Dodaj do ulubionych

ZNAKI ZODIAKU................................................./Ro/

28.09.01, 01:21
Nie jestem (przy obecnej ilości wątków na naszym forum) sprawdzić, czy był już
wątek o znakach zodiaku...ale mam nadzieję, ze takiego atku jeszcze nie było...

Moje pytanie brzmi: SPOD JAKIEGO JESTEŚCIE ZNAKU ZODIAKU ???

Ja jestem KOZIOROŻCEM...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 28.09.01, 01:29
      Szczesliwy znak.Ja jestem rak.
      • kinga!!! Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 28.09.01, 15:00
        Kobieta z którą każdy się zmaga
        ... WAGA!!!
        • Gość: Jarosz Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: 195.116.104.* 28.09.01, 15:19
          Hehe - jam też Waga :-)))
          • Gość: Jureek Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: 62.8.156.* 28.09.01, 15:53
            A ja wiem, spod jakiego znaku jest MKK... ale nie powiem.
            Jurek - Waga
            • Gość: MKK Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.01, 18:47
              Jurku
              prawda, że Wagi to najlepsze znaki?
              Gosia-Waga

PS. ale obrodziło Wag na tym forum :)
          • Gość: magician Re: ZNAKI ZODIAKU.............................................../Ro/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 12:41
            BYK BYK BYK BYK :))))
      • isis! Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 29.09.01, 00:10
        Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Szczesliwy znak.Ja jestem rak.

Ja też. A mój mąż, mój pies, moja ukochana babcia, moja najlepsza przyjaciółka z
        podstawówki i moja najlepsza przyjaciółka z LO to lwy. Tak się otaczam lwami...
    • bea. Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 28.09.01, 16:28
      raczek..... ale nie cofam się przed wyzwaniami :)
      • Gość: marsha Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.kask.net.pl 28.09.01, 16:59

kobieta - byk
        ...choć to brzmi nieco dziwnie :)
    • diabelek! Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 28.09.01, 17:20
      oczywiście że mam różki-koziorożec...
      • Gość: michał Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:33
        Jestem Wodnik- " Szuwarek ".
        • Gość: Aina Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 18:43
          Ja też jestem Wodnikiem szuwarowo-bagiennym (nie mylić z tymi "z wód lazurowych
          i przejrzystych" - bo takich też znam, ale to całkiem inna bajka). W związku z
          tym zapytuję uprzejmie:
          Czy ktoś z was pływa na żaglówkach? Bo ja jestem zakochana w Mazurach!
          ;-)
          • ##wera## Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 28.09.01, 18:50
            Najlepszy znak pod słońcem - Panna ;-)

Panny gdzie jesteście? Czyżby forum było zdominowane przez Wagi?
      • roberto65 Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... 28.09.01, 23:15
        diabelek! napisał(a):

> oczywiście że mam różki-koziorożec...

Czy na naszym forum są jeszcze jakieś inne KOZIOROŻCE opócz Diabełka i mnie ???
        Dajcie proszę znać o sobie...

• Gość: ktotam Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 23:20
          Witam. Chociaż puchatek to jednak koziorożec
          • roberto65 Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... 28.09.01, 23:22
            Gość portalu: ktotam napisał(a):

> Witam. Chociaż puchatek to jednak koziorożec

...ooo jak miło jeszcze jeden KOZIOROŻEC, a z jakiego miesiąca jeśli można
            wiedzieć ???
            Ja jestem grudniowy, świateczny KOZIOROŻEC...

Pozdrawki !

• Gość: ktotam Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 23:25
              jestem trochę wcześniejszy, lub jak kto woli późniejszy bo z 10 stycznia
              • roberto65 Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... 28.09.01, 23:29
                A ja z 25 grudnia...
                Pozdro !
                • Gość: ktotam Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.09.01, 23:31
                  A tak swoją drogą, skromnie mówiąc koziorozce górą ( i dołem, bo diabełek też).
                  • roberto65 Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... 28.09.01, 23:33
                    Gość portalu: ktotam napisał(a):

> A tak swoją drogą, skromnie mówiąc koziorozce górą ( i dołem, bo diabełek też).

...a ja widzę , że i WAG jest tu całkiem sporo...
                • diabelek! Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... 29.09.01, 16:14
                  a ja z 27 grudnia!
                  kalendarzowo jesteś tylko o 2 dni starszy :)
        • Gość: natasha Re: KOZIOROŻCE NA FORUM...................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 23:05
          roberto65 napisał(a):

> Czy na naszym forum są jeszcze jakieś inne KOZIOROŻCE opócz Diabełka i mnie ???
          > Dajcie proszę znać o sobie...
          >

Oczywiście, oczywiście, daję znać! Jam koziorożec z 12 stycznia. Jak wynika z
          moich obserwacji, to ze mnie jest bardzo zodiakalny koziorożec:)
          pozdrawiam
    • aana Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 28.09.01, 19:04
      A ja lwica jestem, krolowa wszystkich zwierzat, ktora nic tak nie lubi, jak na
      sloneczku sie wygrzewac...
      Chwilowo musze sie jednak pogodzic z kaloryferkami i skarpeteczkami z welenki ;)
      A wiec Lwica w grubych skarpetkach...
    • Gość: nasionko Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 20:14
      No a ja baran!!!
    • Gość: marsha Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.kask.net.pl 29.09.01, 00:05

a gdzie "bycze" towarzystwo??? :)
    • Gość: Janek Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 00:30
      A koza może być?
      • Gość: isis Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 01:36
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> A koza może być?

Może być. Bo ja jestem świnia wg chinskiego horoskopu.
        • kinga!!! Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 29.09.01, 10:02
          Wag tu dostatek , ja w chińskim kalendarzu szczurem jestem.
        • jaano Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 29.09.01, 23:10
          Gość portalu: isis napisał(a):

> Bo ja jestem świnia wg chinskiego horoskopu.

ufff!!!... a już myślałem, że to jestem tylko świnia w chińskim horoskopie ;)
          a z którego rocznika jesteś
    • Gość: vic Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 11:25
      waga (świnia)
      • ##wera## Re: ZNAKI ZODIAKU............TYGRYSKI ../R 29.09.01, 11:54
        Zadnej Panny? A Tygryski? Czy są tu Tygryski ? Tylko ja ? ;(

smutno tak samotnie brykać po Forum ;-(
        • repo Re: ZNAKI ZODIAKU............koziorożce górą 29.09.01, 12:34
          Zgłasza się kolejny koziorożec w celu wzmocnienia szeregów, zresztą chyba
          niepowtarzalny, bo sylwestrowy!!!
          • roberto65 Re: ZNAKI ZODIAKU............koziorożce górą 29.09.01, 22:25
            repo napisał(a):

> Zgłasza się kolejny koziorożec w celu wzmocnienia szeregów, zresztą chyba
            > niepowtarzalny, bo sylwestrowy!!!

To jesteśmy wyjątkowe KOZIOROŻCE...
          • jaano Re: ZNAKI ZODIAKU............koziorożce górą 29.09.01, 23:20
            ... i jeszcze jeden i jeszcze raz! ;)
            tu kolejny Koziorożec
    • Gość: la bella Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 17:23

> Moje pytanie brzmi: SPOD JAKIEGO JESTEŚCIE ZNAKU ZODIAKU ???
      >
      Samotny Jezdziec niestety z Glowa.... tfu ....Strzelec....9......Szczur....tak
      nietuzinkowa, ze az unikalna:))....przez wszystkich:)))))....kiedys myslalam ,ze
      musze byc chyba spod 13 znaku zodiaku tego zaginionego ,ale go nie moglam
      namierzyc wiec zostalo co dostalam po dotarciu do bazy.....
      .......ide co upolowac ..wieczor sie zbliza:)
      pozdrowki
      la bella

• Gość: escorpio Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.01, 18:30
      kurcze, a gdzie jest najpiekniejszy znak na swiecie? czyli ja? oczywiscie -
      skorpion - i wcale nie jestem wredny...no, moze czasami :)
      • spoden Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 29.09.01, 18:38
        lew oczywiście,bo mam podobno zdolności przywódcze...
    • Gość: ipacoxt Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.unitech.wroclaw.top.pl 29.09.01, 20:33
      lew, pozdrowko
      • Gość: FraMauro Re: ZNAKI ZODIAKU-WAGI znow GORĄ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:39
        To ja, Waga-jedyny nieozywiony znak zodiaku.
        Pozdrawiam wszystkie pozostale znaki i "swoich". :))
    • Gość: morfea Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:42
      a ja jestem ryba, no prawie syrenka!
      • Gość: Zyzio Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:44
        Rybką jestem.
        • Gość: morfea Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:46
          Gość portalu: Zyzio napisał(a):

> Rybką jestem.

to juz druga rybka! hurrrrrrrrrrrra!

• Gość: morfea Re: ZNAKI ZODIAKU/ Ryby IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:48
      gdzie są ryby?czy już spią? czy opanowało was krańcowe lenistwo?
      • Gość: marsha Re: ZNAKI ZODIAKU/ Ryby IP: *.kask.net.pl 30.09.01, 02:14

a "byków" nadal brak... :(
        może choć "wąż" się znajdzie ?
        • Gość: kaktus Re: jeszcze jedna waga IP: *.kom-net.pl 30.09.01, 13:27
          Dziś mam urodziny , a więc jestem "wagą" . Trwam w szcześliwym związku z
          koziorożcem , a wszystkie horoskopy twierdzą , że to najgorszy związek znaków.
          Jak widać horoskopy mylą się, bo na naszym forum rozwija sie harmonijne
          pożycie wag i koziorożców.
          Pozdrowienia dla wszystkich wag boć to istoty piękne, mądre, szlachetne itp.
          • kinga!!! Re: jeszcze jedna waga 30.09.01, 16:20
            Ja równiez mam dziś urodziny, wszystkiego naj Kaktusie!!!
            • roberto65 Re: jeszcze jedna waga 30.09.01, 16:27
              Kingo i Kaktusie - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...
              • ##wera## Re: jeszcze jedna waga 30.09.01, 16:55
                Ja również się przyłączam . Samych najlepszości Kingo i Kaktusie !!! życzę ; - )
                • Gość: Janek Re: jeszcze jedna waga IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 17:58
                  Do życzeń się dołączam i "odważniki" w prezencie składam. O sprawiedliwym
                  ważeniu pamiętajcie.
                • Gość: kaktus Re: jeszcze jedna waga IP: *.kom-net.pl 30.09.01, 23:24
                  Dzięki za życzenia! niech wam nigdy pełnych kieliszków, butli ( zwłaszcza
                  Hrabiemu), gąsiorka, karafki itd. dla spełniania toastów nie zabraknie
    • ketom Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 30.09.01, 18:36
      A ja mam z tym zawsze problem bo urodziłem sie 23 września
      i wg różnych "podań" jestem raz Panną raz Wagą
      • Gość: Janek Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.01, 18:50
        Mieć wybór to rzecz wspaniała. Gorzej jest być panną z nadwagą. Pozdrawiam.
        • hrabiaa Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 30.09.01, 21:04
          Ja żem spod Ciemnej Gwiazdy
          • Gość: morfea Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 21:07
            spod ciemnej gwiazdy to ciemniak? no chyba nie jest tak żle hraaaaaaaabio
            • Gość: Konrad I Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 22:29
              Odpowiadam na apel!
              Ja, marsha i magician - trójka Byków na Forum!
              Czekamy na następnych!!!
              • roberto65 Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 01.10.01, 02:02
                Gość portalu: Konrad I napisał(a):

> Odpowiadam na apel!
                > Ja, marsha i magician - trójka Byków na Forum!
                > Czekamy na następnych!!!

To jeszcze do swojego grona Byczków możecie dołączyć moją małżonkę Beatę...
                Pozdro !
                • ssaczek Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 01.10.01, 02:41
                  ssaczek - lew
                  ssaczkowa - wodnik
                  ssaczątko - rybka
                  • Gość: BreslY Re: ZNAKI ZODIAKU./R IP: *.chem.ou.dk 01.10.01, 17:00
                    Blizniak.
                    Sprobuje jeszcze pomilczec. Nam, Geminianom, trudno :-)
                    • Gość: yetta Re: ZNAKI ZODIAKU./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.01, 21:13
                      Dołączam do grona Wodników, a właściwie Wodniczek. Znany polski astrolog Leszek
                      Szuman napisał:
                      "Nie zdarza się raczej aby mąż opuścił zonę spod tego znaku, ale zdarza się,ze
                      ją udusił."
                      • Gość: ssaczek Re: ZNAKI ZODIAKU./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 07:38
                        Gość portalu: yetta napisał(a):

> Dołączam do grona Wodników, a właściwie Wodniczek. Znany polski astrolog Leszek
                        >
                        > Szuman napisał:
                        > "Nie zdarza się raczej aby mąż opuścił zonę spod tego znaku, ale zdarza się,ze
                        > ją udusił."

Święta prawda!!!!!!

• meg_s Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 02.10.01, 07:58
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Mieć wybór to rzecz wspaniała. Gorzej jest być panną z nadwagą. Pozdrawiam.

dlaczego gorzej? - tu Panna (wera trzymajmy się)

• ##wera## Re: ZNAKI ZODIAKU...........PANNY........../R 02.10.01, 18:43
            meg_s napisał(a):

> >
            > dlaczego gorzej? - tu Panna (wera trzymajmy się)

Witam kolejną Pannę (jak się zorientowałam kobietę)!!! Pewnie !Trzymajmy sztamę !
            Na forum jest jeszcze jedna Panna - Ketom (w tym miejscu pozdrowienia !)i chociaż
            jest kalendarzową Panną, to owe "wahanie" się pomiędzy dwoma znakami wskazuje na
            mentalnośc Wagi...no cóż ; -)

Pozdrawiam Gliwice !

Wera -Panna - chiński Tygrys.

• Gość: Ren Re: ZNAKI ZODIAKU...........PANNY........../R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 18:45
              Tez panna
              • ##wera## Re: ZNAKI ZODIAKU...........PANNY........../R 02.10.01, 18:47
                Witam witam !
                ; -)
    • Gość: SzaryKot Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.10.01, 19:28
      ten pono najbardziej seksowny :-)))))))))))

skorpion
      • Gość: BYK Re: ZNAKI ZODIAKU - B Y K IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 01:20
    • osiek Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 03.10.01, 10:57
      czytam czytam czytam same koziorozce byki raki i inne takie a STRZELEC tylko
      jeden/na (la bella) to znaczy teraz juz dwa bom ja tez strzelec
      Pozdrawiam
      P.
      • Gość: morfea Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 18:14
        Ryb tez mało, bo dwie naliczyłam, czy sie mylę? RYYYYYYYYYYYYBYYYYYY! gdzie wy?
      • Gość: la bella Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.01, 20:16
        i inne takie a STRZELEC tylko
        > jeden/na (la bella) to znaczy teraz juz dwa bom ja tez strzelec
        > Pozdrawiam
        > P.

no tom siem cieszem:)zem nie sama,we dwoje zawsze razniej jakby co..co prawda nie
        wiem co to jakby ale co tam bylebym nie sama i wogole....
        pozdrawiam P.(male ? female?) tez bardzo a i serdecznie,bo corka Diany ma w
        zwyczaju pozdrawiac kazeego z osoban i wszystkich ad cupem:)
        la bellka

• osiek Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 04.10.01, 12:40
          Gość portalu: la bella napisał(a):

> pozdrawiam P.(male ? female?) tez bardzo a i serdecznie,bo corka Diany ma w
          > zwyczaju pozdrawiac kazeego z osoban i wszystkich ad cupem:)
          > la bellka
          >
          P. jak Pawel wiec chyba jednak male ;)))

pozdrawiam
          P.
          • Gość: la bella Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.01, 19:21
            pozdrawiam wiec Cie Pawle

la bel
    • Gość: max Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 13:51
      wodnik
    • jaano Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 04.10.01, 19:44
      hmmm... chybia nikt nie przeczytał mojego postu, ale to nic ;) przeżyję ;)
      mam propozycję
      • kinga!!! Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R 06.10.01, 20:33
        otastno znalazłam że oprócz tego że jestem :wagą - szczurem to jeszcze kolibrem
        i leszczyną, interesujące.....
        • Gość: hrabiaa Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: 213.77.64.* 06.10.01, 20:38
          Kingo ! Pisz, kim nie byłaś. Łatwiej będzie
    • Gość: Elsindel Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: 212.160.79.* 06.10.01, 23:26
      Lwy zdominuja swiat. A jesli nie, tym gorzej dla
      swiata. Ja i moj najlepszy przyjaciel jestesmy lwami, a
      reszta... coz... jaka reszta? ;-)

Pozdrawiam wszystkie lwy i nie tylko, w koncu horoskopy
      to bzdury, bo ja i moj przyjaciel mamy zupelnie inne
      charaktery, poglady i przekonania, ale co tam.
    • Gość: q Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 14:27
      q
    • Gość: de Re: ZNAKI ZODIAKU................................................./R IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:50
      a ja jestem bykiem konstytucyjnym
    • Gość: duzY Panna - jakkolwiek smiesznie to nie zabrzmi. IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.04.02, 14:56
      • nelka Re: Panna ... 15.04.02, 15:04
        Ja też Panna. DużY ! my jesteśmy dziećmi Bożego Narodzenia, z pod choinki.
        Pozdrawiam inne Panny i pamiętajcie, że dla nas jednym z najlepszych znaków do
        pary jest Koziorożec.
        Wg chińczyków jestem Kotem.
        • Gość: Bunia Re: Panna ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 16:22
          o, ja też panna.
          Ale wszyscy wokoło mówią, żebym się nie martwiła, bo to sie kiedyś skończy...
          małżeństwem...

• Gość: duzY Bunia - Ty nie strasz. Mi też IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.04.02, 16:35
            tak ma sie to skończyć? :-)
        • Gość: duzY nelka ja jestem Mikołajowy. IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.04.02, 16:36
          Potocznie licząc jestem Mikołaj + 9 miesięcy :-)
        • samozycie Re: Panna ... 15.04.02, 17:34
          No.... ja tysh Panna a z chinskiego punktu widzenia to chyba Pies :)
          • Gość: duzY No to ja już rozumiem dlaczego IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.04.02, 17:37
            przyrost naturalnynam w III RP spada. Same panny. :-)
        • ##wera## Re: Panna ... 16.04.02, 00:42
          dla nas jednym z najlepszych znaków do
          > pary jest Koziorożec.

Cześć Nell!
          Koziorożec ? uparta panna+ rogaty koziorożec??? niemożliwe.
    • Gość: duzY ##wera## popatrz tylko jak IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.04.02, 16:39
      obrodziło w niezamężne (niezależnie od płci) ... do Twojej listy dodaj nelke,
      Bunie i mnie.
      • Gość: Bunia No proszę- jest już formacja panieńska! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 23:02
        Niesłychane... myslalam, ze panny juz na wymarciu!
        Singleton power! (jakby nie bylo)
      • ##wera## Jak się cieszę, że WAS widzę ;o))) 16.04.02, 00:46
        Warto było troszkę poczekać(od pażdziernika!)
        żeby znależć się w tak Miłym Gronie!

Witam Serdecznie Panny !
        Nawet nam się jeden Rodzynek trafił...i to jaki
        DUUUŻY! ;)
        • Gość: nexus20 Re: Jak się cieszę, że WAS widzę ;o))) IP: 62.244.133.* 16.04.02, 19:15
          Baran, choć potocznie niektórzy używają tego określenia
          jako mało pochlebnego :))). W chińskim smok, a w
          astrologicznym mars mi przyświeca !
          • arvena Re: Jak się cieszę, że WAS widzę ;o))) 16.04.02, 23:06
            STRZELEC- JEST NAS TYLKO TROJE???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka