12345i0 12.11.05, 12:15 Dziewczyny poradzcie,gdzie jest dobra kosmetyczka we Wrocławiu,chodzi mi przede wszystkim o oczyszczenie twarzy i poradę. Boję sie iść do przypadkowego gabinetu bo nie wiem co mnie tam czeka. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polibius Re: szukam kosmetyczki 12.11.05, 19:49 Zależy gdzie mieszkasz. Ja mieszkam na Ołtaszynie, więc chodzę do salonu BIoderm ( www.bioderm.pl) z czystym sercem mogę polecić. Kiedyś mieszkałam w entrum, więc chodziłam do Bioline - Payot przy Komandorskiej ( za EPI w budynku Dach bud). Rewelacja. Nie wiem, czy ten salon jeszcze istnieje, jesli tak to polecam. Na forum Wrocław polecany jest gabinet przy Rejtana, nie byłam, więc nie wiem. Odradzam gabinet Shan gri la prz Wrońskiego ( o ile istnieje) p. Marta uwielbia naciągać na wiele drgich, niepotrzebnych zabiegów i przy każdej wizycie mówi, że cera wygląda koszmarnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
12345i0 Re: szukam kosmetyczki 12.11.05, 20:47 Wielkie dzieki,mieszkam w okolicy placu Kromera więc moze wybiorę sie na tą Komandorską? Odpowiedz Link Zgłoś