Dodaj do ulubionych

Maniana (pytanko)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:20
Kto z was bywa w Manianie ? Jak tam jest, jakie towarzystwo, jaka muzyka ?
Czy warto tam bywac ? Czego sie spodziewac ? Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: absolut_mańana Re: Maniana (pytanko) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:11
      jesli pytasz o takie rzeczy na forum gazety zamiast sprawdzic osobiscie to
      gwarantuje ze ci sie nie spodoba, bo to knajpa dla spontan ludzi, charrrakter
      latino, dzisiaj megabiba, problemy 'mańana' a z reszta who cares, a ty wywiad..
      przygotowania .. to tylko wizyta w knajpie, joder, nie zyciowa decyzja, twoje
      pytanie wydaje sie co najmniej dziwne.. ps. vide ostatni newsweek.
      • Gość: juan antonio Re: Maniana (pytanko) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.11.05, 19:14
        me chucha que pasa ????
        • Gość: Robert Re: Maniana (pytanko) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:25
          Staram sie bywac tylko w dobrych clubach... Lansowanie to nie zaden mit, lepiej
          bywac w clubach na poziomie i spedzic udany wieczor niz trafic do jakies
          beznadziejnej speluny i miec weekend o ktorym chce sie jak najszybciej
          zapomniec :-/
          • Gość: Mitsubishi LANSER Re: Maniana (pytanko) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:33
            A mi się chce rzygać, jak widzę kolesia
            piszącego o bywaniu w "clubach".
            Czy możesz wytłumaczyć o co chodziło ci
            w zdaniu "Lansowanie to nie żaden mit"?
            Albo nie tłumacz. Wolę nie wiedzieć niż
            spędzić wieczór z beznadziejnym kolesiem.
          • Gość: Izza Re: Maniana (pytanko) IP: *.cust.tele2.pl 17.11.05, 23:24
            ŁaaaŁ, co za problem!!! :) Jak Ci sie nie spodoba, to wyjdziesz! Idz na calosc!
            Idz na spontan! Troche Cie zaatakowali forumowicze, ale chyba maja racje. Jesli
            starasz sie bywac w dobrych klubach, to moze wieczor przy swieczkach w
            Splendido? Co to sa dobre kluby? Dobre, czyli drogie, snobistyczne, elitarne i
            z gwiazdkami? Jak tak, to do Wawy sie wybierz. Nie wiem, czy Manana jest DOBRYM
            klubem, jest pewnie trendy albo jazzy - czy moze to slowo tez jest juz passe?
            Wyrazenie 'na poziomie' tez mi nie pasi! Wiesz co, moze w garniturze wybierz
            sie do chocby Jazzdy - czuje, ze to bedzie bardziej Twoj klimat!

P.S. Manana jest swietna!
            • Gość: sed-34=2490-sdgt widziałem w manianie ... IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.11.05, 00:51
              ..ostatnio marka happenera
            • tomek854 Re: Maniana (pytanko) 18.11.05, 00:55
              Teraz się mówi "dżusi" :-)
              • Gość: Marian Re: Maniana (pytanko) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.12.05, 17:21
                czemu dzusi????
            • Gość: karol Re: Maniana (pytanko) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.12.05, 21:08
              a co jest swietnego w mananaie??
          • Gość: xs Re: Maniana (pytanko) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 07:21
            > Staram sie bywac tylko w dobrych clubach..

To powiedz gdzie bywasz, może trafi się coś na moją listę klubów dla
            snobistycznych bubków, które należy omijać szerokim łukiem.
            • olita23 Re: Maniana (pytanko) 18.11.05, 13:18
              a ja nie przepadam za manana..wole chillout...manana ma mamentami ciezki klimat,
              ktory tak jest psuedo latynski, do podrzednego baru z ulic hiszpanni jeszcze jej
              daleko...no ale coz w koncu w tym kraju za czasow 15 bylo wiecej barow niz w
              reszcie unii:)
              xxxooo
              • Gość: Hit The Road Jack Re: Maniana (pytanko) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.11.05, 18:21
                jezu dlaczego ludzie mysla ze maniana to knajp[pa o jakims okreslonym klimacie
                nawiazyjacym do latino wcale tak nie jest knajpa jest nastawiona na szajbe w
                nowoczesnym stylu na pomieszanie z poplataniem aby jak klient wyjdzie z tego
                lokalu poczuł klasyczne katharsis i wrocił tam znów
                • Gość: sławek Re: Maniana (pytanko) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 23:34
                  ja tam maniany nie lubię. za dużo alkoholu, dziewczyny jakoś tam się dziwnie
                  ubierają,pewno pijaczki jakieś, wyuzdane zachowanie, podrywają mi chłopaka, na
                  pewno trawkę palą, bo kto przyzwoity tak tańczy? polecam radyjko, i potańczyć
                  można i zapoznać kogoś ciekawego z prowincji, no i fajne ciuchy tam noszą,
                  robert, może się tam umówimy?
                  • Gość: wa Re: Maniana (pytanko) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.05, 20:25
                    ze jak
                    ?
                    • Gość: wawadens Re: Maniana (pytanko) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.05, 20:33
                      wynika z tego ze maniana to gej pub no 1 we wrocku czy takie miejsca nie sa
                      teraz zagrozone atakami ze strony nacjonalistów i prawicowców??? chetnie
                      sprawdze co to za miejsce, poki jestem jeszcze we wrocławiu
                  • Gość: Maciek Re: Maniana (pytanko) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.11.05, 20:34
                    sławek chetnie sie z toba umówie ale moze w H2O?????czekam na odpowiedz
    • Gość: tia smierdzi spamem IP: 82.26.61.* 29.11.05, 20:38
      • Gość: ded Re: smierdzi spamem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 16.02.06, 18:33
        non stop oskarzenia o spam a to klub który chyba wogole reklamy nigdzie nie ma
        czyzby tu ja tylko realizowal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka