Gość: Marek IP: *.magma-net.pl 13.11.05, 15:16 Właśnie ... gdzie można się zabawić w naszym mieście, ale nie w towarzystwie małolatów. Najchętniej muzyka z lat 70- i 80-tych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bedson Re: Dyskoteka dla 30-latków IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 13.11.05, 20:46 nie ma takich dyskotek zapomnij o tym 30 latkowie to emerytura i renta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dyskoteka dla 30-latków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 23:05 hej! nienajgorzej jest w prl i jazzda, muzyczka bedzie Ci odpowiadac :) a malolatów nie bardzo taka kreci ;) pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaj Re: Dyskoteka dla 30-latków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 23:19 Według Newsweeka klub dla 30latków to NIEBO w pasażu Niepolda. Ja lubie, ale średnia wieku wg mnie znacznie niższa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedson Re: Dyskoteka dla 30-latków IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.11.05, 06:55 niebo to straszna menelarnia, to jest lokal dla 30 latków??? buahahahaha dla zzulonychch napewno, a dla kogo jest maniana, kalambur jaki to target wiekowy wg was?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witkor Re: Dyskoteka dla 30-latków IP: *.telemedia.org.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 16:48 Zapraszam Cie do ,,Jazdy" na rynku kolo ,,Jasia i Malgosi", Chodzi tam moja mamuska a dla mlodszego pokolenia polceama ,,Daytona: rowniez rynek Odpowiedz Link Zgłoś