń nad lenie Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:08
          Mnie tyż nie chce siem nic, co najwyżej zajarać szluga
          • Gość: obibok Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:18
            Zmęczyłem się i spociłem dzisiaj bardzo, gdy goniłem swego ojca wokół zagrody.
            Też mi się nie chce go bić.
            • Gość: Kutas Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.11.05, 20:02

Mnie sie tez nic nie chce idam do wyra, a moze sie jeszcze jednego lyknam?
              DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: szambonurek Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 20:27
                Nie chce mi się nawet łykać, choć trzebno by
                • neti13 Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 03.11.05, 23:15
                  A mnie chce sie spac :P
                  • Gość: heca leci Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:01
                    Mnie też się nie chce pracować dzisiaj na mojego szefa, darmozjada
                    • Gość: Leciwa leniwka Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:06
                      Mnie też nic się nie chce, ale mój mąż o tym jeszcze nie wie -hihihihihihi
    • Gość: Kwak kaczorius Re: Poprawie Wam nastroj! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.05, 16:18
      Dzieki zawarciu wiekopomnej koalicji PiS, Samoobrona, LPR, wspartej wspanialymi
      patriotami z PSL sytuacja ekonomiczna kraju poprawia si€ z godziny na godzin€.
      Zlotowka rosnie. Do poludnia za euro trzeba bylo placic ponad 4,o2 zl., teraz
      zaledwie 3,99, a jutro ponizej 3,95. Stanieje paliwo i gaz, obniza sie ceny
      artykulow importowanych, ktorych na rynku mamy ponad 90%. Polska rozwija sie w
      sile, a ludziom zyje sie dostatniej.
    • Gość: .. Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:23
      > Nawet pisać mi się nie chce....

A kupę zrobić?

Jak Ci się nie chce, to nie rob. Sama nocą się w pościel zrobi. Tak trzymaj!
      • Gość: XXL Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:11
        Dlatego dzisiejszy dzień taki smutny, pomimo że to święto narodowe.
        • Gość: mateusz Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:36
          Nic to.Jutro weźmiem się ostro do pracy.
          • Gość: Erotoman Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:06
            Biorę się cał czas i nie chce mi się po 5 minutach
            • Gość: kutas Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.11.05, 21:19
              A mnie sie nawet nie chce d..ic o jak by o tym stara wiedziala.
              • qutas Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 13.11.05, 22:01
                bo kutas z ciebie a nie prawdziwy ruchacZ!!!
                • Gość: kutas Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.11.05, 18:49
                  Mnie sie nie chce starej ruchac bo ja rucham mlode i doswiatczone mezatki
    • Gość: LENIWY Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:24
      znowu 5 dni pracy i skrzwionych gęb koleżanek i kolegów.
      • neti13 Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 13.11.05, 23:50
        Gość portalu: LENIWY napisał(a):

> znowu 5 dni pracy i skrzwionych gęb koleżanek i kolegów.

Zmien prace :P
        • Gość: hrabiaa Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:34
          Nawet nie chce mi się pić wina z winogron. To grzech, ale co zrobić
    • Gość: XXL Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:01
      Czy będę musiał odśnieżać? Nie lubię tego robić!
      • Gość: hrabiaa Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:28
        Nawet mi się nie chce jako śnieg padać!!!
        • Gość: payger Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 08:29
          fredziowi to się nawet oddychać nie chce
      • neti13 Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 15.11.05, 08:42
        Do roboty , lenie !!! :P:P:P
        • Gość: Ryjcew Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 08:45
          wstawć już z wyr i do obiadku ,po obiadku znów relaksik
          • Gość: hrabiaa Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:47
            Bylem w centrum ,miasteczka Wroclaw, po tym, też mi się nic nie chce
    • Gość: demola Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:58
      nawet nic mi sie nie chce ,zeby nic mi się nie chciało
      • Gość: Emeryt Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 17:54
        Nieladnie. Pana premiera plagiatowac nie mozna.
        • Gość: gazda Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:07
          nie chce mi się nawet drapać, chcę służącego hrabio
          • Gość: gwarek Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:09
            zjadłem i znowu nic mi się nie chce
            • Gość: piwiak Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.05, 20:13
              Wypilem 12 piw i tera mi sie niechce nawet jarac
              • Gość: lisztfan Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:16
                puściłem bąka niech się pobłąka .No nie mogę- nic mi się już nie chce
                • Gość: hrabiaa Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:38
                  nie chce mi się pisa....
                  • Gość: Jaś Fasola Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:41
                    mam być magistrem ale nic mi sie nie chce
                    • Gość: muminek Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:43
                      koleś to za mnie mruga, tak mi sie nie chce
                      • Gość: sowa Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:48
                        kucnąłem i wstać mi się nie chce
                        • neti13 Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE 16.11.05, 09:51
                          czesc lenie ;) Ladny dzien dzis mamy , a to samo w sobie zacheca do czynu :P
                          • Gość: hrabiaa Re: NIC MI SIĘ NIE CHCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:01
                            nie chce mi się patrzyć na ten dzień
                            • Gość: Emeryt Re:Piekny watek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 11:11
                              A mnie przypililo. Nie che ale musze.
                              • szambonoorek Re:Piekny watek 16.11.05, 13:40
                                Mnie się nie chce nic nie chcieć
                              • Gość: yogi Re:Piekny watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:41
                                tak mi się nie chce ,że nie chce mi się tak ,jak mi sie nie chce -nie chcieć
                                • cezarea Re:Piekny watek 16.11.05, 17:49
                                  mnie się nie chce chcieć do sześcianu
                                  • Gość: leger Re:Piekny watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:05
                                    mi się nie chce nawet bić konia
                                    • Gość: hrabiaa Re:Piekny watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:19
                                      moze to osiolek , a nie koń?
                                      • Gość: Breslau-Fan Re:Piekny watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:05
                                        mojemu słudze już się nic nie chce 111111111111111111111111111
                                        • Gość: klkjg Re:Piekny watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:12
                                          teściowa wpadła mi rano do studni i nie mam ani wody ani dnojówki .
                                          W polu robota a mi sie nic niechce
                                          • chata.wolna Re:Piekny watek 16.11.05, 21:16
                                            nie chce mi się bić mej ukochanej żonki. Odpocznie nieco
                                            • lapacz.pchel Re:Piekny watek 17.11.05, 18:34
                                              Chce mi się nie chcieć chcieć.
                                              • operator.walca Re:Piekny watek 17.11.05, 18:44
                                                mnie już nic nie stawia na nogi, tak mi się nie chce
                                                • Gość: hrabiaa Re:Piekny watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 22:45
                                                  hehehehehe

• chata.wolna Re:Piekny watek 19.11.05, 00:02
                                                    Już mam dość niechcenia wszystkiego i zaczynam od zera niechcenie. Więc, nie
                                                    chce mi się NIC
                                                  • Gość: O nie! Re:Piekny watek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:13
                                                    Wstałem z łóżka, ale kompletnie nie wiem po co.Nic mi się nie chce - znowu ten
                                                    stan.Długi weekend, a tu tyle roboty - nie chce mi się o tym mysleć.W ogóle idę
                                                    spać...ale do łóżka trzeba dojść , o matko!
                                                  • neti13 Re:Piekny watek 19.11.05, 10:16
                                                    Gość portalu: O nie! napisał(a):

> Wstałem z łóżka, ale kompletnie nie wiem po co.Nic mi się nie chce - znowu ten
                                                    > stan.Długi weekend, a tu tyle roboty - nie chce mi się o tym mysleć.W ogóle
                                                    idę
                                                    > spać...ale do łóżka trzeba dojść , o matko!

Doczolgales sie do kompa ;) Nie jest z Toba az tak zle :P
                                                  • cezarea Re:Piekny watek 19.11.05, 12:19
                                                    a, mnie nawet powiek nie chce się otwierać. Piszę z leniwa po ciemku
                                                  • operator.walca Re:Piekny watek 19.11.05, 17:45
                                                    nawet nie chce mi się patrzeć na idiotyczne wipsy o jakims happeenerze-penerze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka