Gość: Derth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:01 Ale bieda.. kolejny marny artyluł o zuzlu...Ciekawe gdzie autor uczył sie pisać? Do tego tytuł jest nieadekwatny do tresci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam torun Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.petrus.com.pl 09.11.05, 21:34 a z tego co widze to na zdjeciu jest Slabon a nie Miskowiak! no ale ja moge sie myslic, w koncu ten tekst jest autorstwa "waszego" redaktora, a kto jak kto, ale gosc z lokalnej prasy powinnien znac zawodnikow swojego klubu.... pozdrawiam. aha jeszcze jedno, nie wiem skad ten gosciu wytrzasnal informacje o tym ze Torun kontaktuje sie z Karlsone, widac on wie wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:54 AdamToruń--> racja, oczywiście to jest Krzysiek Słaboń a nie Robert Miśkowiak! :D Pozdro dla Torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 08:45 Jak na zdjeciu jest Miśkowiak to ja jestem Gollob. To jestes przecież Słaboń. Widać znawców speedwaya.Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.11.05, 19:21 no tak o kant dupy to mozna rozbic , zagraniczniacy juz podnosza cene wiec argument ze sa tansi jest juz w tej chwili bzdurny! zajmowanie miejsca Polakom i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan knudsena Re: Transfery Atlasu Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.05, 13:02 problemem nie są przepisy (chociaż sposób ich uchwalania jest nawet bardziej tragikomiczny niż działalność Sejmu odchodzącej kadencji) ale mentalność prezesów którzy ledwie poczuli pewną odwilż sponsorską po chudym początku obecnego stulecia a już budują składy zapatrzeni w "złote lata" z początku lat 90. z wiarą iż dwóch stranieri wygra cały mecz zagraniczniak w odwodzie byłby dobrym straszakiem na niektóre nasze ligowe "gwiazdy" zwłaszcza takie które poza własnym torem tracą 100% skuteczności albo na wiecznych "talenciaków" którzy mając 27 lat wciąż są uważani za przyszłościowych i rozwojowych :/ ale należy kierować się rozsądną oceną dokonań potencjalnego "drugiego" a nie tym że jest zagraniczniakiem więc automatycznie będzie tańszy największe zdziwko jest jednak takie że zamiast zablokować kontraktowanie stranieri w II lidze, to jeszcze będzie można jeździć tam dwoma (ciekawe czy też tak będzie jak liga będzie odjeżdżana w formie 4-meczy???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Skład Atlasa praktycznie znany IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.11.05, 12:16 Na spotkaniu prezesi jednogłosnie zdecydowali że bedzie 2 obco, odrazu rusko po spotkaniu wyslal kontrakty do podpisania 2 duńczykom - nickiemu pedersenowi i hansowi andersenowi, do tego kontraktu maja juz hampel,swiderski,gapinski,jamrozy i reszta juniorow. skad praktycznie juz jasny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzę i piszę Loram, Karlsson o WOW co za "tuzy" zuzla, co za IP: 158.75.130.* 14.11.05, 09:01 głupota, lepiej stawiać na młodzież niż na starych cieniasów, co za durne myślenie tych prezesów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś