romanrs 19.08.06, 23:32 mam do pokracia dach, szukam dekarza do pokracia dachu gontem papowym oraz dobrego gontu prosze o informacje i rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: dkarstwo 22.08.06, 21:39 W swojej naiwności myślałem, że chodzi o wędkarstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: dkarstwo 22.08.06, 21:58 przyjeżdżaj na ryby, biorą jak wszędzie, ale są ładne jeziorka w okolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: dkarstwo 23.08.06, 22:52 ja bym nie rydzykował, jest sporo jezior wokół, niestety, rybacy dostają je w dzierżawę na 5 lat, więc nie troszczą się specjalnie o zarybianie, tną co popadnie, więc na wielkie brania nie ma co liczyć, chociaż się zdarzają, tak słyszałem. Do tego dochodzą agregaty które skarlają rybę, ale posiedzieć zawsze miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: dkarstwo 28.08.06, 21:45 Cio ty, w moim wieku i tak się zdeptuje, więc na ryby nie muszę chodzić, zresztą nie mam czasu. Ale muszę się pochwalić, że dwa wiadra rydzów kilka dni temu przytargałem do dom. :D Odpowiedz Link Zgłoś