Gość: A może? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:11 A może siec "ADAM i EWA". Równouprawnienie i zrozumiałe na całym świecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wari Piotr i Paweł we Wrocławiu 09.11.05, 19:33 Jeżeli to jest to co w Browarze w Poznaniu to na pewno nie ma porównania z EPI. To znaczy ceny są tak samo wysokie, ale asortyment znacznie gorszy (na pewno w kawach i herbatach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Piotr i Paweł we Wrocławiu IP: *.wroclaw.mm.pl 13.11.05, 22:31 Robiłem zakupy w Piotrze i Pawle w Poznaniu. Sklep ma bardzo szeroki wybór świeżych artykułów a pod względem cen jest tańszy od EPI. Do kas nie ma kolejek, czeka sie najdłużej 2 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -D- Re: Piotr i Paweł we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 23:46 Fajniście... Przecież ten tekst, to jak nic kryptoreklama... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEK@N Re: Piotr i Paweł we Wrocławiu IP: *.magma-net.pl 13.11.05, 23:58 ...bo Wrocław przypomina Poznań pod względem dynamicznego rozwoju i ambicji, jak i dominujących trendów - zapewnia Błażej Patryn z poznańskiej centrali sieci... hahahahahahahaheheheheheh :-))))))))) to chyba raczej poznan troche w minimalnym stopniu przypomina Wroclaw pod tymi wzgledami, a nie na odwrot !!!! hahaha.... ci poznaniacy to niezli j a j c a r z e !! hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Piotr i Paweł we Wrocławiu IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.11.05, 00:17 Gość portalu: DZIEK@N napisał(a): > ...bo Wrocław przypomina Poznań pod względem dynamicznego rozwoju i ambicji, ja > k i dominujących trendów - zapewnia Błażej Patryn z poznańskiej centrali sieci. > .. > > > hahahahahahahaheheheheheh :-))))))))) to chyba raczej poznan troche w minimaln > ym stopniu przypomina Wroclaw pod tymi wzgledami, a nie na odwrot !!!! > > > hahaha.... ci poznaniacy to niezli j a j c a r z e !! hahahaha dokładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Nic nie trwa wiecznie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 02:24 Panowie takimi tekstami leczycie moze jakies swoje kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEK@N Re: Nic nie trwa wiecznie!! IP: *.magma-net.pl 14.11.05, 06:49 takimi textami leczymy niedowartosciowanych takich jak ty... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Nic nie trwa wiecznie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:12 I znów ta niepotrzebna nienawiść między naszymi narodami.. to plucie do butów, to szczanie do coli.. Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Piotr i Paweł we Wrocławiu 14.11.05, 09:50 Moze i dynamika rozwoju jest bardziej dynamiczna we Wroclawiu, ale pod wzgledem zamoznosci mieszkancow wydaje mi sie ze Poznan wciaz ma przewage. Jest to moje subiektywne odczucie oparte np. na ilosci sklepow dla srednio i bardziej bogatych klientow. Przykladowo nawet sklep typu EPI, Piotr i Pawel. W Poznaniu jest takich sklepow kilka a we Wroclawiu tylko jedno EPI (pomimo ze Wroclaw jest wiekszy). Szczecinskie Berti przy Legnickiej jakos sie nie przyjelo. Byc moze powodem jest brak rozwoju lokalnej sieci, gdyz EPI nie planuje otwierania nowych placowek. podobnie jest ze sklepami odziezowymi. Dla wyjasnienia, nie pochodze z zadnego z tych miast, ale mieszkalem w Pozaniu, a obecnie we Wroclawiu wiec opieram sie na wlasnych doswiadczeniach. Przy okazji, jak dla mnie PiP jest sklepem sympatyczniejszym niz EPI, a ceny niektorych produktow (zwlaszcza spozywczych) sa porownywalne z hiperkmarketowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piotr i Paweł we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:50 Byłem już tam i to super sklep lepszy od Epi. A ceny zwykłych produktów są tanie, a wygląd jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Re: Piotr i Paweł we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:11 Może i garmażerka jest oczkiem w głowie w PiP ale w Epi jest dużo większy wybór sałatek i są smaczniejsze. Wydaje mi się że PiP tworząc sieć zaczął większą uwagę zwracać na pieniądze niż na klientów ponieważ nowe sklepy są zdecydowanie gorsze od pierwszego Piotra i Pawła na gronowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Piotr i Paweł we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 23:14 Chyba na Gronowej, a nie na Gronowie? tak poza tym nie jestem pewien, ale pierwszy "Piotr i Paweł" był chyba na osiedlu Kopernika.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Piotr i Paweł a EPI IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 14.11.05, 12:35 Mieszkałem w Poznaniu ostatni rok a i teraz często tam bywam. Zaupy w Piotrze i Pawle robiłem bardzo często. Każdy powie Ci tam dzień dobry, uśmiechnie się, podziękuje, jest duży wybór, odpowiednie oświetlenie i układ towarów; zakupy robi się tam bardzo przyjemnie. Robią wszystko, żeby klient był zadowolony. Dlatego odnoszą takie sukcesy. W Poznaniu PiP uważany jest za najlepszy market. Właściwie chyba nie znam osób, które nie robią tam zakupów. Teraz mieszkam we Wrocławiu, niedaleko EPI. Byłem tam pare razy. Wybór jest równie duży, ale ceny na pewno wyższe a panie przy kasach robią łaskę, że w ogóle Cie obsługują. To co mi się tu podoba, to że dostajesz zawsze porządną reklamówkę na zakupy, a ochrona/obsługa czasem odstawi koszyk czy wózek. Ale za drogo jak na codzienne zakupy. Cieszę się, że piotr i paweł wkracza do Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błażej Patryn Re: Piotr i Paweł a EPI IP: *.orange.pl 17.11.05, 17:20 100 %, że wszedłem na to forum dziś przypadkiem aby sprawdzić czy coś jest o naszej sieci Piotr i Paweł. A tu proszę. Mało że jest to jeszcze jestem cytowany. Mówiąc tak dla gazety nie chciałem porównywać któregoś z tych miast do siebie.Tak się składa dodatkowo, że urodziłem się we Wrocławiu a pracuję w Poznaniu. Wrocław lubię i uważam, że polubicie ten sklep. Ktoś zastanawiał się gdzie był pierwszy Piotr i Paweł w Poznaniu- otóz był to mały skepik na ul.Głogowskiej a potem dopiero Gronowa. Zapraszam Was wszystkich od 23 listopada do Ferio Gaj to sami będzięcie mogli ocenić czy jest OK. Jeżeli chodzi o EPI to czytając uważnie moją wypowiedź znajdziecie, że dla każdej z naszych firm będzie miejsce. Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec EPI Re: Piotr i Paweł a EPI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.11.05, 14:13 Ciekawie się to zapowiada - szczególnie jeśli chodzi o sposób konkurowania ze sobą obu sklepów, przecież nie chodzi o ceny, tylko o jakość asortymentu i obsługi klienta... wszytsko z korzyścią dla kilenta czyli nas wrocławian. Odpowiedz Link Zgłoś