Gość: Marcin IP: *.media4.pl 15.11.05, 11:46 jakie budynki/obiekty wam sie nie podobaja? Zrobmy liste wroclawskich straszydel! Ja stawiam na tzw. Manhattan i okropnego slimaka na pl. Spolecznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: satan Re: wrocławskie szkarady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:52 dom "na kurzej stopie" oraz sedesowce przy grunwaldzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: wrocławskie szkarady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 12:01 poltegor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: wrocławskie szkarady IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 12:06 solpol 1 ? chyba nie ma brzydszego ... Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi termos 15.11.05, 15:45 nie było dopóki nie wybudowali "termosu" który świetnie się komponuje do zabytkowych kamieniczek z którymi sąsiaduje! ;) A tak na marginesie tego typu budowle upewniają mnie że plotki o korupcji i poziomie wyższych urzędników w wydziale architektury nie są zmyślone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: wrocławskie szkarady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 12:35 Kościół koło Astry. Wyjątkowe szkaradzieństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delphic Re: wrocławskie szkarady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:20 ten przy bujwida kest jeszcze gorszy od strony odry wyglada jak elewator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: wrocławskie szkarady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:21 Mnie osobiście strasznie niepodoba się Galeria Dominikańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delphic Re: wrocławskie szkarady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:28 budynek GW na solnym (tam gdzie kiedys apteka byla) hehe ciekawe czy przejdzie czy skasuja Odpowiedz Link Zgłoś