Dodaj do ulubionych

szczeniak ON sunia szuka domu

05.11.05, 20:51
www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=7385&PN=1
Obserwuj wątek
    • Gość: hrabiaa Re: szczeniak ON sunia szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:13
      co prawda miałem jamnika kochanego, ale i owczarka chętnie widzę u siebie.
      Sępolno - więc idealne warunki. Ja żem rencista - więc jeszcze lepiej. Czekam
      na info
      • nat.wroclaw Hrabio... 05.11.05, 21:26
        ...jeśli to nie żart, Hrabio, to masz u mnie worek eukanuby szczenięcej dla
        dużych ras. Nie mam co prawda z psiakiem i z akcją szukania domu dla niego nic
        wspólnego, ale bardzo, bardzo Ci dziękuję. Naprawdę mam nadzieję, że to nie żart.

Jeśli będziesz potrzebował pomocy w układaniu psa i pracą ze szczeniakiem -
        chętnie podpowiem co i jak, żeby psiak na Psa Towarzysza wyrósł. Pisz jakby co.

Serdeczności
        Nat
        • Gość: hrabiaa Re: Hrabio... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:28
          dzięki za szybkie info. Pozwól, ze skonsultuję z moją żoną. Ja bardzo chciałbym
          mieć, ale jest jeszcze żona.
          • nat.wroclaw Re: Hrabio... 05.11.05, 21:40
            Ech te żony ...

Ja mam to samo, ale w druga stronę. Nie narzekam jednak, bo dostałam zielone
            światło na dwa koty. Od psa dzieli nas jeszcze, bagatela, budowa domu :)))

No, to trzymam kciuki. Żono Hrabiego - bądź dzielna!

Nat
            • Gość: hrabiaa Re: Hrabio... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:54
              Jak i moja. Mam wielkiego kota, czarnego - 9 kg. Jest cudowny. Żona mnie goni z
              psami, choć je kocha. Ale zdrowy rozsądek ( jak każdej żony)
              nakazuje "odżegnać" się. Naprwdę chciałbym mieć psa "porządnego". U nas na
              Sępolnie są idealne warunki, tym bardziej, że lat sto już wędkuję i dla psa to
              są idealne "sprawy"
        • monika_z29 Re: Hrabio... 08.11.05, 16:59
          proszę o kontakt osobę ,ktora obiecała karmę dla opiekunów Naty.Mój teleon 500-
          579-310.
    • krara Re: szczeniak ON sunia szuka domu 05.11.05, 21:57
      juz przekazalam osobom najbardziej zorientownaym i na miejscu twoją inf .
      pewnie się ktos odezwie tu na forum, chyba ze podasz email lub gg , no
      oczywiscie pod warunkiem ze rozmawiales juz z żoną
      • Gość: hrabiaa Re: szczeniak ON sunia szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:58
        Dam znać jutro. Nie chcę obiecywać. Jeśli nie będzie zgody, to wybacz
        • Gość: mili Re: szczeniak ON sunia szuka domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 22:22
          zajmuję się szukaniem domku dla Naty i chętnie udzielę więcej informacji (prześlę zdjęcia) lub skieruję bezpośrednio do jej hodowcy, to mój nr GG: 3625154
          • monika_z29 Re: szczeniak ON sunia szuka domu 06.11.05, 15:47
            Znam Natę osobiście to normalny szczeniak.Jest cudowna dysponuję aktualnymy
            fotkami.Podaję mój gg 3313850.odpowiem na wszelkie pytania.
            • Gość: hrabiaa Re: szczeniak ON sunia szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:36
              Z przykrością muszę odmówić.Szkoda. Moja połowica nie wyraża zgody.Szkoda
              • nat.wroclaw Re: szczeniak ON sunia szuka domu 06.11.05, 19:52
                Witaj w klubie, Hrabio :(

Ja też żałuję, zwłaszcza, że sama nie mogę nic zrobić poza podtrzymaną obietnicą
                worka dobrej szczenięcej karmy temu, kto Natę przygarnie.

Hop, wątek do góry.

Serdeczności
                Nat

PS. Hrabio, co się odwlecze, to ja gorąco wierzę, że wiadomo. Jeszcze się kiedyś
                spotkamy na psim spacerze na Największej Łące.
                • Gość: hrabiaa Re: szczeniak ON sunia szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 14:11
                  Masz na myśli te Łąkim Wielkie , Niebiańskie ?
                  • nat.wroclaw Hrabio, niemożliwe .. 07.11.05, 15:00
                    jeżeli wiesz, co to jest Najdłuższy Spacer na Najwiekszej Łące, to znacy, że ...
                    musiałeś czytać "Po obu końcach smyczy" Zofii Mrzewińskiej. Czytałeś, czy tak
                    sobie odczytałes tylko metaforę ?? :))

Mrzewińską czytują nieźle zakręceni już psiarze, a ci, których najskrytsze
                    marzenia się spełniają - dostają się do Storatu - Stowarzyszenia Cywilnych
                    Zespołów Ratowniczych z Psami - gdzie szkoleniowcem jest właśnie Mrzewińska.

No, to masz próbkę, tego, co rozumiem, przez Najdłuższy Spacer.

Do zobaczenia .. na drugim końcu smyczy :))

Nat

• krara Re: szczeniak ON sunia szuka domu 07.11.05, 11:06
      a moze ktos jeszcze szuka przyjaciela na dobre i złe ??
      • Gość: hrabiaa Re: szczeniak ON sunia szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:24
        Na smyczy wieść się nie dam - hehehehe. Ale spacer, to ciekawa sprawa, nawet
        bez psa (przeszkadzałby zazdrośnik jeden).
        • nat.wroclaw Re: szczeniak ON sunia szuka domu 07.11.05, 23:40
          Hop, wątek do góry.

Specer bes psa, dogi Hrabio, to jak .. spacer bez psa :pp

pozdrawiam
          Nat
          • Gość: hrabiaa Re: szczeniak ON sunia szuka domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 23:46
            Co tam pies, ważna smycz !
          • nat.wroclaw Matko boska 08.11.05, 00:25
            nat.wroclaw napisała:
            >>Specer bes psa (...)

Bes, bes. Bes oka już piszę tu na forum. Czas na Ginkofar?

:)
            Nat

• Gość: hrabiaa Re: Matko boska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:17
              Nie martw się! W pewnym wieku, Taszycki-Jodłowski dopuszcza odstępstwa
            • Gość: żona psiarza Re: Matko boska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 17:23
              Harabioo \tak chyba Wołacz będzie od hrabiaa\, wez żonę z zaskoczenia- taki
              słodki psiak, nie będzie miała serca go wyrzucić. U mnie było odwrotnie, mąż
              nie chciał slyszeć o psie a teraz nie wyobraża sobie bez niego spacerków.
              • Gość: harbiaa Re: Matko boska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:06
                Żono psiarza ( ale numer !) miałem Ci wiele psów. Ostatniego jamnika. Gdy byłem
                na Tajwanie, on z miłości do mojej jedynej skoczył ze schodów - i skończyło
                się. Dzwoniłem codziennie z Tajwanu, by się dowiadywać o zdrowie mego
                ukochanego Felka ( tak się nazywał). Przez to, z nerwów mało załatwiłem z
                biznesu i w nerwach wróciłem do Wrocka. Zastałem mojego wielkiego kota
                wygrzewającego jamnika ( nie do uwierzenia). Niestety, musieliśmy uśpić.
                Dzisiaj, pies jest dla mnie wspomnieniem byłego, ale i wielkąś
                odpowiedzialnościąś. Choć na Sępolnie warunki idealne, to boję się wziąć
                następnego, choć ciągle marzy mi się owczarek niemiecki. Może na emeryturze,
                gduż na mojej rencie, to i na kości nie starczy
                Pozdro na fazie
                • Gość: monika_z29 Re: Matko boska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:30
                  Mam dobrą wiadomość
                  Nata ma nowy dom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka